VVD

‘Dood door schuld-VVD-Yab Yum-Hennis’ gaat in Irak haar Zakken vullen.

(van onze  altijd liegende ‘Pedo-VVD-misdaadgroep’ redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- (ex) VVD ‘Minister- Yab Yum-Hennis’ zweeg en Loog na Dood door Schuld Commando Sander(Video).

De Top VVD Gangsterin ‘3 x Dood door schuld Jeanine Hennis-Plasschaert’ verlaat de Tweede Kamer als een Dief in de nacht. Zij gaat dit najaar voor het extreem corrupte gedeelte van Verenigde Naties in Irak aan de ‘VVD-Graai en Naai-slag’. Haar in opspraak geraakte naam samen met die van partijgenoot ‘Onno-Schandknapen-Hoes ‘en de Top PvdA-er ‘Rob-Junkie-neuker-Oudkerk’(Video)  dook onlangs nog wel op in het duistere rijtje mogelijke kandidaten voor het Burgemeesterschap van Amsterdam. RTL Nieuws meldde eind juni al dat ze kandidaat was voor deze ‘Graai en Naai-VN-post’ in Irak, maar toen moesten eerst nog een paar hoge VN functionarissen worden omgekocht.

Brandpunt: Corrupte ‘Yab Yum Hennis’ is VVD Minister van Wapen en Pedo handel(Video).

Wat weet ‘Rambo-Kroon’ voor Misdaden van Defensie en ‘Regiem-Rutte3’(Video).
Zelfs de ‘Dump-Vuilnis-plek’(Video) voor corrupte VVD en CDA politici KPN durfde het niet aan om haar een ‘Graai en Naai baantje’ te geven in Nederland.Het was extreem moeilijk gezien de corrupte, criminele en perverse  reputatie die ‘Yab Yum-Hennis’ wereldwijd  heeft om voor haar een  ‘Zakkenvullers-baantje’ te grissen. Dat heeft de D66 ‘DDR66-PLO-Minister Kaag-Anis al Qaq’(Video) van Buitenlandse Corrupte Zaken laten weten.Het was immers onlangs nog ‘Godfather Rutte’ mislukt om die ander ‘VVD Boef–Zijlstra’ een ‘Graai en Naai- baantje’ te bezorgen bij de Wereldbank.

Is de PvdA met de ‘MooiWeerPooier Samsom’- bedreiging op ‘SM- Melkert’ Herhaling?
Yab Yum-Hennis’ zal in Irak duistere ‘VVD-leiding’ gaan geven aan de corrupte VN. Ze treedt daarmee in de duistere sporen van voormalig ook in opspraak geraakte corrupte ,perverse PvdA-leider ‘SM-Ad Melkert ‘ die van 2009 tot 2011 dezelfde ‘Graai en Naai-functie’ vervulde en nog steeds gehaat wordt in Irak en trouwens ook in Nederland vanwege zijn walgelijke laffe rol in de ‘Moord-zaak Pim Fortuyn'(Video) . ‘Yab Yum-Hennis’ volgt de Slowaak Ján Kubiš op.De altijd liegende ‘Yab Yum-Hennis’ geldt net als de ‘VVD-Griezel Teeven’ als een vertrouweling in crime van premier ‘Taxfree-Shell-Rutte’. Zij stond bij de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer op de tweede plaats van de ‘VVD-Pedo-Misdaadgroep-lijst’. Na de verkiezingen kwam haar criminele naam al snel boven drijven als nieuwe corrupte Minister van Buitenlandse Zaken. Maar die weg eindigde kort voor het aantreden van het  ‘Omgekeerde Robin Hood-Kabinet-Rutte III'(Video), omdat men ook wel zelf in zag dat men niet een VVD Gangsterin Minister kunnen maken die schuldig is aan ‘3 x dood door schuld’. Dus toen stond al vast dat zij naar het buitenland toe moest om verder te ‘Graaien en Naaien’ net als de beroepsleugenaars Zijlstra en Ten Broeke.

Mega JSF-Order’ juicht ‘Yab Yum Hennis’ en de ‘NSB-Telegraaf’, maar zwijgen over de bodemloze miljarden put(Video).

Ze nam begin oktober als corrupte Minister van Defensie ‘Mad Dog Trump-Wapen-aankopen’ de verantwoordelijkheid op zich voor het misdrijf  3 x Dood door schuld in Mali waarbij twee militairen nodeloos omkwamen en een derde zwaargewond raakte door afgekeurde US-granaten. Ook was er nog een ander militair nodeloos opgekomen bij oefeningen in Nederland. ‘Yab Yum-Hennis ‘werd daarbij de zoveelste VVD Minister Gangsterin die gedwongen moest aftreden. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) was eerder met een heel vernietigend rapport gekomen over  het feit dat 3 militairen nodeloos waren opgekomen waardoor zij als eindverantwoordelijke zich schuldig had gemaakt aan ‘ 3 x dood door schuld’ en feitelijk volgens de wet had zij toen per direct moeten worden gearresteerd.

De grootste ‘VVD Reactionaire-Schreeuwerd-Ten Broeke’ blijkt ook een ‘#Metoo-VVD-Doener-aanrander‘(Video).

Het is de tweede prominente VVD-Gangster die deze week bekend maakt de Kamer als een Dief in de nacht te verlaten. Donderdag liet buitenlandwoordvoerder ‘Dood aan de Russen’ de ‘aanrander- #Metoo-VVD-Doener-Han ten Broeke’ weten dat hij opstapt het Luxe Wachtgeld in vanwege een „ongelijkwaardige Verkrachting” relatie met een doodsbange fractiemedewerker in 2013. Voor hem wordt nog een ‘Graai en Naait baantje’ gezocht in het buitenland, want hij kan ook net als Hennis en Zijlstra nergens meer terecht in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

6 antwoorden »

  1. tja, aan haar CV is alles fout. Dan moet Hennis toch wel ergens anders skills hebben met het keunigshuis. Als ik op de proppen kom met deze Hennis bagger mag ik niet eens patat bakken, laat staan dat ze me een uitkering geven.

    Like

  2. Het halve diploma Schoevers krijgt nu wel een hele vieze lading met deze omhooggevallen call-girl.

    Kiezersbedrog, partij-kartel, zoveelste graaibaantje voor incompetent en corrupt VVD-gespuis.

    Wat leren ze bij Schoevers ? omhoognaaien, paaldansen, liegen en graaien met 2 handen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.