Maffia-media

Peter R. de Vries en Jesse Klaver mogen misbruik maken van verwarde Nadia Moussaid van “Laat op één”.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Zomerse Overpeinzing” bij Salto tv: Moeder vermoorde Ambrosius en Freek de Jonge ontmaskeren Peter R. de Vries in Nicky Verstappen- zaak(zie Uitzending Sato TV van deze week). Sinds de politie met een eenvoudig, maar wel erg laat DNA onderzoek de mogelijk dader Brecht heeft geïdentificeerd van de ‘Pedo-Moord’ op Nicky Verstappen was de ‘Aasgier  Peter R. de Vries’ maar liefst drie avonden achtereen a raison van 2.500,- euro de Held en gevoelige ‘Huil-man’ aan het uithangen bij zijn nieuwe ‘BN-Hoertje-Nadia Moussaid’. Verontwaardigde bronnen binnen de KRO-NCRV lieten ons weten dat Nadi van “Laat op één“ op het laatst niet meer kon zitten en amper nog kon lopen en is helemaal de weg kwijt.

Mogelijke dader Brech van Moord op Nicky Verstappen gepakt. Peter R. de Vries echt verdrietig(Video).

‘Door hem was de zaak opgelost en die familie Verstappen en de politie hadden geen beter woordvoerder kunnen hebben dan Held-Peter’, aldus de bralde de ‘Narcist-Peter R. de Vries’. Ook Nadia Moussaid kreeg iedere avond net als ‘Sugar Daddy Jinek’ spontaan een “Natte Doos” (Video)van haar held Peter R. de Vries. Wat is dat toch met die ‘Bral-Omroep-Hoeren’ dat zij allemaal bij het minste of geringste een “Natte Doos” krijgen van die ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’(Video)? Is dat een ‘Media-Maffia-ziekte’? Is dat een bizarre seksuele mediageile afwijking? We weten het gewoon niet. Misschien kan daar een  wetenschappelijk onderzoek naar gedaan worden.

GroenLinks is weer eens  uit de bocht gevlogen met een ‘Riool-Show’ optreden van hun  partijleider ‘Yes we can Puper-meisjes-onderbroeken-Held Klaver’ tijdens Laat op één. Klaver hield een huil ‘Bral-speech’ waarvan de partij vervolgens beelden gebruikte van de ‘Ordinaire-acteer-Huil-campagne-uitingen’ van ‘Boy Klaver’ op sociale media en er uitdrukkelijk bij vermelden dat geen Nep-nieuws was(video).

Al tijdens de 3 uitzending met  De Vries klaagden heel veel  bejaarde kijkers dat zij kotsmisselijke werden van De Vries zijn goedkope met de brok in de keel ‘Riool-acteer–optreden’ over de rug van de getraumatiseerde Familie Verstappen.Waarom zat daar niet iemand van de familie Vertappen om hun oprechte verhaal te doen en die 2500,-  euro op te strijken die Media-Pooier De Vries nu incasseerde vroegen ook vele kijkers verontwaardig af. Het  ‘Fake-emotionele’ optreden van Klaver was een puur ‘Huil-promoverhaal’ voor Groenlinks Recht. Dat bleek dat  de volgende dag fragment van het goedkope Riool-Showbizz –optreden’ van Klaver  opdoken in advertenties voor het Partij-evenement- Kantine In Actie- voor Randdebielen(video) Daarvoor had GroenLinks  Rechts echter geen toestemming van de KRO-NCRV, de Staatsomroep achter “Laat op één” en de ‘Subsidievreter& BN-Bral-Hoertje Nadia Moussaid, zo bleek woensdag na vragen van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Na contact tussen de corrupte Staatsomroep en GroenLinksRechts heeft het walgelijke corrupte ‘Nep en Fop Linkse-partijtje’ en de KRO-NCRV’ woensdag besloten de ‘Riool-beelden’ te verwijderen. De walgelijke beelden van het ‘Riool-lijken-pikkers-optreden ‘van de Politie-informant&Loverboy Peter R. de Vries van Nadia Moussaid blijven wel gewoon online, want de KRO-NRCV doet het zwaar in de broek voor De Vries en zijn ‘Media-Maffia Boss-John de Mol en hun duistere ‘Pedo-contanten’ met de VVD-misgroep(Video)‘.

„We willen discussie over de inhoud van de ode, niet over de beelden”,twitterde  de schaamteloze ‘Pupper-meisjes-Onderbroeken-Held Klaver’ over het dr. Goebbels voorval. „Daarom vervangen we ’m (…) met de tekst.” Op het feit dat hij de beelden überhaupt niet mocht gebruiken, wat dus diefstal is gaat hij niet in. En beroept ‘Boy Klaver’ zich als een volleerd ‘Rat in pak- crimineel’ op zijn zwijgrecht. Waarom is de dr. Goebbels-Twitter van’ Boy Klaver’ en De Vries nog niet op zwart gezet door Twitter wegens liegen en bedriegen  ten koste van het Volk? Wat denkt u zelf?

 

 

 

6 antwoorden »

  1. PVV-senator omgekomen bij ongeluk
    Politieke redactie 30-08-18, 17:40 Laatste update: 18:40
    https://www.ad.nl/politiek/pvv-senator-omgekomen-bij-ongeluk~a19818ee/
    “PVV-senator Martin van Beek is afgelopen zondag omgekomen door een ongeluk. Dat meldt fractievoorzitter Marjolein Faber op Twitter. Van Beek (58) zat met onderbrekingen sinds 2012 in de Eerste Kamer voor de partij van Geert Wilders. ,,Tot ons groot verdriet en ontsteltenis hebben wij vernomen dat onze gewaardeerde collega Martin van Beek door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen”, aldus Faber. Het is niet bekend waar en wanneer het ongeluk is gebeurd.[ … ]”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.