Media-Maffia

‘DDR-Minister Ollongren’ en ‘#Metoo-Johnny de Mol’ samen bij ‘Oerdomme Linda de Mol’ op de ‘Riool- bank’.

(van onze ‘Wie- neukt wie Riool Showbizz-News’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR-‘DDR-Minister Ollongren’ en “#Metoo-Jonnhy de Mol samen bij Linda de Mol ( geen Nep en fop News) op de ‘Riool-bank’.

Het corrupte Verstandshuwelijk tussen de ‘Pulp-Media-Maffia’ van ‘Psychopaat-“Bagger”-John de Mol’ en de corrupte Gevestigde Orde Politiek is dik aan om de massa dom te houden.D66-DDR66 Minister Ollongren aka “de Queen of Censuur” liegt dat ze Zondag met Lubach niet laat censureren door haar vrouw de ‘Super-Subsidievreter- Irene van den Brekel, die de ‘VPRO-Grachtengordel-Bral- Nep en Fop News show- produceert’. Dat bralde Ollongren warmpjes op de bank naast “#Metoo-Johnny de Mol Jr.’ maandagavond  in Oerdomme Linda’s  Zomerweek programma. De corrupte en Laffe Arjen Lubach behandelt veel ‘Grachtengordel-politieke -Nep en Fop-onderwerpen’, maar volgens critici en de feiten spaart hij Ollongren vanwege zijn persoonlijke corrupte relatie met Van den Brekel. Volgens de liegende  ‘DDR-Minister Olongren’ levert Lubach wel degelijk kritiek. “Dat doet hij bijv. over mijn schoenen. Dat is ook heel goed. Natuurlijk is het een beetje gek en Johnny kleine vieze Dwerg dat je bent zit niet zo tegen mij aan te rijen(Video) .” Johnny de Mol zorgde nog voor wat opschudding, want na de opnames begon hij zoals gebruikelijk met zijn Potloodje te zwaaien naar Ollongren en te brallen ‘Wie weet waar de LUL van Johnny is’ er daar was Ollongren niet van gediend.Johnny was het ontgaan dat Ollongren geen ‘Junkie-BN-Hoertje’ van zijn ‘Papi John’ was, of toch wel en zij wellicht protesteerde omdat ze Lesbos is.

 

Categorieën:Media-Maffia

Getagd als:, , , ,

3 antwoorden »

  1. De DDR was een Socialistische Staat die noodgedwongen eem Muur moest bouwen om zich te beschermen tegen de Revannchistische krachten uit West Duitsland die zich bediende van moorpartijen het stond onder de Leiding van Reinhart Geelen, Hitlers Top inlichtingen officier Martelingen het doodhongeren van Politieke tegenstanders.etc.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.