Media-Maffia

Mogelijke dader Brech van Moord op Nicky Verstappen gepakt. Peter R. de Vries echt verdrietig.

(van onze Wie neukt  en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Politie lost Nicky Verstappen zaak op met DNA onderzoek.Puttense Moordzaak: Peter R. de Vries is ‘Sensatie-Riool-King’(Video) en claimt de Oplossing

De zwaar getraumatiseerde en jarenlang misbruikte familie van Nicky Verstappen voor de Kijkcijfers en hun Woordwoerder Misbruiker de ‘Riool King& Media-Pooier Peter R. de Vries’ zijn zondagavond door de Sensatiebeluste&corrupte ‘Vinger-politie'(video) ingelicht over de arrestatie van Jos Brecht in Spanje na een Gouden Tip. Nee, geen Tip van de ‘Politie-informant Peter R. de Vries’, want die is te druk om in elk bejaarde Staatsomroep-‘Bral-programma ‘de Valse huilende Held uit te hangen a raison van 2.500,- per optreden.De familie is enorm opgelucht volgens de altijd liegende Peter inmiddels zonder ‘Politie-snor, maar nu tegenwoordig met te strakke ‘T-Shirtjes aan. En Peter R. de Vries is zo waar voor het eerst een keer in zijn ‘Judas-leven’ echt verdrietig. Immers vanaf nu kan hij niet langer meer zijn zakken vullen met zijn sensatie ‘Judas-(Raadkamer)-programma’s ‘ over de rug van o.a. de familie Verstappen dat hij de Moord op Nicky heeft opgelost en zo goede altruïstische man is, wars is van ‘Lynch-Holleeder-sensatie’. Freek de Jonge ontmaskerde De Vries jaren voor wat hij echt is een ordinaire, sensatie ‘Riool King’&Aasgier die over de ruggen van getraumatiseerde mensen gaat, die bijv. een kind hebben verloren door een misdrijf en daarmee zijn zakken vult en een gat in de lucht springt als hij daar een ‘Hollywood- Prul-Award’ voor krijgt:

Show-Pis News’ presenteert:Jinek,Paay met ‘Azijn-Pis-Adviseur-Peter R.de Vries(Video)

Het gaat De Vries op langer termijn een hoop ‘Kijkcijfer-Bloed-poen’ schelen. Maar gelukkig voor de algemeen bekende ’Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’(Video) kan hij de komende jaren nog met zijn ‘Grote Paardenkop’ en irritante stem bij ieder komende Verstappen rechtszaak weer aanschuiven bij alle ‘Staatsomroep- Bral programma’s’ en zich door de laffe en corrupte Staats-NOS en zijn thuishonk’ RTL-Riool Boulevard’ in het zonnetje laten zetten. Twitter Peter R. de Vries( die nooit op zwart gezet wordt door gezet door Twitter(Video))” BREAKING(= braking) NEWS: WE GOT HIM!! JOS BRECH IS GEPAKT IN SPANJE BIJ BARCELONA!! De familie en ik zijn vanavond ingelicht door politie. Geweldig!! Eindelijk!!! Hulde voor het rechercheteam. Familie is enorm opgelucht, er valt 25.000 kilo van hen af!! Recht krijgt zijn loop!!!De Vries kan toch weer niet laten om weer de vals Held uit te hangen door ook de arrestatie van Brecht op te eisen. “WE GOT HIM”. Volgens de ‘Media Pooier De Vries’( o.a. van de ‘Judas-zussen Holleeder en Verstappen Familie, ‘Pis-Paay‘,enz. enz. )valt er bij de familie Verstappen echt een enorme last van de schouders, maar ik niet, want ik bij voorlopig nog wel met de famille rond zeulen . „Ze zijn heel blij dat het zo snel gegaan is, want het had allemaal ook langer kunnen duren”,aldus een zichtbare aangeslagen en verdrietige De Vries in een reactie tegen het op sensatiebeluste ANP dat ook al eigendom is van zijn(Video)’ Media-Maffia-Pulp -SBS Beschermheer-Maffiaboss John de Mol’&’#Metoo-Potloodventer-Johnny de Mol Jr.(Video)

Opmerking.Vanavond om 23,00 uur  in “Zomerse Overpeinzingen/Salto TV” de totale ontmaskering van de SBS-‘Riool-King& Media-Pooier Peter R. de Vries’ en woordvoerder  Misbruiker van o.a. de familie Verstappen door de moeder van de vermoorde Ambrosius (Puttense Moordzaak). Moeder van vermoorde Christel Ambrosius (Puttense moordzaak): Peter R. de Vries is de ‘Riool-King’ van de Sensatie van Nederland“. En wat echt van belang was wat besproken, maar vooral broeierig(Je t’aime…….) werd gedaan in de ‘Trekeend van EenVandaag “tussen ‘Rose Pedo-Ed Nijpels’ en ‘Riool-Showbizz-reporter ‘Erik-engerd- van Prooijen’ bleef geheim, maar ziet u vanavond. Ook aandacht voor de Raad van State ‘Monster Deporatie-Rechter Ettekoven’ die twee kinderen mogelijk de dood in stuurt.En een laatste groet uit het Graf van de legendarische ‘Street-Party Soldier Rob Bolle’ aka” Rob Chaos. En extreem schokkend en exclusief: D66 DDR66 Minister Kaag -Anis al-Qaq &Familie betrapt op de op de foto met haar voormalige ogenschijnlijke Boss PLO President Arafat. Haar echte ‘Elite-Maffia-Boss’ is al jaren lang de CIA, anders kan zij niet in Penthouse van dit 10 miljoen dollar in  New Yok hebben gewoond met haar man PLO& Fatah Vice -Minister & ‘Mega-drugs & Wapendealer’- Anis al-Qaq ! (Video) 

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.