Elite -Pedofielen

‘ Duivelse Buma & Hypocriete Partijvoorzitter D66 Demmers ‘Horror-Privé Leven’ Pechtold geen probleem.

( van onze Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Penthouse & Loverboy Pechtold’ dwong zijn slachtoffer Anne Lok tot ‘D66-abortus’ en neemt Wilders de maat(Video).
 “Het algemeen bekende ‘Pedo-Schandknaap & Loverboy privéleven Pechtold’ is niet van invloed op D66 DDR66 in haar uitvoering van het verkrachten van de democratie”, aldus ‘Schaamluis Demmers’. De Horrorverhalen die de al tijden bijna dagelijks ronde doen over het corrupte en perverse privé en publiekelijke politieke leven van ‘Penthouse-Pechtold’ zijn niet van invloed op zijn Leiders-positie binnen onze anti democratische partij. Dat heeft de schaamluizen en corrupte partijvoorzitter perverse Letty Demmers donderdag hijgend benadrukt. ‘Hysterische Anne Lok’, een D66-raadslid Hoertje uit Meppel met wie ‘Penthouse-Pechtold ‘een ongelijkwaardige-“Metoo-Han ten Broek -Loverboy-affaire(Video) had, stapte deze week uit de gemeenteraad en is nu gedwongen zicht publiekelijk te hoereren. „Hij dreigt karaktermoord op mij te plegen, mij als ‘labiel-Junkie-D66-Hoertje en gestoord weg te zetten, omdat ik gedwongen was door hem om abortus te plegen en bizarre ‘Anus-sex’ en hij mij aan de cocaine heeft geholpen”, zo motiveerde ze haar vertrek in een brief aan de Burgemeester.

Penthouse-Pechthold’ maakt de meeste ruzies in de Tweede Kamer. VVD liegt het meest!(Video).
Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).

De  corrupte schaamteloze ‘Judas-partijen CDA, D66 en CU’ uit de ‘Omgekeerde VVD-Robin Hood-Rutte-coalitie’ komen wekelijks onderling op donderdag bij elkaar, om de  duistere en perverse-(pedo)-“#Metoo-gang van zaken’ in en rond het ‘Taxfree-Shell-kabinet’ te bespreken. De schaamluizen Demmers is daar voor D66 DDR66 ook bij, maar de ‘Horror-beschuldigingen’ van Lok zijn wat haar betreft niet van invloed op de corrupte en perverse partij. Demmers kent de perverse viespeuk&ruziezoeker Pechtold al jaren en als perverse vrienden kan het onderwerp ter sprake komen en dan ga ik heus niet mijzelf direct vingeren, hihihihhihhi ,hijg,hijg, bralt ze. Maar een zaak van onze obscure partij is het niet en hij heeft mij echt waar nog nooit van achter gepakt. Geen ‘D66-polonaise’ aan mijn gebleekte privé- (gebruik)-Anus, hihihihihihihi.

‘Fakenews & Staatspropaganda NPO’ beloont met 40 miljoen extra van Rutte &Co(Video)
Ook de ‘Nep en Fop Christen CDA-leider Buma’ vindt het onwenselijk als het crimineel en perverse(Pedo)-privéleven van zijn gelijk gestemde corrupte politici onderwerp wordt van publiek debat, behalve als het om Wilders, ‘Boy-Baudet’, ‘ Kruizengrijper-Mad Dog Trump of Poetin gaat. „We gaan een grens over van corrupt publiek naar crimineel & pervers (pedo)- privé. Handen af van het privéleven van onze verrotte politici en mijn ontelbare ‘Pedo–Priester’ ’’, bralt Buma in het ‘Staats-propagnda- radioprogramma 1 op 1’. Die Buma heftig Ja-knikkend direct gelijk geven, want ze hebben net 40 miljoen extra gevangen van de ‘Censuur- Lord- Buma ‘en zijn verrote ‘perverse-(pedo)-Taxfree-Shell-Rutte-Bende’.„De politiek is een glazen huis en het is zwaar werk om altijd te liegen en de zwakere te bestelen, maar een publiek ‘Lieg en Bedrieg- debat’ over ons duister en veelal perverse  pedo privéleven moeten we onszelf niet aandoen”, vindt de schaamteloze en eveneens tot op het bot corrupte  fractievoorzitter van het  ‘Nep en Fop Christelijke CDA’, die ook maar dat is privé zijn Anus heeft gebleekt en het wellicht daarom zo goed kan vinden met zijn gabbers in crime Pechthold en Rutte. Toch kreeg Pechtold nog bijval en niet van de minste: De Algemeen bekende ‘Geilneef&Politie-infromat Peter R. de Vries'(Video)nam Pechthold  fel in verdediging bij ‘RTL-Riool-Lynch-Bouvleard'(Video) waar men normaal zonder enig bewijs iedereen die ze niet aanstaand aan de Hoogste ‘Riool-Schandpaal-Boom’ ophangen met luid debiel gegiechel en klef gehijg.

Opmerking: A.s maandag om 23.00 uurin de eerste aflevering van de Stem van de Straat/SaltoTv van het winter seizoen o.a. aandacht voor ‘Penhouse-Loberboy Pechtold en zijn bizarre ‘Anus-sex’ afwijking en dat 1 miljard mensen dagelijks honger leiden(Schokkende beelden),terwijl de 1 procent Ultra-Rijken-Elite-gangsters sinds 2008 30 Triljoen rijker zijn geworden. En Leo Reawaruw weer eregast in de Stem van de Straat/SaltoTV met en uiteraard zal ook Joke onze Allesdeskundige weer haar geniale nooit te verwachten commentaar en adviezen geven.  En nog veel meer Straat News wat u nergens ander ziet!

 

 

7 antwoorden »

 1. Volk van nederland ons geld systeem kunnen wij veranderen, in 1980 was het handje contant,
  tot dat trix besloot iedereen naar de debetkaart zodat zij controle heeft wij de volk kan ook een ander geld systeem introduceren . Alles is van de volk zelf trix al weet ze het zelf niet !

  Niemand kan de volk voorbij lopen !

  Eerst de Aankondigingen … Dan zal NESARA worden geïntroduceerd, wat uiteindelijk het Kapitalisme zal beëindigen zoals we het kennen !!! Dus zullen deze ideeën!
  Ons aardse financiële systeem heeft de aarde in de geschiedenisboeken gezet als een van de meest tot slaaf gemaakte soorten die ooit bestaan ​​… dus hou je er niet aan vast? … haha ​​… het is een complete ramp … eigenlijk Mr. Burns from the Simpsons ( Jacob Rothschild) eindigde met het bezitten of controleren van de Verenigde Naties (een bedrijf) … en onze planeet stierf bijna volledig door onze gehersenspoelde economische waarden, en de wandelende satanische doden aan het roer stuurden de mensheid van ramp naar ramp … energievampieren … dus we kunnen en zullen het beter doen met het volgende financiële systeem …. die alleen kan worden ingevoerd na de aanklachten … die lijst met aanklachten moet heel veel bankiers omvatten … die bankdikten met satan, en grote dividenden verdienden … maar natuurlijk moeten wij als soort die onzin stoppen … en van onze planeet houden, eerste … zoals het liefhebben van onze planeet moet een belangrijke prioriteit zijn van het hoogste niveau … dat is wat andere soorten doen, die voor evolutie kiezen, in plaats van parasitisme … we kunnen evolueren en evolueren … nou ja, niet iedereen …
  1. NESARA: acroniem . Definitie. NESARA . Nationale Economische Zekerheid en Hervormingswet. Het bestaat … we hebben het gedroomd te zijn … dat is wat de buitenaardsen ons vertellen … het werd gecreëerd vanuit een gedachte, en groeide van daar naar hier.

  2. Met Nesara komt vrijheid van schuldslavernij … Stel je voor je financiële wereld met alle schulden die jij en anderen aanhouden … gewoon weggevaagd uit de boeken … nooit meer gezien worden.

  3. Stel je de vrijheid van samengestelde rente voor … Als we de geldregels niet veranderen, wie dan wel? Wat dacht je van geen samengestelde interesse … zoals Jezus suggereerde … als we alleen LUISTEREN … zou onze wereld nooit in een schuldenlast zitten, die nooit kan worden betaald. We kunnen doen wat we willen met het nieuwe systeem, zolang we het collectief eens zijn, toch? Dus daar … geen samengestelde rente meer … het was een stom idee om mee te beginnen … en toch is …

  4. Stel je voor dat geld vervalt … stel je voor … geen hebzuchtig ego, kan meer sparen dan ze ooit zouden gebruiken … geld wordt gezien als iets om te besteden, of het is niet langer bruikbaar … klinkt het goed?

  5. Stel je voor dat geld ondersteund door goud en zilver of iets … gewoon alles echt … gewoon geen nep digitale nummers meer die de banken zomaar uit de lucht halen …. Klinkt dit goed?

  Like

 2. Minister Stef Blok mag door Pech-neuker’66 zomaar in het openbaar worden vernederd en gecastreerd in de 2e kamer.

  Door wie en waarom wordt die Pech-klootzak zo afgeschermd ?

  Connectie misschien met Prins Claus en de Pedo-vanger van Hamelen ?

  Like

 3. Weer zo een monster van een lesbisch manwijf die de boel weer probeerde recht te praten.Wat een monsters.P.s maak je geen zorgen of loop je niet op te vreten want ze zullen 1 voor 1 verbranden in de Hell.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.