Zomerse Overpeinzingen

Vanavond bij “Zomerse Overpeinzingen”:Moeder van vermoorde Ambrosius& Freek de Jonge ontmaskeren Peter R. de Vries als ‘Verstappen-Riool-King’.

( van de Zomerse Overpeinzingen/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond om 23.00 uur  in “Zomerse Overpeinzingen/Salto TV” de zoveelste totale ontmaskering van de SBS-‘Riool-King& Media-Pooier Peter R. de Vries’(Video) en woordvoerder  Misbruiker van o.a. de familie Verstappen door de moeder van de vermoorde Ambrosius (Puttense Moordzaak) en Freek de Jonge. Moeder van vermoorde Christel Ambrosius (Puttense moordzaak): Peter R. de Vries is de ‘Riool-King’ van de Sensatie van Nederland“. En wat echt van belang was wat besproken, maar vooral broeierig(Je t’aime…….) werd gedaan in de ‘Trekeend van EenVandaag “tussen ‘Rose Pedo-Ed Nijples’ en ‘Riool-Showbizz-reporter ‘Erik-engerd- van Prooijen’ bleef geheim(Video),maar ziet vanavond. Ook aandacht voor de Raad van State ‘Monster Deporatie-Rechter Ettekoven’ die twee kinderen mogelijk de dood in stuurt.En een laatste groet uit het Graf van de legendarische ‘Street-Party Solider Rob Bolee’ aka” Rob Chaos. En extreem schokkend en exclusief: D66 DDR66 Minister Kaag -Anis al-Qaq &Familie betrapt op de op de Foto met haar voormalige ogenschijnlijke Boss PLO President Arafat. Haar echte ‘Elite-Maffia-Boss’ is al jaren lang de CIA, anders kan zij niet in Penthouse van dit 10 miljoen dollar in  New Yok hebben gewoond met haar man PLO& Fatah Vice -Minister & ‘Mega-drugs & Wapendealer’- Anis al-Qaq ! (Video) 

Vanaf 23.00 uur onderstaand link direct te zien

 

6 antwoorden »

 1. Waarschijnlijk de zoveelste patsy om het echte Pedo-gajes uit de schijnwerpers te houden.

  Eerst het publiek lekker maken voor een zogenaamd op de vlucht geslagen pedo-bushcrafter die iedereen op internet dagenlang mag gaan volgen en dan op maandagochtend is de patsy gevangen.
  Iedereen kan dus weer rustig naar het werk, vakantie is voorbij; kinderen kunnen weer veilig alleen naar school.

  Nou komt er weer een corrupte juridische verdediging, kamervragen van het CDA, hoop heisa, en Peter Air de Vries heeft weer maanden werk en een gratis podium.

  Iedereen tevreden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.