Zomerse Overpeinzingen

Willem Holleeder levenslang & John de Mol psychopaat “Zomerse Overpeinzingen” afl 3, 2018

(Door De Zomerse Overpeinzingen redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Special gasten de rijzende TV-deskundige Kunstdetective Prof.dr. drs.Artur Brand van Omroep Max en de Vijand van de door de EU&CIA gesubsidieerde ‘Oekraïense-Maffia-Geheim dienst'(Video).Maxim Hartman reageert naar aanleiding van onze uitzending van vorige week op ‘PotloodventerJohnny de Mol’, die zijn ‘BN-Hoertje- Estelle Cruijff’ aanrandt in zijn ‘RTL- #Metoo-Go Wild-bagger-Show’.Hartman: “John de Mol is een psychopaat”.Ook Overpeinzingen inzake de strafrechtelijk bewijsbare ‘Kinder-Moordenaars Trump &May’(Video) en Psychopaat ‘Media-Maffia Boss John de Mol’ en zijn BN-Hoertjes Johan Derksen, René van der Grijp en Wilfred Genee, de “The Three Stooges” van Riool-Tokkie-SBS.

3 antwoorden »

 1. Het blijft nodig om te provoceren, dit is Steve die door alle ellende toch op zijn punt blijft. Het er gaat erom dat er ongesproken meningen zijn , in onze paracetzamol industrie van witte boordcriminelen willen ze graag je mond dichtplakken.

  Like

 2. Spyshop-medewerker met geweer geslagen nadat wapen weigerde
  Door JOHN VAN DEN HEUVEL EN MICK VAN WELY
  Updated 3 min geleden , 28 min geleden in BINNENLAND
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2493459/spyshop-medewerker-met-geweer-geslagen-nadat-wapen-weigerde
  ”AMSTERDAM – De man die dinsdagochtend werd neergestoken in de spyshop Spy City in Amsterdam had eigenlijk met een geweer neergeschoten moeten worden. Daar gaat de politie, die een liquidatiepoging vermoedt, vanuit. [Dat was wel de afspraak, volgens contract gegevens] [ … ] “Ook de dader of daders zijn nog spoorloos.” De Amsterdamse politie heeft een fors team op de steekpartij gezet. Het slachtoffer werkt in de winkel Spy City aan de Moezelhavenweg in het Westelijk Havengebied van onze hoofdstad. Opmerkelijk is dat Sander de L. rechtstreeks afluister- en beveiligingsapparatuur leverde aan Astrid Holleeder. Ze nam met de apparatuur gesprekken met haar broer Willem Holleeder op. [ …]”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.