VVD

De grootste ‘VVD Reactionaire-Schreeuwerd-Ten Broeke’ blijkt ook een ‘#Metoo-VVD-Doener-aanrander‘.

(van onze  altijd liegende ‘Pedo-VVD-misdaadgroep’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-

‘VVD-Geilneef-Ten Broeke’ kon nooit zijn broeke aan houden als hij te jonge meiden zag en dat wist iedereen op Het Binnenhof.Ten Broeke trouwde in 2006. Het huwelijk strandde in 2011 nadat zijn VVD-vrouwtje het niet meer aankon zien dat hij constant vreemd ging met te jonge meiden en altijd loog. Zij ex vrouw: “Ten Broeke is wat die altijd liegende Homo Rutte in de kast nou een echte ‘VVD-Doenernoemt”. Hoe lang tolereert het Nederlandse Volk nog de liederlijke, perverse ‘(Pedo)-Wybren Haga-Huisjesmelkers-VVD-Misdaadgroep‘ van de altijd liegende ‘Godfather Rutte’,die al jaren lang verwoestend en onmenselijk sadistisch huis houdt als een ‘Omgekeerde-VVD-Robin Hood’ in Nederland.  En dan te bedenken dat die Psychopaat Rutte in het zadel wordt gehouden door dat Christelijke Duivelse Tuig CDA&CU& D66 DDR 66.Het rijtje van betrapte liederlijke en altijd liegende VVD Ministers, Staatssecretarissen, Burgemeesters (Krikke(Video), Hoes, Gebben, enz.), (gemeenteraad)-politici en hun ex Voorzitter Keizer die berapt zijn op Mega Fraudes, ‘Pedo-#Metoo-aanrandingen’ is niet meer te tellen.

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte.(Video)

Rutte en Asscher: Liederlijk vreemdgaan van getrouwde VVD Burgemeester Onno Hoes met Luxe Schandknaap de fatsoensnorm(Video) . 

‘Geile VVD-Pedofiele Burgemeester Gebben’ in opspraak en gaat voor ‘straf’ het Luxe Wachtgeld in(Video).
Het corrupte extreem reactionaire en  aarts brutale altijd schreeuwende Kamerlid Han ten Broeke (VVD-Misdaadgroep) uit Haaksbergen stapt op als corrupt Kamerlid en gaat nu rentenieren in het Luxe Wachtgeld en heeft beloofd in vervolg alleen nog maar naar de Hoeren te gaan. Dat heeft hij laten weten in de standaard ‘Huil-verklaring’(Video) van dat soort schaamteloze Tuig-lieden. De reden is een ‘intieme en ongelijkwaardige”#metoo-VVD-Doeners-relatie’ met een toen der tijd doodsbange medewerkster van de liederlijke, perverse ‘Pedo-Lieg en Bedrieg & Fraude-VVD-Fractie’. ,,Dit had nooit mogen gebeuren dat dit nu naar buiten is gekomen’’, aldus Ten Broeke,Dijkhoff en Rutte.Volgens de vrouw was er sprake van  ‘ bizarre seksueel grensoverschrijdend( verkrachting) gedrag van een oude ‘VVD-Geile Bok‘ ‘. Ze deed uiteindelijk echter geen aangifte, omdat zij daarna zwaar was bedreigd door de VVD-Misdaagroep en uiteindelijk afgekocht met een grote zak met poen en een leuk baantje. Dat noemen zij bij de VVD een juridische overeenkomst waarin we ‘agree to disagree’ afspraken en duister overeenkwamen de aanranding  te laten rusten en erover te zwijgen. En zo is het de afgelopen vijf jaar gegaan.’’, aldus de altijd liegende VVD’er Ten Broeke met gelukkig deze keer niet zijn broek op zijn knieën en zijn ‘Potloodje er uit(Video) zoals vieze ‘ “#Metoo-Dwerg Johnny De Mol Jr.’ altijd doet bij zijn doodsbange BN-Hoertjes.

In een eigen verklaring schrijft ze dat ‘de VVD-lezing’ dat de twee een relatie hadden ‘haaks staat’ op haar lezing en de feiten. ,,Er heeft inderdaad een “#Metoo-aanranding plaatsgevonden waarvan ik tot vandaag de dag nog nachtmerries van heb,’‘ schrijft ze.

Rutte houdt vast aan zijn ‘miljarden-cadeau’ voor ‘Shell-multinationals’& ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’(Video).

Gemeenteraadsverkiezingen:Drank& Cocaïne& Fraude en ‘Pedo-seksrellen’ in lokale ‘Doofpot-politiek’(Video).
De ‘VVD Geilneef-Ten Broeke’ bralt dat hij toenmalig fractievoorzitter die inmiddels ook als een Dief in de nacht gevlucht in het Luxe Wachtgeld de ‘aartsleugenaar&Oorlog Hitsertegen Rusland Zijlstra op de hoogte heeft gesteld. Ook ‘van het feit dat de medewerkster mij beschuldigde van “#Metoo-verkrachting’. Zijlstra heeft toen tegen zijn ‘Gabber in crime’ Ten Broeke gezegd :“maak je niet druk we liegen allemaal bij onze VVD en we pakken en verkrachten allemaal te jonge (Volks) meiden en jongens en als het uitkomt geven wij gewoon Poetin de schuld is onze Staat-NOS(Video) . Je weet wat onze ‘Aasgier& Racist Blok’ altijd zegt: “Het is genetisch bepaald en wie doet ons wat en die mocht ook aanblijven van onze Rutte(video) en als de  Massa het weer vergeten is maken we je net als onze ‘Onno-Schandkanpen-Hoes(Video) gewoon weer Burgemeester of als je wilt Hoofd vanJeugdzorg zoals wij dat geritseld  hebben voor onze ‘VVD Griezel-Teven'(Video), hahahahaha”.

Ebru Umar: “Het  Satanische Binnenhof is alom lof van de ‘Gevestigde-Graai-(Pedo)-Orde’(Video).
De extreem VVD reactionaire schreeuwlelijkerd Ten Broeke aka” Dood aan de Russen en Laagste Klasse” was eerder al eens tijdelijk ‘gewipt’ uit de VVD-Misdaadgroep wegens liederlijk en bizar perverse sex gedrag. Maar dat was geen reden voor “Two Face”-Dijkhoff om hem niet in zijn fractie te houden, zo bralde hij gisteren trots bij de ‘Staats-NOS’ en de ‘NSB-Telegraaf’.

Pedo &‘#MeToo-seksverhalen’ aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot(Video).

Het opgestapte VVD-Kamerlid “Metoo-Geilneef-Ten Broeke’(Video) kwam al eerder door bizarre, seksuele aanrandingen in de problemen op het normloze en corrupte (‘Pedo)-aanranding ‘s – Binnenhof’. Als corrupt ziekelijke geile politiek medewerker van toenmalig VVD verkeersminister Jorritsma aka “De Waterdief”  werd hem enkele maanden de toegang tot de Tweede Kamer ontzegd nadat hij  op heterdaad was betrapt op de stoel van de Kamervoorzitter, terwijl hij een doodsbange te jonge buitenlandse onderbetaalde schoonmaakster aan het verkrachten was, zo melden bronnen aan Het Binnenhof. Ten Broeke huilend ter verdediging : “Ik heb nooit Jorritsma seksueel benadert, maar zij mij wel, ze ging constant met haar dikke naad en dat vreselijke enge Waterhoofd boven op mij zitten en dan krijste zij bijna dierlijk ‘Leve de VVD’ en dan spoot zij mij helemaal nat en dat was niet met water, ik was doodsbang en daar hoor ik nou niemand over in mijn VVD en in de Pers en die schoonmaaksters was ik juist aan het integreren en Nederlands aan het leren ”. Hoe het ook zij, het leverde hem een toegang ‘s verbod op van de Kamer, die overigens nooit publiek werd gemaakt, maar in de onuitputtelijke ‘VVD-Pedo-Demmink- Doofpot’ verdween. In 1996 stapte Ten Broeke op en ging bij ‘KPN-Misdaadgroep’ aan de ‘Graai en Naai-slag’, waar alle op corruptie en/of “#Metoo-aanrandingen en /of op Fraude betrapte Top VVD- ers en CDA-ers van het psychopaten type Kees de Jager (Video) en Camiel Eurlings  worden gedumpt.

VVD’er Hacker & Pornohandelaar. Politie corrupte poel des verderf & VVD Schandknaap.
Stem van de Straat SALTO Amsterdam​ met schokkende onthullingen van een VVD Schandknaap en corrupte politie orchies en VVD’er ontmaskerd die zijn kleine nichtje begluurde.Je ziet en hoort het alleen bij de Stem van de Straat.

Categorieën:VVD

Getagd als:, , , , ,

9 antwoorden »

  1. De CIA werkt voor de Rothschilds. Deze bankiersfamilie beschikt momenteel over een enorme macht. Gisteren in Amsterdam was er overigens nog een false flag operatie om de publieke opinie te beinvloeden en de overheid vergaande vrijheidsbeperkende maatregelen te kunnen laten doorvoeren. Ook dit is wederom het werk van de elite. Dit was trouwens ook het geval tijdens de aanslagen in de Bataclan. Het doel is om ons op de knieen te krijgen. Ze gaan er nu helemaal voor, de Rothschilds. Totale wereldheerschappij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.