Klasse justitie

Justitie krijgt een harde dobber aan Mr. Roethof in de Nicky Verstappen zaak. Peter R. de Vries Woest!

( van onze ‘(Pedo)-VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Zomerse Overpeinzingen”:Moeder van vermoorde Ambrosius& Freek de Jonge ontmaskeren Peter R. de Vries als ‘Verstappen-Riool-King’(Video).
Mr. Gerald Roethof te Amsterdam  behoort tot het hele kleine rijtje onafhankelijke en niet corrupte Top advocaten(Video) als Mr. P. van der Laar te Eindhoven en Mr. Knoops die de Rule of Law en de Mensenrechten als hun enige doel beschouwen. Mr. Roethof is geen ‘Riool-Showbizz-Justitie- advocaat’ van het corrupte allooi Mr’ ‘Jan Vlug-bekent’. Die laatste ‘Mr. Jan Vlug-bekent’ zat de eerste dag van hechtenis van zijn cliënt in de Vaatstra-zaak al voordat hij zijn cliënt goed en wel had gesproken bij Nieuwsuur namens zijn verdoofde en verwarde cliënt volledig te bekennen. Dat leverde hem nog een klacht op aan zijn ‘Riool-Justitie-Showbizz -broek’van ook de twee top advocaten bij de Deken van de Orde van advocaten, maar die verdween zo als gebruikelijk in de Doofpot. Sinds de zaak Vaatstra is ‘Mr. Jan Vlug-bekent’ zwaar alcoholist geworden, die nu wartaal uitslaat tijdens rechtszittingen vaak samen met de ‘Politiewoordvoerder-Joker- Peter R. de Vries’.

‘Bagger Peter R. de Vries’ neemt de  corrupte en liegende chauffeur Hans Bakker van de verdachte van ‘Pedo-verkrachting Joris Demmink’ over(Video).

Mogelijke dader Brech van Moord op Nicky Verstappen gepakt. Peter R. de Vries echt verdrietig(Video).
Mr. Gerald Roethof, de Top-advocaat van Jos Brech, pleit direct op de eerste dag voor een einde van de beperkingen die aan zijn cliënt zijn opgelegd. Peter R. de Vries (en ‘Mr. Jan Vlug-bekent’ lalllend in de kroeg) bralt er vanavond  bij ‘RTL-Riool-Lynch-Boulevard'(Video) woest in een te klein t-shirtje schande van.  Roethof zag de beperkingen graag opgeheven, hij noemt deze beslissing van de rechter-commissaris „heel vervelend .”De advocaat noemt het „niet in balans”, omdat onder meer (Vinger)-politie, (Showbizz -Riool)-justitie en de getraumatiseerde familie van Verstappen met hun ‘Riool -Sensatie Lynch-Woordvoerder- Peter R de Vries’, die trouwens bizar ook de woordvoeder is van de Top VVD-er, de ‘Ex OM Boss& Pedo Rapist-Demmink’ (Video) veel over de zaak naar buiten hebben gebracht, maar hij dat niet mag. „Ik wil het van mijn cliënt geschetste beeld in proportie brengen.”De advocaat mag niet vertellen hoe het met (Pedo)- Brech gaat. „Maar over het algemeen kan ik vertellen dat het niemand in de koude kleren gaat zitten als je behandeld wordt als een terrorist voordat je bent veroordeelt .”

14 antwoorden »

 1. Ik mag Roethof wel leuke man en zeer serieus , dat gaat nog een spektakel geven Roethof is een topadvocaat en zijn zus vind ik eerlijk gezegd nog leuker .
  Echt gaaf om te zien dat broer en zus zo samen de advocatuur bedrijven !

  Like

 2. Alliantie heeft de Deep State inmiddels voldoende touw geleverd om zich zelf op te knopen

  Peter R de Vries Pedo scene mag al ruim 20 jaar slacht offers exploiteren op momenten dat ’t belangrijk is het praktisch hersendode gepeupel af te leiden

  2909503 Follow the picture. “Jerome Corsi who I outed as a Mossad asset/agent in a 1997 sting operation in London: https://qanon.pub/

  The satellite shoot-down was first reported by the mysterious blogger “Q” and has been independently confirmed by three separate sources. “On August 30, CIA satellites and supercomputers were taken down and likely seized by [U.S. President Donald] Trump’s new space force, and GCHQ [British Intelligence] was removed from the NSA database to also render cabal elements in the UK, Australia, Canada, New Zealand, Japan, France, Germany, and Israel deaf and blind,” Pentagon sources explained. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/09/06/full-article-benjamin-fulford-9-3-18-good-side-of-rothschild-family-says-trump-will-stage-financial-reset/

  Like

 3. De zaak-Nicky Verstappen is een van de pijlers van het verdienmodel van de Eenmanszaak Peter Airco de Vries.

  20 jaar verdienen aan eigen MSM-leugens, indianenverhalen, malversaties en stinkende beerputen.

  Er staat binnenkort ongetwijfeld ook een Ajax-shirt van Litmanen te koop op Marktplaats.nl.

  Like

 4. die de vries heeft die dat voetbal shirt van Nicky verstappen binnen gepikt dat die van litmanen kreeg

  “Vandaag is het 20 jaar geleden dat Nicky Verstappen verdween en werd vermoord”, schrijft de vries op Twitter. “Op mijn kantoor hangt het Ajax-shirt van Jari Litmanen dat hij kreeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.