Misdaad

‘Neonazi–Hooligans’ van President Porosjenko mishandelen Ajax-fans:‘Dood aan de Joden’.

( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels  propaganda redactie) 

AMSTERDAM-NOIR

Supporters van Ajax zijn in aanloop naar het Champions Leagueduel tegen Dynamo Kiev in de Oekraïense stad zonder enige aanleiding aangevallen door een overmacht van de plaatselijke ‘Neonazi-voetbalhooligans ‘van President ‘Neonazi-Oligarch&CIA-Zetbaas Porosjenko’. Voor de gemiddelde burger die dagelijks keihard bezig is om brood op de plank te krijgen is de Geopolitiek van de Westerse ‘Killer-Elite’ met Puppets als de ‘Omgekeerde VVD-Robin Hood Rutte’ en zijn ‘CDA,CU en D66-Judas-bende(Video)’ bijna niet te begrijpen. Om de Westerse ‘Killer-(Pedo)-Elite-Geopolitiek'(Video) te doorgronden en te begrijpen is een vol time job. En dan wordt de burger ook nog eens een keer dagelijks gehersenspoeld  door de 100 gesubsidieerde corrupte ‘Staats-Grachtengordel-Media(Video) en de ‘Randdebielen-(SBS&RTL)-commerciële-Media Maffia’ van ‘Psychopaat “Bagger” -John de Mol’.(Video)  Zo levert bijv. de Oorlog’s Misdadiger Netanyahu in het geniep voor de “Deep State-CIA” wapens aan de Neonazi’s van Porosjenko om o.a. de Russen en Joden te vermoorden net als in de Tweede Wereld Oorlog ,zie de reportage  hierna:

De Joodse slachtoffers van de Holocaust draaien zich op in hun graf .

Damage control ‘Miracle-Holy-Fake-News –Oekraïne- Babchenko’ aka “Jezus” door ‘Ja-Knikker- Pauw’ en ‘Ruslandkenner’-Royal-CIA Trol Hekster(Video).
Daar waar in  het Rusland  van ‘Capo di tutti capi Poetin’ de Wereld Kampioenschappen voetballen 8 weken lang een verbroedering‘s feest was en alle Supporters uit de hele wereld een fantastische tijd hebben gehad. De Ajax supporters werden aangevallen met Molotov cocktails en ‘SS-dolken’, loden pijpen en zware vuurwerkbommen met de kracht van een handgranaat en uitgescholden voor smerige Joden en krijste zij ‘Dood aan de Joden en de Russen’ en Heil Hitler, Porosjenko, Netanyahu, ‘Mad Dog-Trump’ en ‘EU-Führer Merkel& Loopjongen Rutte’. Geen enkele ‘Neonazi-Hooligan’ is gearresteerd door de extreem corrupte en zo slecht betaalde politie dat zij hongerlijden, die ook voor met merendeel anti-seministisch en Neonazi’s zijn net als de duistere familie van D66 ‘DDR66&PLO- Minister Kaag Anis al-Qaq'(Video).

Corrupte justitie Oekraïne van ‘Oligarch Porosjenko’(Video) onderzoekt Akzo en Mammoet, maar niet de Neonazi’s.
Over deze laffe antisemitische Neonazi aanval op de Ajax supporter zult u vandaag geen piep horen van het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn Outlets de Staats-NOS.Van Dalen zat dinsdagmiddag met een groep Ajax-supporters op een plek die juist veilig zou moeten zijn. Toch wisten hooligans van Dinamo Kiev hen te vinden. ‘Op een gegeven moment was het gewoon te laat. Van drie kanten kwamen de supporters van Kiev op ons af. Toen zaten we echt in de val. De politie die daar nog stond stapte in de auto, deuren op slot.’ Hij werd naar de grond geschopt en vervolgens tegen zijn hoofd getrapt. Hij is tot op heden geen beterschap toegewenst door Rutte&CO.

 

‘US-Killer-Elite’: The Dictatress of the World met hongerende kinderen. Rutte: dat is Prima!(Video)

Moet u zich voorstellen als dat in Rusland was gebeurt. Dan was het Huis( merendeel corrupt en laffe Tweede Kamer)vandaag te klein geweest. Was op zeker Rutte vandaag in zijn Staats-NOS zijn afkeuring en walging van de Neonazi-beelden komen brallen en had hij een diepgaand onderzoek geëist waarom de ‘CIA- Zetbaas&‘Neonazi- Maffia-Oligarch Porosjenko’ niet de Ajax supports heeft beschermd en zijn ‘Neonazi-Moordenaars-Hooligans’ gearresteerd.

 

VVD-Neonazi Van Balen’ berucht van zijn ‘Nazi -gebral’ (Video)op het Maidan plein betaald door de CIA wil opvolger alcoholist Juncker zonder gelebber en ‘Keffer-Timmermans.
‘Underground  Presentator Steve Brown ‘van de Stem van de Straat/SaltoTV wilde wat kritische vragen stellen aan de corrupte en laffe politiek voorstanders ‘Nep en Fop Christen-CDA’,D66 DDR66, ‘PvdA-Hoertjes’, ‘VVD-misdaadgroep’,’GroenLinks Rechts’en de’ ‘Incest-Bijbelbelt  CU ‘van het door en door corrupte ‘EU-Oekraïne Verdrag’ met ‘CIA-Zetbaas- Porosjenko ‘ en werd Brown ook prompt aangevallen op de Dam door de corrupte ‘Paardenkop-VVD-Hennis politie’ en een dronken GroenLinksRechts  ‘Bolle Tokkie’ van ‘Yes we can Bou Klaver’.

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.