Elitaire Misdaad

‘Top-Bankier-Gangsters Wijers & Balkenende ING schuiven boete 775 miljoen door aan hun ‘MKB- klanten’ en ‘Jan met de Pet’.

(van onze ‘Pedo-VVD en CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ING- Misdaadgroep’ wast straffeloos honderden miljoenen wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt(Video).
Waarom laat Justitie van het misdadige Kabinet Rutte 3 niet de Top-Bankier-gangters zelf de boete betalen? Het antwoord is simpel en leest u hierna en nergens anders: De ‘ING-Misdaadgroep’ schroeft per 1 oktober de ‘Wurg-Maffia-tarieven’ voor zijn kleine MKB zakelijke en ‘Jan met de Pet ‘ klanten fiks omhoog. Als reden liegt de Misdaadbank het moeten doen van (Witwas)-investeringen, maar iedereen weet dat de werkelijk reden is dat zij de boete van 775 miljoen  moeten ophoesten zoals wij reeds eerder berichtte(Video). De meerderheid van de laffe en corrupte Tweede Kamer die ‘Taxfree Shell & Misdaad-Banken- Rutte’ steunen kijkt zo als gewoonlijk in dit soort ‘Elite-misdaadzaken’ ff de ander kant op. Terwijl zij zouden moeten eisen dat de’ ING- Bankier-Gangster-Top’ Ralph Hamers(VVD-misdaadgroep), Koos Timmermans(D66), Steven van Rijswijk(‘CU-intenst-Bijbelbelt’), Hans Wijers ( ‘Rent a D66′(Video)),Herman-Josef Lamberti,  de ex CDA Premier  Duivelse Jan Peter Balkenende aka” de Kuttenvanger” (‘Nep en fop Christen CDA’), Erik de La Boyer de La Giroda (Feodale Adel en VVD-er) en Henk Breuking(VVD-misdaadgroep), Marina Gheorghe( Oostenrijkse Zakkenvuller), Margate Haase(VVD-misdaadgroep) en Robert Riebestein(VVD) de cel en/of een TBS-Kliniek in gaan en zelf voor de boete opdraaien middels de Plukze wet.Maar niets van dat alles. Ook de ‘Riool-Showbzizz-Lynch-Misdaadjournalisten’ van het corrupte allooi Politie-Informanten ‘Geilneef-Peter R de Vries'(Video) & ‘Parool -Huurmoordenaar Paul Vugt‘ & NSB-Telegraaf-Hoer Saskia  Belleman’. etc., die anders van’ Riool-daken’ schreeuwen dat (Volkse-)Kruimel-crimineeltjes a la ” Holleeders” & de “Mocro Maffia” en ‘No Surrender ex Baas Kuipers'(Video)  compleet kaal geplukt aan de hoogste boom moeten worden opgehangen zwijgen nu als het ‘Doofpot-graf’. En dat is logisch wat de ING-misdaadgrope is een van hun grote Mega-‘reclame-sponsors’ en “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt” is het motto van de laffe en corrupte ‘Riool-Misdaadjournalisten’ net als bij de Staats-NPO(Video).

Scheringa sleept corrupte DNB’ers & President Willink en  Top PvdA- Bankier-Gangster-Wouter Bos voor de Rechter(Video).
Het zooitje Mega -Zakkenvullers Bankier-Gangster- Tuig is gezamenlijk meer dan 2-4 miljard waard, al dan niet weg geparkeerd bij de ‘Panama-Papers Royal-Belasting-Vrije Paradijzen’. De corrupte Miljardairs Top van de ‘ING-Misdaadgroep’ ontkent dat de ‘Wurg-Maffia-tarieven’ verhoogd worden om de eerder deze week uitgedeelde recordboete van 775 miljoen euro te betalen. De Misdaadbank heeft aan 26.000 kleine zakelijke ‘MKB- rekeninghouders’ laten weten dat een korting, die ze tot op heden ontvangen, vervalt. Dat bevestigt de Misdaadbank na een tip van een kleine MKB-ondernemer uit Baarn, die €140 per jaar meer moet gaat betalen.

Ex-Minister –Gangster Hans Wijers’ vindt 4 miljoen euro per jaar niet echt veel in zijn  ‘boven de wet verheven  Duivelse’ kringen( zie Video). ‘Ik liet voor dat prijsje wel een kast vol lijken achter bij AKZO-Nobel’.

10 antwoorden »

 1. Zijn allemaal onderdeel van de deep-state, hebben hun ziel verkocht aan het kapitaal en verzaakt voor de mensheid op te komen?
  Tenslotte met de wanhoopschepper heeft balvanellende ons in de oorlog met Midden-Oosten gestort?

  Like

 2. als je niet verdeeld ben dus je maakt één vuist heb je macht !

  trix denk ik ben slim ik ga de homo’s promoten en ik ben er ?

  Aan wie dient deze dynamiek? Jij niet.

  Als u tot een heersende klasse behoorde, zou het uw doel zijn om ervoor te zorgen dat uw onderwerpen blijvend steun voor u krijgen. In een corporatistische oligarchie zijn de heersers geheim en de proefpersonen weten niet dat ze geregeerd worden en de macht wordt op zijn plaats gehouden met manipulatie en met geld. Als zodanig zou je doel zijn om een ​​manier te vinden om de massa’s te manipuleren om je agenda’s te ondersteunen, en omdat mensen anders zijn, zou je verschillende verhalen moeten gebruiken om ze te manipuleren. Je zou ze moeten verdelen, ze verschillende verhalen moeten vertellen, ze tegen elkaar moeten keren, ze van elkaar moeten spelen, ze op moeten zuigen aan de verhalen die je draait met het theater van vijandschap en heldendom.

  nog hard werken trix je ben de manager

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.