Braking News

‘Penthouse & Loverboy Pechthold’ dwong zijn slachtoffer Anne Lok tot ‘D66-abortus’ en neemt Wilders de maat.

( van onze Rent a D66 redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-‘Omgekeerde VVD-Robin Hood-Rutte’: Onze heer Blok kan prima doorfunctioneren als ‘VVD Aasgier & Racist'(Video).
Terwijl  D66 DDR66 Leider- ‘Penthouse & Loverboy Pechthold’ op dit moment weer aan het ruzie maken is met Wilders over de ‘VVD-Minister Racist&Aasgier Blok’ blijkt hij één van zijn voormalige jonge hysterische ‘D66-neukertjes’  tot abortus te hebben gedwongen. De hypocriete  en corrupte coalitie genoot de ‘CU-Incest-Bijbelbel’ van Segers wil het niet weten. De Godsdienstwaanzinnige SGP is gelijk uit de Tweede Kamer gevlucht na eerst een hele emmer wijwater op het hoofd van ‘Penthouse-Elite-Schandknaap-Pechtold te hebben gegooid hun ‘Zwartte-mannen- Kerk'(Video) in. Pechthold riep hen nog na ‘het is de schuld van de Duivel, Wilders en Poetin(Video) en niet van mij’!

‘Penthouse-Pechthold’ maakt de meeste ruzies in de Tweede Kamer. VVD liegt het meest!(Video)

 

Deels zou die ‘Ongelijke Ten Broek-“#Metoo-affaire’ (Video)zich hebben afgespeeld tijdens zijn huwelijk met domme D66-Froukje, dat lange tijd alleen nog voor de buitenwereld zou hebben bestaan. Werd de breuk destijds toegeschreven aan Pechtolds drukke bezigheden zoals altijd liegen en ruzie maken met Wilders en Poetin overal de schuld van geven in politiek Den Haag, inmiddels is duidelijk dat die hem juist ook nog de tijd gaven om zich bezig te houden met heel andere Loverboy-zaken al dan niet in zijn cadeau gekregen ‘Pedo-Penthouse–Neuk-Hok’. In de tijd dat alleen wat corrupte ‘Rent a  D66-kopstukken’, en háár ex-debiele man, op de hoogte waren van hun” ongelijke relatie” werd Anne twee keer zwanger. Eén keer van de tweeling van waarschijnlijks een grote vluchteling uit Syrië of een  CDA-Europarlementariër Schreijer-  Afrikaan die zij in haar armen draagt en één keer van een kind dat niet werd geboren. Dat kind blijkt nu was van haar ‘Loverboy Pechthold’ en die heeft haar gedwongen tot abortus en tot gebruik van cocaïne. Zeg maar een heuse’D6- Euthanasie’ .Het corrupte hysterische Meppelse gemeenteraadslid ‘Rent a Anne Lok’ (36) heeft haar lidmaatschap van Rent a D66 opgezegd en stapt per direct uit de gemeenteraad van de Drentse plaats met 33.500 inwoners en gaat nu waarschijnlijk fulltime de ‘Kwartjes-Hoer’ spelen voor oudere VVD &D66&CDA-‘Heren’.

Anne Lok werd vorig jaar herkend als een valse vriendin van de net van zijn Domme vrouw Froukje gescheiden partijleider ‘Geilneef-Alexander Pechtold’ (53). Aan de  ongelijke Loverboy’s relatie met Pechtold kwam inmiddels weinig zachtzinnig een einde en Loks vertrek uit de  ‘DDR66-partij’ en de gemeenteraad heeft volgens Anne Lok alleen maar daarmee te maken. Woensdag doet zij in ‘Riool-Showbizz-Weekblad-(Geen)-PRIVÉ’ uitgebreid haar ‘Horror-verhaal’ over haar ‘ongelijke-relatie’ met de ‘D66-Loverboy-voorman en de ‘D66-moord’ op haar ongeboren ‘D66-Love-Baby’.
Dit blad kreeg ook inzage in haar ontslagbrief aan de burgemeester van Meppel: „Zoals u ongetwijfeld weet heb ik een Loverboy- relatie met de leider van mijn partij, Alexander Pechtold, gehad. Eveneens zult u er kennis van hebben gekregen dat die Loverboy-relatie op een voor mij en mijn ongeboren Pechthold- kind zeer pijnlijke wijze is geëindigd. (…) Het is te voorzien dat ik binnenkort niet meer met geloofwaardigheid kan functioneren als corrupte  ‘Rent a D66-Hoertjes- raadslid’ en om die reden dien ik dan ook hierbij met onmiddellijke ingang mijn ontslag in.”

 

12 antwoorden »

 1. Dit is het topje van de ijsberg aangaande smeerkees Pechtold.

  Want behalve door gewetensvolle klokkenluiders, komen dit soort zaken alleen uit door toevalligheden en wraakgevoelens bij ontslag of relatiebreuk.

  En psychopaat Pechtold heeft in 2006 eigenhandig DDR66 van de ondergang gered, maar later ook het referendum de nek omgedraaid.

  Het penthouse was een cadeautje van de elite voor het goedkeuren van het associatieverdrag met Oekraïne.

  Kortom, een wolf in schaapskleren.

  Like

   • Klasse stuk van van Amerongen:

    Leiden kwam door deze truc voor een koopje aan de bouwgrond want eenmaal onteigend was de sanering natuurlijk niet meer nodig.

    Die werd dan ook nooit uitgevoerd. Leiden declareerde het bouwrijp maken van het terrein en het slopen van het bedrijfspand als ‘bodemsanering’ bij de Provincie ZH, hergebruikte de vrij gekomen ‘ernstig vervuilde’ grond en voerde onder de vlag van “sanering” een veel grotere hoeveelheid wel vervuilde grond van elders uit Leiden af. Omdat die laatste hoeveelheid niet paste in de inhoud van het onteigende stuk grond, werden tekeningen, vrachtbrieven en saneringsverslagen vervalst.

    Van die vervalsingen waren Pechtold, commissaris van de koning Jan Franssen (VVD), de milieu-inspectie van VROM, de ambtelijke top van VROM inclusief Jan Pronk via kamervragen tot in detail op de hoogte.

    — Namen en rugnummers zijn en waren dus bekend.

    Waar blijft Justitie. Als zij zich niet aan de wet hoeven te houden, dan hoeft niemand in Nederland zich aan de wet te houden.

    Dat staat in de grondwet en geldt voor iedereen. De wet is voor een ieder gelijk. Geldt de wet niet voor Penthouse, Pronk etc. , dan geldt die ook niet voor de andere Nederlanders.

    Dit is geen Koninkrijk meer, dit is een Chiquita-monarchie.

    Like

 2. We hebben het hier, op de site, weleens vaker over Alexswabber Peggold gehad (a.k.a. Kechold). Heel vaak eigenlijks, die is al een hele lange tijd aan het smeerpijpen.

  Maar als politicus een vd meest transparante en open op straat liggende politicus. Fakman, puik werk amice.

  Werkelijk alles komt op straat te liggen, of mislukt en komt dan op internet. Zelfs zijn Prive is openbaar. Tot groot vermaak en hilariteit van velen.

  Noem het de platte kar. En Anne Lok heeft hem net de kop kaal geschoren.

  Hehehe, hij is gewoon gezien en wordt beschimpt, zoals het hoort.

  En het is hilarisch.

  ! En waar blijven die tapverslagen/ vakantiememoires van het bezoek aan president Trump, van die kech, en Kaag.

  Vooral die gespreksverslagen van die kech van BZ wil ik lezen!

  Maar goed, het ging over Alexswabber, ‘k wilt wel leuk en menselijk houden.

  Hoe gedegenereerd die ook is, kereltje, hij was op een gegeven moment wel komisch. Stond ie op internet uit te leggen waar die 6 jaar lang tijdens studie heeft lopen rukken, slapen en warme ballen van oudere mannen in het gezich heeft mogen ontvangen. Dat was goud. Kech Kaag is altijd al een trieste muts geweest. Pechtold is nu ook op dat niveau beland.

  Hij was al een zweterige, mateloze, stiekeme, miezerige en misselijke politcus.

  En dat was dan nog altijd beter en meer waard dan wat ie als mens voorstelde.

  Stiekem, miezerig, gedegenereerd en laf, dan ben je er wel. Oh ja, en landverradend.

  En nu dit weer.

  Ik geloof die vrouw, voor wat betreft de meest schunnige dingen die je hoort, voor 100%

  Hahaha wat een verhaal.

  Je zou bijna medelijden met die Kechold krijgen. Bijna he, wacht ff..

  Er loopt nog wel een smerige en intens gemene vastgoedfraude in Wageningen met burgerslachtoffers en uiteindelijk een dode, en Peggold als wethouder en dader. En cruciaal in de diefstal/ fraude en uiteindelijk indirecte doodslag.

  En een diplomatieke omkoping (CETA/TTIP/TPP/NAFTA). Gelijktijdig een jarenlange forse belastingfraude. Waarbij dat wederrechtelijk verkregen vermogen automatisch wit is gewassen door Aleswabber P.

  De schenking van een onder- getaxateerd appartement aan de politicus A. Peggold is gewoon omkoping/ corruptie/ witwassen.

  Oekraine, ALDE, MH17, Wassila Hachi.. en het gaat maar door.

  Unhinged noem je dan zo iemand, compleet los. Rent zo de afgrond en verdommenis in.

  En begint te schelden als je niet meerent het ravijn in. Begint te schelden en te tieren wanneer je zijn (morbide) sekte, of hem en zijn dwaze ideeen negeert.

  In feite zou je die hele ’66 op de platte kar moeten zetten.

  Net zoals vroeger, al die cucks (m/v/$) kaal op de platte kar door het dorp.

  Wie koopt die televisierechten, daar kan je wel een formatje van maken.

  En waar blijven die tapverslagen van kech el Kaag.

  https://www.geenstijl.nl/5143741/komt-niet-goed/

  Like

 3. Penthouse wordt gesteund door CDA.”Dit is prive en heeft met zijn publieke functie niets van doen.We moeten ervoor waken dat publiek in prive overgaat”. Zou Buma zelf wat te verbergen hebben? Zal vast bij die Christelijken.Vide R-K Kerk.

  Like

 4. Heeft niets meer van doen een scheve schaats te rijden . Deze zwerver/ demoniseerder/huichelaar/profiteur dient gewoon uit het politieke spectrum te verdwijnen.. #Pechtold, je deugt niet . Oprotten dus !!!

  Like

  • Met je eens hoor, hij gaat alleen niet oprotten omdat hij niet deugt, want als hij dat wel doet, moet de hele regering met hem opstappen (gebeurde dat maar)…

   Like

 5. die hebben wel zo een macht en connecties die politiekers,die zitten de zelfde dag nog op tv en dan halen ze een lul verhaal op waar alle kijkers in trappen,dat is een homo kliek die tv en die nep figuren in de tweede kamer.

  Like

 6. De carrière van Pechtold gaat door donkere gaten, spleten, naden en verborgen vuistdiepe holtes.

  Deze gangen zijn onnavolgbaar en duister; zelfs met een zaklamp schijnt er nauwelijks licht in deze verborgen stinkend corrupte sferen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.