Media-Maffia

BUSTED: ‘Fake News-CNN’ Caught In Another Big Lie About Trump and Russia. De Staats-NOS zwijgt nu!

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr .Goebbels redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-Corporate Crime CNN is still refusing to retract its claim that ‘President Mad Dog-Trump’ was aware of a 2016 meeting between his team and a Russian lawyer, even though one of its main sources is walking back his claims. RT America’s Rachel Blevins reports.

Moordende White Helmets worden als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen. De Staats-NOS zwijgt nu.
Ondanks dat ‘Corporate Crime-CCN’ en hun laffe en door en door corrupte Dutch Outlet de Staat-NOS om de haverklap worden betrapt op ‘Fake-News’ om bijv. Rusland zwart te maken met Beroepsleugenaars en ‘Oorlog-Hitsers’ als de EX VVD Minister Gangster Zijlstra of de PvdA ‘MH17-Huil Komediant Timmermans’, etc. en/of om de Heersende Klasse hun misdaden goed te praten horen wij nooit de ‘Nep&Fop-News &Censuur-Minster D66 DDR66 Ollongren(Video) dat de Staats-NOS en CNN op zwart moeten. Op Zwart moet wel Volksnieuws uit Amsterdam-Noir!

CNN-Con-(wo)man-Becky Anderson’ & BBC & NOS London ‘Fake-Terror-Islam-Love’ News.
Staat-NOS-Censuur’ heeft een dr. Goebbels Gezicht Gelauff(Video) en die zit naast Top VVD-er ‘Pedo-Demmink’ en King Willem(Video). En de CNN en NOS ‘Love- Islam-Torror-Show’ must go on With ‘CNN-Con-(wo)man-Becky Anderson’&BBC & ‘Frans Timmermans-NOS’ London ‘Fake-Terror-Islam-Love’ News(Video). Maar ook ‘Fake-optreden’ White Helments& Serious Request&Jesse Klaver,enz, enz.

 FakeNews: CNN Producer admits Russia narrative is all for “ratings!” Rutte en zijn Fake News-Staats-NOS:” Pas op voor Poetin!”(Video)

8 antwoorden »

 1. Noem het maar voor wat het is de msm; Die lugepresse en die Gutmesch. Letterlijk 75 jaar na dato en we zitten weer in socialistisch/ fascitische (alde/ globalisten) landverradende situatie. Deze keer gaan ze er gewoon aan die nazi’s/ adel.

  Even plakken en knippen om alles overzichtelijk te houden, met deze toevoeging;

  Trump is de wereldwijde president van een iedere die voor mensenrechten staat, voor eer en respect voor het leven staat. Een ieder die zich tot de mensheid rekent en van de natuur houd.

  Maar de grotere kampioenen zijn admiral Rogers (NSA) en general Mike Flynn. We noemen het team Trump en we rekenen af met landverraders wereldwijd. We rekenen af met de globalisten/ groenen en de alde/adel. De luceferians/ pedo’s en freemasons/ illuminatie.

  Fuck ‘em.

  https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/07/17/helsinki-top-trump-als-gandhi-staat-man-voor-wereldvrede-gelynchted-door-de-westerse-pers/comment-page-1/#comment-94264

  https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/08/23/republicans-willing-behind-trump-may-saudi-slaughter-of-yemeni-kids-and-babys/comment-page-1/#comment-94171

  Lavrov en Pompeo (ex-cia) gaan elkaar ontmoeten.
  Sealed indictment tegen voormalig Obama vice president Joe Biden ligt klaar.
  USA/ Russia Ministers van Buitenlandse zaken gaan elkaar ontmoeten en de deepstate/schaduwmacht afslachten. Deze twee mannen zijn geen EU/Islam-kechs zoals onze min bz Sigrid. Zijn geen sellouts zoals de Alde/ Adel van Nederland.

  Sigrid is een schandelijk stuk vreten dat voor een militair tribunaal gebracht zou moeten worden:
  Heulen met de islamitische vijand. Kop kaal en op de platte kar door de straten met die islamhoer.
  En Mark mag ernaast zitten, voor het beliegen en bedonderen van de MH17 slachtoffers. Voor het bewust in gevaar brengen van 198 Nederlanders. Voor het spugen op het verdriet en de horror van de nabestaanden.
  Mark Rutte is een landverradende Kech!

  Prachtig om Lionel Nation bij de president te zien. Lionel is de link/ brug van de beschaafde en gerespecteerde journalistiek met de Q Anons. Lionel Nation is al 30 jaar politiek commentator en oud OvJ in New-York/ -Jersey. Cruciaal persoon in the great Awakening, mi.
  De banden tussen bovenwereld en onderwereld van het nieuws zijn versterkt. Zijn reel(er) geworden.

  Burisma/ monoploy Oekraiense schaliegasvelden/ MH17-red herring/ Vice president Joe Biden his son Hunter director van Burisma.
  MH17 was geen ongeluk, het was een aanslag bekokstoofd door de Alde en andere globalisten.
  Helaas liggen de schaliegasvelden in het oosten tegen Rusland aan en zij wilden niet meewerken met de fascisten uit Kiev. De EU onder aanvoering oude-usa vond het daarom wel gepast om een casus-belli situatie te creeeren.
  Dat mag een coup kosten. dat mag 10.000-en Oekrainse doden kosten.Dat mag 300 levens kosten, maar dan hebben we wel voor miljarden aan schaliegas en Rusland geisoleerd en zwakker.
  Gelukkig trapte Rusland niet in de val van de globalisten om telkens maar weer terug te slaan. Poetin heeft de vrede in Europa bewaard.
  The great Awakening/ Humanity rising/ De Slachting is vele jaren in de maak geweest. Admiral Rogers is the Champ of humanity.
  De EU/ Adel globalisten willen ons weer in een oorlog storten. Met behulp van die Lugepresse.
  Het plan heeft gefaald, op het nippertje. Er is alleen nog maar oorlogsellende in de Donbass e.o.
  De tijd voor afrekenen met die oorloghitsers/ adel/ alde en globalisten is daar.

  Sealed indictment voor Biden ivm Oekraine.
  Let op John Kerry (BZ Kech), die gaat voor gaas ivm corruptie Iran-deal.
  Let op Merkel, die gaat voor gaas ivm corruptie Iran-deal.
  Let op Hussein Obama die gaat voor gaas ivm corruptie Iran-deal.

  De Iran-deal, het corruptie en smeergeld, is met cash geld afgerekend. De EU politici zijn met cash geld betaald om in te stemmen met de Iran deal. Een nucleair sterke Iraans regime is een gevaar voor de werledveiligheid. Fuck ‘em.

  Like

  • herstel werkte: Na een uitstap van twee jaar naar de commerciële zenders NET5 en SBS, keert Rik van de Westelaken weer terug naar de publieke omroep. Hij gaat për 1 mei aan de slag bij AVROTROS als presentator bij de omroep.

   Like

  • pomtiedom…

   Dacht dat het maar 28 miljoen aan cash en goud was in de Thaise jungle, waar Hussein Obama zijn schuilplaats had. Dat en een wapenarsenaal om een militia te bewapen. En dat voor een nobelprijs voor de Vrede winnaar, kan je je het voorstellen?

   Maar goed, als je met miljarden cash rondstrooit zal er ook wel wat blijven hangen aan je eigen strijkstok, of niet Sigrid.

   Like

 2. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.