Elitaire Misdaad

‘ING- misdaadgroep’ Wast Straffeloos honderden miljoenen Wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Taxfree-Shell-Rutte&Co’:Wij zijn ongelofelijk Trots op onze Bankiers: ING verhoogt jaar salaris ‘Top-Graai-man Hamers’ met 50 procent tot 3 miljoen(Video).
De ‘SNS-Staats-Misdaadbank’ en ‘ING-misdaadgroep’ kwalificeert Stem van de Straat partij als ‘Terroristische Organisatie’ & ‘Witwas-misdaadgroep’(video).De Corrupte ‘SNS-Staats-Misdaadbank’( en ING) van Minister Hoekstra& loopjongen ‘Bankier-gangsters Oostendorp’ kwalificeert Stem van de Straat partij als ‘Terroristische Organisatie’& ‘Witwas-misdaadgroep’. Is er een ‘Elite-Complot’ om de Stem van de Straat partij het zwijgen op te leggen? Oordeelt u zelf(Video). De ‘ING-misdaadgroep’ treft schikking van 800 miljoen voor witwassen om strafvervolging af te kopen. Niemand gearresteerd. De ‘ING-misdaadgroep’ is niet de eerste Nederlandse Misdaadbank die voor het Witwassen van miljarden dollars strafvervolging afkoopt.De ‘Rabo-misdaadbank’ kocht ( een vorm van Staats-omkopen)in de US ook al voor 774 miljoen en een boete van 70 miljoen strafvervolging af(Video). Nederlandse grootste Misdaadbank ING koopt strafvervolging door het corrupte ‘VVD &CDA-Openbaar Ministerie’ voor vier witwaszaken af met €775 mln. Dat geld gaat de ‘ING-misdaadgroep’ uiteraard door berekenen aan zijn cliënten en met name zijn ‘Jan met de Pet-cliënten’. De Nederlandse en Amerikaanse autoriteiten hadden ‘ING-misdaadgroep’ in het vizier vanwege dat de Misdaad-bank internationale  ‘Royal-Ultra-Rijken-witwascircuit’ faciliteert. In maart meldde ING Misdaad Bank in hun Duistere ‘Witwas-jaarverslag’ dat het onderwerp is van strafrechtelijk ‘Nep en fop-onderzoek’ door de  corrupte ‘Doofpot-Nederlandse –autoriteiten’ van de’ Omgekeerde -VVD-Robin-Hood Rutte &CU,D66,CDA-Judas-bende’ (Video) vanwege betrokkenheid bij corruptie, witwassen en het eigen ‘Ultra-Rijken-Killer-Elite-cliëntacceptatiebeleid’(video).

Advocaten geschokt door walgelijke uitspraken Rutte bij Buitenhof over ‘zijn beste vriend integere Teeven’(Video).

Scheringa sleept corrupte DNB’ers & President Willink en Wouter Bos voor de Rechter(Video). 

De gevolgen van dat ‘Nep en Fop-onderzoek’ zouden volgens ‘ING-misdaadgroep’ ‘aanzienlijk’ kunnen zijn, maar ze weten van te voren al dat er niemand zal worden gearresteerd. En ook de ‘VVD-Griezel Teeven’ toen hij nog de MSM- Nep& Fop-OvJ.’ was, waste hij als ‘VVD-Crimefighter ‘ miljoenen wit van zijn cliënt Cees Helmers en werd daarna staatssecretaris van Justitie.Tegenwoordig is de ‘VVD-Griezel’  ‘Witwas-Maffiabaas’ bij Jeugdzorg(Video).  Dit terwijl de zogenaamde Witwasser Paarlberg van de vermoorde Endstra voor het witwassen van slechts 17 miljoen 4 jaar cel aan zijn broek kreeg.

$30+ Trillion to the Richest White Americans & Dutch ‘Taxfree- Royal-Elite-Gangsters’ Since 2008(Video).
Klasse Justitie? Ja, beste lezers in zijn ergste vorm van de zijde de VVD Minister Gangster Dekker en de ‘CDA Gestapo-Generaal Grapperhaus’. Hoe kan Justitie in Nederland nog iemand veroordelen voor Witwassen van wat dan ook als diegene het wil afkopen.Vragen voor de voor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer die niet zullen worden gesteld in de Tweede Kamer waar trouwens zo een beetje ieder Kamerlid loopt te liegen en te “#Metoo –en’ (Video)

Hoofdofficier van Justitie Hofstee alert op Lasterlijke uitingen Raadsverkiezingen, behalve die van Ministers en SNS bank tegen de Stem van de Straat(Video).
In het ‘OM-Doofpot-rapport’ over’ ING-misdaadgroep’ staan verbijsterende voorbeelden van witwassen via ING-rekeningen, zoals €150 miljoen die verdween via Curaçao en €55 miljoen aan steekpenningen voor een Oezbeekse presidentsdochter. Maar toen de Stem van de Straat partij vlak voor de Gemeenteraad verkiezingen een bankrekening wilde openen bij de ‘ING-misdaadgroep’ werd dat geweigerd met de uitleg dat zij vreesde voor Witwassen en Terrorisme van de Stem van de Straat partij. Het Terrorisme bestond natuurlijk uit het feit dat de Stem van de Straat partij opkomt voor de Laagste Klasse en tegen de ‘Ultra-rijken-Killer-Elite & hun Witwas-Bankier-Gangsters’ zijn.

Het corrupte ‘VVD&CDA-Openbaar Ministerie’ startte in 2016 zijn Doofpot-onderzoek naar ING, onder de naam ‘Houston’. Aanleiding was dat politie en FIOD merkten dat meerdere hoofdzakelijke Rat in pak ‘VVD- Haga-&Royal- Prins Bernhard-Vastgoed Maffia’ verdachten van Witwassen of Corruptie een rekening bij de Misdaadbank hadden.Daarbij ontstond het vermoeden dat ‘ING-misdaadgroep’ de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme overtrad. Deze wet eist controle van de klanten en melding van ongebruikelijke transacties. ‘ING-misdaadgroep’ blijkt het aantal interne witwasmeldingen bewust te hebben afgestopt, zo blijkt uit het ’Doofpot-Onderzoek Houston’ dat het ‘VVD&CDA-OM’ dinsdag publiceerde.In dit selectieve feitenrelaas worden voor de bühne een aantal concrete voorbeelden genoemd. Zoals een bedrijf op Curaçao dat via een bankrekening van ING Nederland vele miljoenen euro’s heeft witgewassen voor derden Ratten in pak. Die namen worden angstvallig geheim gehouden door het corrupte VVD&CDA-OM. Deze bankrekening werd van 2010 tot en met 2014 gevoed met circa €150 miljoen aan creditcard-bijschrijvingen, melden de onderzoekers.De FIOD constateerde dat ‘ING-misdaadgroep’ de Curaçaose klant niet voldoende kende(kuch) en controleerde(kuch, kuch). Zo was voor ING onduidelijk welke activiteiten het ‘Nep en Fop-bedrijf ontplooide’. Pas in 2015 werd de relatie beëindigd.Een andere zaak betrof natuurlijk weer de Russen die worden wel met naam en toenaam genoemd het Russische telecombedrijf Vimpelcom (nu Veon geheten). Vimpelcom betaalde tussen 2007 en 2011 steekpenningen aan Gulnara Karimova, de dochter van de voormalig president van Oezbekistan. Deze steekpenningen ter waarde van $55 miljoen zijn uitbetaald vanaf een bankrekening bij ING NL. Volgens het OM kreeg ING al in 2012 aanwijzingen dat er iets niet klopte. Pas in 2015 werden de transacties gemeld bij de autoriteiten, aldus het Doofpot-rapport. Hoeveel steekpenningen de ‘Royal-Shell-Misdaadgroep’ van de ex ABN Bankier- Gangster &Top VVD-er en CEO-Massamoordenaar Zalm’ heeft betaald  in o.a Nigeria blijft weer geheim. Ook ontbreekt de namen van de corrupte VVD-Baas Henry Keizer(Video) en van corrupte Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’  die ook ‘Bankieren'(Video) bij de’ ING-misdaadgroep’.Een derde ‘Kul-voorbeeldje’ betreft een eenmanszaak die zich vanuit Suriname in de jaren 2013 tot en met 2015 bezighield met ondergronds bankieren en witwassen voor derden. Dit gebeurde via een bankrekening bij ING NL.De eenmanszaak was op papier een handelaar in bouwmaterialen. Om hun geld wit te wassen betaalden klanten via een pinterminal in Suriname voor een aankoop bij de eenmanszaak, maar zij kregen in werkelijkheid een bedrag aan cash geld uitbetaald. ‘ING-misdaadgroep’ verrichte opzettelijk  nauwelijks onderzoek naar het bedrijf, dat liefst 15 mobiele pinautomaten had. De totale transacties bedroegen ruim € 9 miljoen(kuch).

Conclusie. Indien de Rule of Law zou gelden in ‘Banana-Fraude-NL’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ had de hele Nederlandse’ Bankier-Gangsters-Top'(+de VVD&CDA-Top)(Video) al jaren geleden in de cel en/of TBS-klikiek gezeten wegens het leiding geven aan een Criminele Organisatie.

 

 

5 antwoorden »

 1. Men zou ze moeten op sluiten als ik een dubbeltje pak ga ik de bak in en deze gekke mannen stelen miljarden en blijven rond lopen er is niks gebeurd alle regeringsleider die naar de meeting van bilderberg zijn geweest of gegaan zijn het zelfde .

  Ceo ’s van banken in nederland is stelen de gewoonste zaak inclusief de regering houd hand boven hun hoofd, zo meteen een andere leuk baan hij heeft veel geld gemaakt voor de bank
  en nu moet hij weg het is al gebeurd dus hij heeft heel veel geld wit gewassen

  Tot de jaren ( 1989-1992) na fusie met de joodse bank amro moraal was helemaal weg !

  WELK BILJET HEEFT POOTJES / IN HUN ZAK ZO VERLIES JE ALTIJD JE APPELTJE VOOR DE DORST!

  Like

 2. Leuk zakcentje toch, 3 miljoen salaris.

  De banken maken de wetten, want corrupte politici, rechters, ambtenaren, boetes en rente moeten betaald worden in Euro’s, en niet in natura, roebels, goud of guldens.

  Voor 3 miljoen salaris zijn velen bereid hun ziel aan de duivel te verkopen, verbaast mij niks.

  Halbe Zijlstra was zelfs voor een salaris van 200.000 Euro bereid te beweren, dat hij bij de geboorte van Jezus aanwezig was, n.l. als de ezel bij de kribbe.

  Like

 3. Dat komt ervan als je geld,normaliter als middel, als doel gaat stellen?
  Alle banken verzekeraars en bedrijven, die van primaire levensbehoeften afhankelijk zijn, onder staatscontrole?

  Like

 4. ING, ’n Staatsbank, wast voor miljarden wit en diezelfde Staat vervolgt derden voor witwassen. Volgt U ’t nog? Heeft MinJus, waaronder ’t OM ressorteert, geen contact met MinFin, waaronder ING ressorteert? De Staat zou zichzelf moeten vervolgen wegens medeplichtigheid aan witwassen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.