democratie

‘Penthouse-Pechthold’ maakt de meeste ruzies in de Tweede Kamer. VVD liegt het meest!

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD-bendelid Bas van ’t Wout is het corrupte Kamerlid dat het minst het woord voert in de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer CDA,VVD, CU,D66 SGP, PvdA en GroenLinks. Hij bralde slechts 28 woorden uit en dat waren allemaal leugens sinds het aantreden van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’. Deze en andere cijfers, bijvoorbeeld over ‘Mad Dog Trump ‘als meest besproken westerse corrupte liegende Wereldleider in de laffe Tweede Kamer, gevolgd door ‘Boy-Macron’, zet Volksnieuws uit Amsterdam-Noir vandaag op een rij.

De data over de periode sinds het aantreden van de ‘Omgekeerde-VVD-Robin Hood-Rutte en zijn CU,CDA en D66-Judas-bende3′(Video) zijn verzameld door Haagse  corrupte Feiten en PBLCO.
Uit het onderzoek blijkt dat de CDA ‘Duivelse -Minister &Punt-schoenen-fetisist- Hugo de Jonge’ (Volksgezondheid voor de Rijken )de corrupte  bewindspersoon is die het meest het woord voert en liegt in het parlement. En bij de Kamerleden is dat Martin van Rooijen (50Plus), omdat je bejaarde zo een beetje door ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ de dood worden ingejaagd. Van de ook voor met merendeel corrupte en laffe Fractievoorzitters is de Godsdienstwaanzinnige SGP’er Kees van der Staaij de meest breedsprakige leugenaar en hij steunt altijd ‘Duivel Rutte’ en ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’. Thieme liet het minst haar gezicht zien in de ‘Bral& Lieg-debatten’, want zij trekt dag en nacht door het land om de walgelijke en misdadige BIO- Industrie(Video) van de’ CU- incest Bijbelbelt- Minister Schouten’ aan de kaak te stellen. ‘Penthouse-Elite-Schandknaap-Pechthold ‘maakt het meest ruzie in de Tweede Kamer vooral met Wilders en ‘Boy-Baudet’ en is de grootste ‘D66 DDR66-opportunist’ en liegt er ook op los alsof hij een VVD-bendelid is. Yes we can-Boy Klaver’waait met alle winden mee en bralt en liegt het meest als hij weet dat het onderwerp bij de Staats-NOS wordt uitgezonden voor zijn ‘Puber-onderbroeken meisjes’ aanhang. Helemaal bont maakt D66 DDR66-Minister Kaag Anis-al Qaq ‘het. Zij ontwijkt ieder vraag over de duistere en moorddadige banden die haar man Anis-al Qaq heeft met de corrupte PLO/Fatah en haar tweede peperdure huis in New York(Video ). Wij zijn dan ook zeer benieuwd of zij zoals de Haagse traditie verlangt met Prinsjesdag met haar ‘PLO–Fatah echtgenoot’ Anis-al Qaq verschijnt.  PvdA ‘NSB-Leider Asscher’ is nu steeds zijn eigen misdadige beleid wat hij met Rutte2 had gerealiseerd aan het bevechten in de Tweede Kamer en dat maakt hem de meest ‘Schizofrene-braller& leugenaar’ van de Tweede Kamer. Wie met meeste Krijste ‘Dood aan de Russen en de Laagste Klasse’ en loog is de ‘VVD-er #Metoo Han te Broeke'(Video) en ondanks dat hij als een Dief in de nacht de Tweede Kamer moest uitvluchten het Luxe wachtgeld in blijft dat record nog wel een tijdje op zijn naam staan.

De meeste schriftelijke vragen zijn voor de ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ omdat zijn corrupte ‘Vinger-politie’(Video) om de haverklap betrapt wordt op corruptie,mensen in elkaar slaan en/of op moorden en mensen opsluiten in zijn ‘Hel van EBI’(Video). Minister  ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ (Klasse Justitie en Veiligheid voor de Rijken )moet regelmatig schriftelijk uitleg geven en dan liegt hij zich ter pletter. Hij kreeg veruit de meeste schriftelijke vragen (253 sets vragen). De SP stelde het vaakst Kamervragen (462), Forum voor geen Democratie met de Demente,liederlijke Hiddema acht keer het minst. De bejaarde ‘Heer ‘Hiddema  bralt vooral verward hitsig om de buitenwacht te laten weten dat zijn Leider ‘Boy Baudet’ een mooie appetijtelijke, naakte man is.

Van ’t Wout reageert dat hij als extreem corrupte  Vice-fractievoorzitter en dr. Goebbels campagneleider voor de ‘VVD-Pedo-“#Metoo-Doeners- misdaadgroep’(Video)  druk is achter de schermen. Hij stelt dat bij ’het managen van een grote misdaad fractie’ binnen een pluk de armen, zieken en bejaarden kaal coalitie van vier corrupte obscure anti democratische partijtjes ander soort duister werk komt kijken ’dat ook in het belang van de kiezer is, alleen niet altijd direct zichtbaar en bovendien wie weinig  bralt namens mijn VVD hoeft ook weinig te liegen. Ik ben dus de VVD-er die het minst heeft gelogen’.

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.