Media-Maffia

‘Geïntegreerde’ Turken VVD-Yeşilgöz en Denk Öztürk gaan elkaar te lijf in de Tweede Kamer.

(van onze ‘DENK-niet-na’& VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘VVD-Misdaadgroep’ valt ‘DENK-niet-na’ aan over ‘Nep en Fop- Persvrijheid’. Advocatenkantoor-Peter R. de Vries & zoon ‘Domme Royce’ verliest DENK kort geding tegen BNNVARA(Video).De Yeşilgöz-Zegerius kwam in 1984 als ‘Nep en Fop vluchteling’ uit Turkije. Ze was eerder corrupte bestuursadviseur Veiligheid voor de Rijken en ‘zorg voor haar zelf &familie’ van het  eveneens corrupte College van B&W en gewetenloze ‘VVD-raadslid’ in Amsterdam. Daarnaast was zij eigenaar en ‘Witwas-senior-adviseur’ van Nop& Fop Bureau DNW in Amsterdam. In 2015 was Yeşilgöz-Zegerius commentator ‘Sensatie-Hoer-voor Tokkie- Studio Powned’ van de hysterische reactionaire ‘Riool- omroep PowNed’.

De ‘Ping Pong-Democratie’van de Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand(Video).
Brown legt  uit hoe de Ping Pong democratie werk en onthuld in deze uitzending hierna dat Forum voor de democratie stiekem gesponsord(Video) wordt door Uber met als gevolg dat Café Weltschmerz deze uitzending niet heeft uitgezonden(Video):

Öztürk kwam op 3-jarige leeftijd uit Turkije naar Nederland.

Op 13 november 2014 verliet hij samen met collega Kuzu de arbeiders verrader ‘PvdA-Hoertjes-fractie’, nadat zij niet bereid bleken hun vertrouwen uit te spreken in de opstelling van de eigen fractie in het misdadige integratiedebat en in het integratiebeleid van minister Asscher, die toen nog de loopjongen was van de ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte’. Het vertrek zorgde voor veel commotie. Aan het einde van de laatste fractievergadering riep Öztürk naar het PvdA-Kamerlid Marcouch Moge Allah je straffen! omdat hij het niet met de extreem corrupte en laffe ‘PvdA Huis-Marokkaan Marcouch’ eens was. Öztürk heeft ervoor gekozen om samen met Kuzu in de Kamer te blijven als lid van Groep Kuzu & Öztürk ‘Geilneef Peter R. de Vries’  Later werd hij voorzitter van Vereniging Politieke Beweging DENK.niet-na. In juni 2016 publiceerde fabriceerde het ‘NATO Vod- NRC’ van ‘NSB-er Hoofdredacteur Peter Vandermeersch'(Video) een ‘dr. Goebbels- artikel’ waarin ze stelde dat Öztürk eerder als corrupt ‘(VVD)- DENK wel na -raadslid’ een dubieuze VVD-Haga- Vastgoed Maffia-deal ( nee niet met ‘Huisjesmelker- Prins Bernhard Jr.’) had gesloten, die hem zelf tienduizenden euro’s voordeel opleverde. Volgens DENK was hier sprake van leugens en karaktermoord. Öztürk zou nog altijd verdienen aan deze dubieuze vastgoedconstructie en dit belang verhullen voor de openbare registers van de Tweede Kamer

Geïntegreerde Turken Dilan Yesilgö en Öztürk gaan elkaar te lijf in de Commissie vergadering Tweede Kamer over de ‘Nep en Fop Persvrijheid’.
‘VVD-Kamer bendelid Dilan Yesilgöz’ heeft geen goed woord over voor uitspraken van ‘DENK.niet-na-Kamerlid Öztürk’ die pleit voor meer controle en transparantie op corrupte MSM die alles wat de Heersende Klasse flikt in de Doofpot stopt en de massa dagelijks hersenspoelt (Video) .‘VVD-Bendelid Dilan Yesilgöz bralt juist voor volledige Persvrijheid te zijn, maar dan wel alleen die van de Staats-NPO(Video) en is voor het censureren van het kritische Vrije internet. Ironisch is dat zowel de ‘VVD-misdaadgroep’ met hun ‘Griezel-Teeven’ als ‘DENK.niet-na’ duister en misdadig  samenwerken met de rechtens vastgestelde Maffiajournalist Peter R de Vries. Pikant is dat ‘VVD-Pedo-“#Metoo –Doener-Ten Broeke’(Video) bendelid Yesilgöz’ voor onmenselijke opvang van ‘Oliedollar—Vluchtelingen’ is in de eigen-( de Hel van het Midden-Oosten& Afrika& Turkije)- regio in haveloze tenten, behalve als het gaat om zich zelf, haar eigen vader en moeder en familie ,want die zijn ook ooit allemaal gevlucht naar Nederland. Typisch VVD. Iets verlangen van een ander wat je zelf niet doet.

 

 

 

6 antwoorden »

  1. Hebben we inmiddels 20 2e-kamerleden van de 150 met een Islam-, Mocro, Allah-, Ramadan of Halal-achtergrond, die niet hoeven na te DENKEN ?

    Dat is meer dan wat men met de demografische statistieken kan verwachten.

    Moskee als vastgoedontwikkeling en geitenmelk bij Albert Heijn worden nog lucratiever de komende decennia.

    Like

  2. Zij vinden het ook niet erg als er ergens een aanslag op Nederlanders wordt gepleegd omdat dat ineens wel onder de vrijheid van meningsuiting schijnt te vallen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.