Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Steve Brown veegt de Vloer aan met de Landsadvocaat die misdaden van Stimuleringsfonds voor de Journalistiek geheim wil houden.

Open brief

Geachte Bestuur, Raad van rechtspraak,Landsadvocaat,Rechtbank Amsterdam,

AMSTERDAM-NOIR- D.d 28 august 2018 diende de zaak Steve Brown tegen het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek  op grond van de WOB.
Doen van aangifte verplicht:Op grond van artikel 161 Sv. is een ieder die kennis draagt van een strafbaar feit bevoegd om hiervan aangifte te doen.In sommige gevallen is het doen van aangifte zelfs verplicht. Het gaat dan om de volgende feiten:“Openbare colleges en ambtenaren die in de uitoefening van hun bediening kennis krijgen van een misdrijf met de opsporing waarvan zij niet zijn belast (ogv art. 162 Sr.).

Corrupte Stimuleringsfonds voor de Journalistiek schendt Mensenrechten om hun 8 deskundigen geheim te houden(VIDEO).
Een van onze vrijwillige medewerkers van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  had van te voren schriftelijk toestemming gevraag om de zitting te mogen filmen op basis van het Grondrecht dat alle Rechtszittingen openbaar zijn met die kantekening dat alleen op uitzonderlijke gronden(bijv. Kinder- aanranding‘s en /of Staatsgeheimen Levensbedreigend  zaken) dat beginsel niet wordt gehandhaafd.De Rechtbank had dat verzoek afgewezen .

Des al niet te min heeft een aan ons niet bekende persoon( of niet te definiëren entiteit (een figuur die gehanteerd wordt door de Rechtbank Amsterdam in de Zaak Stem v.d. Straat tegen het Fonds ))de zitting integraal middels audio opgenomen,die wij u (en de Raad voor rechtspraak en de Rechtbank Amsterdam)nu reeds in het kader van hoor en wederhoor toe zenden en dat u weet dat u o.a.strafbaar bent door het o.a. geheim houden van de namen van de 8 deskundigen. En de betreffende audio voor ons niet traceerbaar heeft doen toekomen via de wel bekende en door u zeer gewaardeerde ‘journalisten’ ‘Peter R. deVries& John van den Heuvelen& Moordenaar Martin de Kok-Postduif(Video)- methode’.

Wij gaan na het vonnis daar flarden van gebruiken in de komende uitzending van de Stem van de Straat, die aan deze zitting aandacht gaat geven. En de betreffende opnames in zijn geheel en voorzien van een feitelijke analyse en nadere uitleg zoals bijv. het invoegen van de audio dat de Perswoordvoerder Barbra den Uijl van de Gerechtelijke macht stelt(liegt) volgens de Zaak rechter in deze, dat alle leden van de Gerechtelijke macht op de gastenlijst staat van de Raadkamer van Peter R. de Vries, al dan niet voorzien van onderwereld bijnamen(zie video hierna)gaan openbaren op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir & Youtube en dat melden middels een Persbericht.

 

De Zaaks-rechter verklaart tijdens de zitting dat hij niet op die corrupte ‘Judas-Gastenlijst’ staat en daarmee verklaart hij Perswoordvoerder Barbra den Uijl tot leugenaar. Wij gaan dit uitzenden bij de Stem van de Straat in het kader van het controleren van de Gevestigde Orde macht en in dit geval hun verlengstuk het corrupte Stimuleringsfonds van de-(Gevestigde Orde)-Journalistiek met hun peperdure altijd liegende Landsadvocaten Mr. Nina Bontje en Mr. J.P. Heinrich en andere betrokkene Landsadvocaten, waarmee ik  juridisch de vloer aanveegde. En Mr. Heinrich o.a. ontmaskerde als een pathologische leugenaar en dat hij tracht misdrijven van zijn cliënt het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek geheim te houden, maar dat terzijde. Waarom informeren wij u met het bovengenoemde om twee reden: Ten eerste in het kader van waarheid vinding  inzake jarenlange misbruikt van miljoenen gemeenschapsgelden, hetgeen gekwalificeerd kan worden als de ergste vorm van corruptie. Tijdens die zitting heb ik o.a. gesteld aangifte te gaan doen bij Justitie en de Politie tegen u en een /of meerdere leden van uw anonieme deskundigen op grond van jarenlange en dagelijkse structurele ‘Ons ken Ons corruptie’( Good Old Boy’s -netwerk, hetgeen ook één van de reden dat hier sprake is van een Spoedeisend belang. Mocht de Rechter besluiten de namen niet bekend te maken dan gaan wij o.a aangifte doen tegen u in verenging met uw acht anonieme deskundigen (NN)en wellicht ook tegen de Rechter en uw advocaten Mr. Nina Bontjes en  Mr. J.P. Heinrich, omdat die dan mogelijk ook medeplichtig zijn aan het geheimhouden van een structurele jarenlange miljoenen ‘Ons kent Ons corruptie’, hetgeen strafbaar is gesteld in artikel art. 162 Sr. Daarnaast zullen wij de Tweede Kamer informeren dat het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek al jarenlang structureel misbruik maakt van het aan haar verstrekte gemeenschapsgelden groot jaarlijks 6,3 miljoen euro per jaar. En in die zin feitelijk gekwalificeerd mag worden als een ‘(Rat in Pak)-Misdaadgroep’, die meer maatschappelijke schade aanricht dan het gemiddelde ‘Volks-misdaadgroepjes, die meer dan de helft van hun leven doorbrengen in de gevangenis en daarbovenop ook nog kaal geplukt door de Plukse wetgeving.

In afwachting van u antwoord( probeer eens de waarheid),

Hoogachtend,

ing S.K.A  Brown

CC: Raad van rechtspraak t.a.v.  Frits Bakker in het kader van wederhoor.

CC: Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht  in het kader van wederhoor

2 antwoorden »

 1. Er is hier sprake van een Kafka-doofpot, net zoals bij de zaak Chipshol/familie Poot.

  Toen waren er grote zakelijke belangen met betrekking tot de groei van Schiphol. Wat is bij Steve de reden?

  Er is zo duidelijk sprake van samenspanning door de gevestigde orde, dat er wel iets zwaarwegends aan de orde moet zijn om dit theater op te voeren.

  Mogelijk is er op de verkeerde teentjes getrapt.

  Dat had dhr. Oltmans ook eens gedaan.

  Ik ga nu enige mogelijkheden langs:

  – er zijn geen 8 deskundigen, dan kan dit heel makkelijk

  Like

  • opgelost worden door mensen achteraf te benoemen

   – deskundigen willen niet bekend worden

   Maar ja, als dit boven water is, komt er vast weer iets nieuws om op te lossen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.