Amsterdam

Verward ‘Islam-Baardmannetje’ met mes steekt 2 Amerikanen neer in Amsterdam. AIVD wist weer van niks!

 

(van onze niet gesubsidieerde (video)Amsterdamse Stem van de Straat Street reporter)

AMSTERDAM-NOIR-De verwarde 19-jarige Afghaanse aanslagpleger Jawed S. viel de twee Amerikaanse toeristen vrijdag extreem laf van achteren met een mes aan. Hij braldeYankee go home’ en Nixon Trump Moordenaar (Video) hier aanpakken, omdat jullie mijn familie vermoord hebben met een Drone”.  ‘Stem van de Straat- Kabul’ bevestigd aan ons dat zijn hele familie is uitgeroeid in Afghanistan door een US –Drone van ‘Mad Dog Trump’.

VVD Minister -Yap Yum Jeanine Hennis-Plasschaert’: “Wij doen niet mee aan liquidaties met drone en wij liegen nooit en laat mij met rust ik ga nu ‘Graaien en Naaien” in Irak(Video).

AIVD-Boss -Big Brother Bertholee’ mijn ‘AIVD voorkwam zeker drie aanslagen’ a 400 miljoen per stuk in vier jaar bralt hij in College Tour(Video)
GroenLinks “Deep State”- Burgemeester Halsema, die toevallig net een kroket aan het eten was op haar Wallen(Video) bralt dat zij flink is geschrokken van wat er vrijdagmiddag is gebeurd in het Amsterdamse Centraal station. „Het is afschuwelijk voor mij en voor de slachtoffer, hun familie, vrienden en bekenden, maar ook voor reizigers en mensen die aan het werk waren en ik begrijp er niet van, want we hadden onze Jawed S. binnen drie maanden een sociale huurwoning in de beste buurt van Amsterdam gegeven en 10.000,- inrichting ‘s kosten”,  bralt ze als een echte ‘VOC-Regent’(Video) tegen de door haar 100 gesubsidieerde ‘Noord Koreaanse -AT5’.

‘Serie-Killer-militair’ doodt 1.626 mensen met Drone, maar niet één voor de zieke IJdeltuit  PvdA-er Plasterk en Hennis.
De AIVD van D66 DDR66 Minister Ollongren aka “de Censuur Queen” wist van niks zoals gewoonlijk.“Deze laffe daad laat zien hoe belangrijk het is dat we alert zijn en onze ‘Oliedollar-Vluchtelingen‘ massaal binnen laten komen en vooral dumpen in ‘Labbenkakken-Volksbuurten’(Video). Ook mijn net uit de Kamer gevluchte ‘(#Metoo)-Doender-Han ten Broek'(Video) heeft zich altijd ingezet om Vluchtelingen te integreren tot en met op de Stoel van de Tweede Kamer Voorzitter aan toe,hihihihihihhi. De miljarden verslinden kostende corrupte AVID van mijn (Judas)-Minister Ollongren aka “de Censuur Queen”(Video)  waakt over onze veiligheid.” En met ons boedelt Rutte natuurlijk de  Royal-Taxfree-Shell-Killer-Elite’, want uit die kringen is nog nooit iemand het slachtoffer geworden van een verwarde ‘Islam-Baardman-aanslag’.  Dat bralt premier de ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood-Rutte’(Video) naar aanleiding van de steekpartij vrijdag in Amsterdam, waarbij de dader volgens de extreem corrupte Amsterdamse  Vinger- politie handelde met een terroristisch motief tegen ‘Mad Dog-Drone-Trump’ en ‘War Mongul John McCain’ (Video).

De nietsvermoedende US-toeristen stonden bij een informatiebalie gezellig te praten over de afschuwelijke zichtbare mensenhandel op de Wallen en hoe extreem duur de huizen zijn in Amsterdam toen ze laf werden neergestoken. Bloemenverkoper Richard Snelders zag het gebeuren. De verwarde ‘Islam-Baardmannetje-Afghaan’ ’drentelde eerst nog wat rond, terwijl hij hasj rookte en een promo IAmsterdam-blaadje las bij die balie en pakte vervolgens een mes uit zijn tas. „Hij stak opeens die man in zijn rug. Het was een vrij groot mes, terwijl hij kreten schreeuwde ‘Yankee go home’ en ‘Trump Moordenaar’ . Hij viel direct neer”, vertelt de verkoper tegen onze ‘Street-verslaggever  van de Stem van de Straat/SaltoTV.

Jawed S. stak een andere Amerikaan in zijn hand. Deze man rende hevig bloedend de bloemenwinkel van Richard binnen. De verwarde ‘Islam-Baardman-aanslagpleger’ rende dezelfde kant op, maar werd volgens Richard tegengehouden door politiekogels. Hij werd in zijn onderlichaam geraakt.„Binnen no-time was de politie er en dat is logisch want die staan altijd de hele dag te hangen voor het Centraal station. Ik denk dat alles maar iets van 30 seconden heeft geduurd.”

11 antwoorden »

 1. George Soros zorgt ervoor dat er een groot aantal terroristen naar Europa kunnen komen. Dit is het doel van de elite. Een achterlijk figuur als Mark Rutte voert de agenda van George Soros uit. En de Nederlander wordt financieel kapot gemaakt.

  Like

 2. nog 1 tje dan van hypocriet overheids gedrag, een randdebiel met een mes en kortsluiting tussen de oren kan en mag vrij rondlopen maar als er mensen zijn die de gevestigde orde een doorn in het oog zijn moeten kosten wat het kost er aangenaaid worden.

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/nederland-verhuist-ex-voorman-no-surrender-naar-zwaarbewaakte-gevangenis-na-tip-over-ontsnappingsplan~a27c4007/

  Voor een ieder geldt dat de overheid je meest onbetrouwbare partner is en banken stelen je geld

  Like

 3. Die drone strikes van Trump is nog de nageboorte van de Bushes, net als Epstein en mc Cain, de neocons ooit begonnen als de diamant slijpers van Rothschild.

  Via Africom worden deze drones aangestuurd en nu denken jullie natuurlijk dat dit ergens in Afrika ligt. Nee dat is niet zo want alle afrikaanse dictators durfden hun vingers hier niet aan te branden ondanks zakken vol met corruptie poen. Dus wat hebben de psychopaten maar bedacht? We doen het wel via ons top talent frau Merkel en dan noemen we dat plaatsje Kelly Barracks……oftewijl…….Duitsland, Stuttgart.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Kelley_Barracks

  Als je gaat google’n op africom slaat alles op tilt maar deze is wel redelijk maar zegt niets over de drone strikes aangestuurd vanuit Kelly Barracks te Duitsland………..

  https://www.cfr.org/backgrounder/us-africa-command-africom

  Trump heeft maar een klote baantje en niet ietsje anders als onze Hennis.

  Like

 4. Ben zelf nooit voorstander geweest om als klein landje als Nederland mee te laten bemoeien met wereldzaken als afganistan of middenoosten?
  De ellende krijg je hoe dan ook beslist een keer thuis?
  Wie kiest nou voor een onveilig, terreur land?

  Like

 5. Jullie leven in de handen van alexander von amsberg en mark rutte lees agenda punten

  ome of its‘ key policy objectives are
   an end to national sovereignty
   an end of western democratic process
   the ending of Common Law
   the abolition of private property
   the abolition of private transport
   the destruction of western industrialisation
   the ending of free enterprise
   the harmonisation of incomes and re-distribution of wealth across the globe
   the limitation of resource use (energy, water, minerals)
   populations to be concentrated in cities close to their place of employment,
   the restructuring of the family unit and increasing limitations on mobility and individual
  opportunity
   continuous surveillance and monitoring of the population
   the end of freedom of choice
  Now, consider just a few of the policies coming out of our own British Government:
   an end to national sovereignty European and UN ―laws‖ applied at the local level – the
  ―Big Society‖
   private property and assets stripped away through economic hardship and crippling taxes
   the systematic destruction of our industry
   the spiralling burden of ever increasing overseas aid programmes
   children stolen by the state and pushed into a privatised multi billion pound care system
   0 -19 education programmes (schools opening longer, no parental influence)
   crippling public transport costs and soon to be imposed road charging
   the highest concentration of CCTV cameras in the world
   increased behaviour modification ‗nudge‘ programmes
  The Big Society is the UK version of the UNs Agenda 21. It is a Marxist inspired plan which will
  have a devastating impact on, not only your own life, but also upon the lives of your children
  and grandchildren.
  If, after reading this document, you fail to act, then your silence will signify your consent to place
  ‗Your Life in THEIR hands’.
  ‘Qui tacet consentire videtur- he who is silent is taken to agree’

  Like

 6. De aivd weet alles, ze krijgen hun data door van andere landverradende deepstate inlichtingendiensten. Geld bepaalt wat en waar horror gebeurd. (het Oude geld).

  Dit is wat de globalisten willen en dus ook krijgen. Moord, angst, degeneratie en onschuldig (Nederlands) bloed in de straten.

  Oog om oog, tand om tand. Voor elke dode/ verkrachte burger 1 van de elites uit Soest, Aerdenhout uit zijn/ haar huis trekken. Dit is en was Alde beleid.

  Het doel is 1 verenigd EUropa en geen afzonderlijke natiestaten. Een verenigd EUropa met 500 miljoen werkbijen om de multi-nationals van goedkoop en onderverzekerd werkvolk te voorzien.

  Al die geheime clubs zijn de vijanden van het volk. De aivd is nog wel te redden wanneer ze stoppen met Merkel-beleid uit te voeren. 80% vh werk van geheime diensten is het bespelen van het domme volk/ de massa.

  De nog geheimere clubs willen de mensheid onderwerpen en tot slaaf maken. CFR/ Bildeberg/ Bohemian Grove etc etc.

  Tot slaaf en uitroeien voor het grootste gedeelte. Daar hebben ze de media en wetenschap voor ingeschakeld. Wie betaald, die bepaald.

  Voormalig mw-er Bohemian Grove testifies!

  Zij wist jaren voordat eea bekend werd al van het klonen van schapen en ander spul.

  Dat AIDS een man-made uitvinding is die door muggen werd overgebracht. (AIDS is ook nog eens rascistisch want het werkt op zwarte mensen veel beter dan op blanke mensen.)

  De methode van al deze samenwerkende vieze clubs is het omzeilen van de rechtstaat en democratie. Het corrumperen van justitie en het recht.

  Ze doen trouwens ook heel veel gedegenereerde sex- en drugsdingetjes, met kinderen en onder elkaar. Bohemian grove is homosexueel tot op het bot. Allemaal getrouwde mannen (je hebt ook een vrouwenafdeling) die 2 weken met elkaar het bos ingaan.

  Onze elites zijn totale degeneraten.

  http://www.atlanticcouncil.org/
  https://www.cfr.org/
  https://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/52986-bilderberggroep-illuminatie-en-totale-wereldcontrole.html

  Like

  • De saivd weet alles maar werken voor de adel en deepstate.

   https://tpo.nl/2018/09/04/duitse-geheime-dienst-was-gewaarschuwd-voor-centraal-station-aanslagpleger-jawed-s/

   Landverradend, volksverradend en mesnheidverradend stukken tuig.

   Dit is wat de alde wil. Bloed en angst in de maatschappij. Het ligt aan de Alde/ Adel, die al jarenlang het geld beheren. De geheimen kennen van iedereen in de Tweede Slaapkamer en die ook gebruiken om macht uit te oefenen of te chanteren.

   Dan kan je de gristenhond van de CU Segers? ook begrijpen wanneer hij voor de afschaffing dividendbelasting gaat staan. Die zal zijn leuter wel in de verkeerde hebben gestoken en moet meespelen. dat hij zijn geloof (zalig zijn de armen etc etc) daarvoor moet verraden zal hem worst zijn.

   Geen wroeging want zijn ziel al verkocht.

   Maar het gaat hier om justitie/ politie-top en geheime diensten daadwerkelijk tegen het Nederlandse volk zijn.
   Het bloed op CS Amsterdam is daar het bewijs van.
   De in het buitenland besneden en uitgehuwlijkte meiden zijn daar het bewijs van.
   De wapens en drugs die vrijelijk door de moskeeen stromen zijn daar het bewijs van.

   De degeneratie van Nederland is daar het levende en schreeuwende bewijs van.

   Het zijn globalisten, die werken wereldwijd met elkaar samen en hebben dezelfde m.o.

   LANDVERRADERS!

   https://www.geenstijl.nl/5143721/wir-schaffen-das/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.