corruptie

Scheringa sleept corrupte DNB’ers & President Willink en Wouter Bos voor de Rechter.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vijf corrupte medewerkers van ‘De Nederlandsche-Rat in pak- Misdaad-Bank’(DNB)worden volgende week in de rechtbank aan de tand gevoeld over lekken van  valse informatie, met het faillissement van ‘Boerenklompen -Maffia-DSB’ Misdaad -Bankje tot gevolg. Dat wordt weer een partij liegen van heb ik jou daar. Achteraf bleek bovendien dat er helemaal geen legitieme reden was voor de corrupte ‘Gevestigde Orde–Killer Elite’ voor het gedwongen opheffen van de DSB, want nadat de corrupte curators jarenlang hun zakken hadden gevuld en alle schuldeiser hadden betaald zat er nog meer dan voldoende geld in de kas.

‘ASN- Bankier-Gangsterin Femke Halsema’ Buitenzorg(Video). Kiezersbedrog: Volgens PvdA-Leugen-Vod Het Parool’ willen Amsterdammers PvdA ‘BOBO-Fraudeur-Bos’ als Burgemeester(Video).
Die ‘Boerenklompen- Maffia-DSB-Bank’ hoorde niet thuis in het Gevestigde Orde rijtje ‘Misdaad-(drugs)-Wit-was-Fraude-Banken‘ to Big to fail ING, Rabobank en ABNAMRO, Fortis( failliet op koste van het Volk (30 miljard) en gratis overgenomen door de ABN) en de zogenaamde ‘GroenLinksRechts-bankjes’ met corrupte Gevestigde Orde ‘Nep en Fop Linkse politici-Zakkenvullers’ als de “Deep State-Burgemeester Halsema aan het hoofd. Een van de beste advocaten van Nederland Geert-Jan Knoops wil in stappen van getuigenverhoren van de corrupte DNB-medewerkers uiteindelijk uitkomen bij een verhoor van toenmalige extreem corrupte president Nout Wellink, laat woordvoerder Jan Driessen van DS-claimstichting weten. Knoops en DSB-oprichter ‘Godfather Scheringa’ van de ‘Boerenklompen-Maffia’ hopen ook de voormalig en eveneens extreem corrupte ex Minister van Financiën voor de Rijken Wouter Bos(PvdA-hoertje) te kunnen uithoren over zijn misdadige rol in de val van het bankje. Nou en die kan ook liegen als geen ander zo bleek recentelijk weer eens  toen hij in zijn functie van Voorzitter van de VU( Vumc) werd betrapt op onkosten declaratie Fraude. De ‘PvdA- Bobo Wouter Bos'(Video) van het corrupte ‘PvdA-Graai allooi-VMBO -Bobo Postema'(Video) en het Tweede kamerlid  ‘Koppelbaas Moorlag’ verlaat per eind september gedwongen als een Dief in de nacht Amsterdam UMC (voorheen VUmc). Hij begint als ‘Graai en Naai-bestuursvoorzitter’ bij staatsdeelneming Invest-NL voor alle Ratten in pak .Over zijn gedwongen vertrek bralt Bos:”Met heel gemengde gevoelens neem ik afscheid. Mijn benoeming door het Kabinet van de ‘Omgekeerde VVD-Robin-Hood-Rutte’ & CDA,CU en D66- bende(Video) als ‘CEO-Zakkenvuller’ van Invest-NL is een prachtige nieuwe uitdaging, die mij in staat stelt op de grens van publiek en privaat graaien voor ons mooie ‘Taxfree-Shell-Rutte-land ‘, die arme  kinderen gewoon de Hel in sturen(Video) en vooral onze ‘Taxfree-Shell-King Willem’ in Wonderland(Video)  om in heel veel  Duistere relevante (misdaad)-zaken bezig te zijn, zoals ik altijd heb gedaan, hahahahahahahaha.”

 ‘Top PvdA-hoer-Wouter-Bos’ wordt ‘Bankier-ambtenaar-gangster’. Failliet en toch Winst: Was DSB een Complot(Video) van Grote Misdaad-banken en “Zalm&Bos”.

 

Dutch Bank – Judas Nout Wellink’ helpt Nederland leegplunderen als corrupte commissaris Bank of China.
Hij gaat in zijn nieuwe Graai-baan 202.000 euro bruto per jaar verdienen, plus een onkostenvergoeding van rond de 200.000,- euro en een pensioenbijdrage van 25.000 euro.Daarmee Graait de PvdA-er ‘Zakkenvuller Bos’ ook in de periode waarin hij op papier corrupte’ Rijksambtenaar-Bankier-Gangster’ is meer dan een ministerssalaris. “Gezien de aard van de (duistere) werkzaamheden en het tijdelijke karakter van de aanstelling achten wij dat in dit bijzondere PvdA geval gerechtvaardigd”, schrijft de Duivelse CDA Minister Wopke Hoekstra van Financiën voor de Rijken schaamteloos aan de voor het merendeel laffe en corrupte CDA,VVD, D66 en CU Tweede Kamer.Het misdadige Ministers trio Hoekstra en zijn collega’s Eric Wiebes aka “Alle armen aan het Gas”( Rat in pak Economische Zaken) en D66 ‘DDR66 Sigrid Kaag-Anis al Quq’ (Corrupte PLO-Buitenlandse-(‘Familie-subsidie’)-Handel) (Video)zijn blij met hun aanstelling van de’ PvdA-Judas-Bos’. “Hij combineert jarenlange corrupte ‘Rat in pak-bestuurservaring’ (zoals de DSB de nek omdraaien en de armen hun laatste centjes af te pakken) in zowel de (Rat in pak)-private-graaistecor als de publieke Graai-sector met een sterke betrokkenheid bij onze maatschappelijke thema’s om de huidige Status Quo van The Have(Ultra-Rijke) and The Have Not( kaal geplukte laagste klasse) te handhaven waar het criminele Invest-NL zich op zal richten. En heeft bewezen te kunnen liegen als de beste en totaal geen geweten te hebben net als ons.” Het zal u duidelijk zijn Wouter Bos heeft ook dit ‘Zakkenvullers- baantje’ te danken aan zijn misdadige rol in het opzettelijk failliet helpen van de DSB-Bank. Het is opvallend dat hij niet is gefeliciteerd door de huidige Leider Asscher van het inmiddels tot obscure splinterpartij verworden PvdA( arbeiders verrader partijtje). Scheringa en met hem Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  beweren al langer dat er ‘opzettelijk’ valse informatie gelekt is bij corrupte toezichthouder DNB over de financiële situatie van zijn DSB Bankje in opdracht van o.a. de’ PvdA-Judas-Wouter Bos’, die prima in orde was. Het ‘Boerenklompen-Misdaad-bankje’ uit Wognum ging in 2009 ten onder toen klanten bij een bankrun hun spaargeld weghaalden. Volgens Scheringa werd  zijn’ DSB-Boerenklompen- Misdaad-Bankje’ over de rand van de afgrond geduwd door de corrupte ‘Gevestigde Orde Ratten in pak'(Video)& ‘Bankier-gangsters’ doordat DNB ‘aantoonbaar verkeerde publiciteit’ de wereld in heeft geholpen en daar heeft hij feitelijk gelijk in.

 

 

 

4 antwoorden »

  1. Fortis( failliet op koste van het Volk (30 miljoen) – dat is een typefout, want helaas was dit 30 miljard.

    En wat we ervoor terugkregen uit de boedel was maar 15 miljard waard.

    Dat was een cadeautje van Wouter Bos aan de Belgen, onbegrijpelijk of niet? Hij was ook nog zijn zonnebril kwijtgeraakt, die hij terstond bij het ministerie declareerde. Of was die kapotgegaan bij het sexfeestje om de deal te vieren?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.