Media-Maffia

‘Fakenews & Staatspropaganda NPO’ beloont met 40 miljoen extra van Rutte &Co.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Smeekbede van Rijxman namens ‘dr. Goebbels-Staats-NPO’ (Video)over bezuinigingen: Doe dit niet. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt is het motto van de NPO.
Over 960 miljoen euro subsidie voor de ‘dr. Goebbels-publieke omroep’ wordt nu al bijna een jaar duister gesteggeld. Dat wordt nu dus een miljard per jaar!  In november vorig jaar werd duidelijk dat bij de ‘Publieke-Bral-omroep’ de reclame-inkomsten dalen en dat dit een blijvend probleem lijkt omdat hun gehersenspoelde bejaarde kijkers domweg aan het uitstreven zijn.Een gat van 62 miljoen euro gaapte en wat het jaar er op weer nog groter zal zijn! Maar zonder de ‘Fake-news-steun’ van de corrupte Staats-NPO maken de eveneens corrupte Gevestigde Orde Partijtjes  CDA,CU,D66,GroenLinks, PvdA,VVD, SGP bij de Verkiezing geen schijn van kans en zouden zij volledig van de politieke kaart worden geveegd.

Staats-NPO’ in duistere greep van anti-democratische D66 ‘DDR66 Ollongren&Grachtengordel- Subsidievreter Lubach’ en ‘PvdA-Hoertje Martijn van Dam'( Video).

#WorldCup2018: NOS en zijn ‘NSB&SS-journalisten’ gaan volledig hysterisch dr. Goebbels tegen de Russen(Video).

Geilneef-Peter R. de Vries’ en  ‘Yes we can-Boy Klaver’ mogen misbruik maken van verwarde Nadia Moussaid van “Laat op één”(Video).

De Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV vroeg dik een jaar geleden een subsidietje van 30 duizend euro voor zijn straatarme medewerkers,zodat zij niet meer zelf hun reiskosten hoefde op te hoesten en is nu al meer dan een jaar gerechtelijk aan het vechten tegen het corrupte Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek( zie: “Zomerse Overpeinzingen -SaltoTV” aflevering 6 van deze week)  en zijn peperdure corrupte List& Bedrog-Landsadvocaat de pathologische leugenaars&’ Doofpot-Kampioenen’ Uurtje Factuurtje- Mr.J.P Heinrich& ‘WOB-misbruiker Mr. Nina Bontje'(Video).

BUSTED: ‘Fake News-CNN’ Caught In Another Big Lie About Trump and Russia. De Staats-NOS zwijgt nu!(Video)

Gisteren stond zowaar markant de hele MSM bol van het feit dat D66 ‘DDR66 Leider ‘Penthouse-Pechthold’ ook nog eens keer een meedogenloze Loverboy is die een’ Ongelijke -VVD-Doeners- Han ten Broeke “Metoo- relatie(Video) had met één van zijn’ Rent a  D66 neukertje’s(Video), behalve de Staats-NPO en zijn ‘Fakenews Outlets-Nieuwsuur& NOS-journaal’&Eenvandaag, etc.. Die berichten daar zo een beetje als enige niet over. En dat voorgaande is weer zo een voorbeeld dat het opzettelijk weglaten van maatschappelijk relevant nieuwsfeit ook een manier van propaganda voor en door de ‘Heersende Klasse-Ultra-Rijke-Elite-Gangsters'(Video).

Damage control ‘Miracle-Holy-Fake-News –Oekraïne- Babchenko’ aka “Jezus” door ‘Ja-Knikker- Pauw’ en ‘Ruslandkenner’-Royal-CIA Trol Hekster (Video).

Hysterische Nieuwsuur ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ Prijst ‘Shell-Gangster Zalm’ de Hemel in(Video).
Het fakenews van de corrupte en laffe ‘dr. Goebbels-NPO’ in dienst van de Heersende Klasse heeft er toe geleid dat de gemiddelde kijker naar hun Fakenews-programma’s ouder is dan 69 jaar. Hierdoor zijn bedrijven niet meer geïnteresseerd om te adverteren in de ‘Staats-Bral-omroepen’  en lopen de reclame-inkomsten en de kijkcijfers naargelang al jaren terug. Men zou kunnen stellen dat de ‘Staats-NPO’ en zijn Fakenews& Bral- programma’s aan het uitsterven is. Tel daar nog eens bij op dat de ‘NPO- BOBO- Zakkenvullers’ zoals Martijn van Dam(PvdA-hoertje) en de ‘Subsidie-Bral Miljonairs als ‘Ja-Knikker Pauw’& ‘Suggar-Daddy Jinek’ en ‘Pedo-#Metoo-Van Nieuwkerk'( 580 duizend euro per jaar) hun zakken lopen te vullen met het kontelikken van de corrupte Politici en het Haatzaaien tegen Poetin en Wilders dan begrijpt iedereen dat de NPO zelfs met een jaarlijkse subsidie van 960 miljoen verlies draait en dat zij uiteindelijk zelf met minder subsidie zouden uitsterven.

Alsnog een  zak gemeenschap geld met 40 miljoen voor  Staats-NPO van de ‘Omkeerde VVD-Robin Hood Rutte’ en zijn’ CDA,CU,D66 -‘Judas- splinterpartijtjes’.
De’ Incest Bijbelbelt-hersenspoel-bejaarde-Mediaminister Duivelse Slob’ eiste aanvankelijk dat de met publiek geld gespekte en in de lucht gehouden  ‘dr. Goebbels- NPO’ zelf voor dit probleem zou opdraaien. De ‘Commerciële-Bagger-Media’ van  hoofdzaak de Psychopaat&’Maffiaboss John de Mol'(Video) & zijn “#Metoo-Potloodventer zoontje-Johnny de Mol Jr.'(Video) &’Oerdomme Linda de Mol’ hebben immers met soortgelijke problemen te kampen, maar houden zonder overheidssteun de corrupte ‘Riool- broek’ amper nog op. ‘Duivels-Slob’ oogstte alom lof om geen extra gemeenschap geld te geven aan de bodemloze NPO put. Maar nu is hij als een echte ‘CU-Judas’ door de ‘Duivelse -dr. Goebbels-knieën’ gegaan voor zijn ‘Fakenews & Propaganda-Outlets’ van de Heersende Klasse NPO en geeft hen net als de ‘Royal-Taxfree-Shell- Multinationals’ een zak met geld cadeau van 40 miljoen boven op de 960 miljoen euro per jaar.  Geheel in stijl met het misdadige beleid van zijn Duivelse Führer de ‘Omgekeerde VVD-Robin Hood-Rutte’(Video) stelen van de reeds kaal geplukte massa en de ‘bloed-buit cadeau’ doen aan de Rijken.

7 antwoorden »

  • Fox News heeft de Hannity – woensdag 5 september uitzending gecensureerd en het Joe di Genova-, Gregg Jarrett- en Sara Carter-segment hierboven eruit geknipt : http://video.foxnews.com/v/5831449030001/ dat nu slechts 19:38 lang is met de voormalige Trump lead Counsel John M. Dowd over het nieuwe boek van Bob Woodward: “Fear.”
   De trucken dozen en perikelen zoals de anonieme op-ed in de New York Times waar Trump voor schut wordt gezet , begint een beetje te lijken op de film “Das Boot” waar de NAZI’s Democraten bemanning op het einde hun duikboot in eigen haven zien worden gebombardeerd en afgezonken door de geallieerden.

   Like

  • Van 1996 tot 1998 presenteerde Bremer het programma Netwerk en richtte ze haar eigen productiebedrijf op, Medical Multi Media. Joop van den Ende en de AVRO zijn aandeelhouders. In 2001 trok ze zich terug als directeur, maar ze is nog actief als adviseur. Hetzelfde jaar stopte Bremer met het presenteren van televisieprogramma’s. Ze is nu betrokken bij veel organisaties en projecten binnen de gezondheidszorg. Zo is ze lid van de raad van toezicht van de Nederlandse Hartstichting.
   De evolutie van voortplantingstechnieken vormde woensdag een subtiele rode draad in de eerste aflevering van Hoe bevalt Nederland (NPO 1), een reeks over ‘zwanger zijn, zwanger worden en bevallen’. Het programma is een vervolg op een gelijknamige Vinger aan de Pols-special uit 1983, waarin de resultaten van een landelijke enquête over zwangerschap werden gepresenteerd. Destijds vulden tweeduizend vrouwen de vragenlijst in met potlood, presentator Ria Bremer sprak een deel van hen in de studio. Anno 2018 hebben 16 duizend vrouwen een digitale enquête ingevuld en keert Bremer terug om de resultaten door te nemen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.