oorlog

Trump bereidt tot Derde Wereld Oorlog om al-Qaeda &IS & White Helmets te beschermen tegen Assad& Russen.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-  ‘Psychopath Mattis’ a General of “The Shadow World”: ‘War Is Not Over in Iraq and Syria’(Video).
Wat u niet ziet bij door ‘Taxfree-Shell-Rutte’ voor een miljard per jaar gesubsidieerde(omgekochte)bejaarde ‘Zombie-zender’de ‘Staats-NOS’(Video) en/of leest in de ‘bejaarde- mannen -NSB-Telegraaf’(Video):‘US-Killer Elite’ bereidt tot Derde Wereld Oorlog voor  al-Qaeda-& White Helmets en IS. Waarom? US-Military’ from the ‘US-Killer-Elite‘ with there Puppet ‘Mad Dog Trump’ Issues Chilling ‘Live-Fire’ Warning to Russian Troops in Syria. Following Thursday’s report that Russia had recently informed the US of planned military operations against terrorist groups on the Syria-Jordan border, a company of US Marines conducted a live-fire exercise in the same area. Officials say it was intended to be a “warning” to Russia.

Moordende White Helmets worden als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU First Class ingevlogen

The exercise took place near the US base at al-Tanf, at the corner of Syria’s border with Iraq and Jordan. Though the US no longer really has any rebel allies in the area, which was the initially point of the Tanf base, the US does regularly attack any pro-Syrian forces who get too close.The proximity of ‘Salafist-(PvdA- Unlce Tom Aboutaleb)- Islamists(Video), IS and especially al-Qaeda-linked groups on the Jordan border, has pretty much been ignored by the’ US-Killer-Elite’. The possibility that Russian and Syrian forces might take care of those groups has infuriated the US, and led to threats of force.Corrupt War Mongol Centcom officials continue to talk up on behave of “the Shadow World” the idea that they “will not hesitate to use necessary and proportionate force Like bombing Children in Yemen (Video)” if Russian, Syrian, or other pro-Syrian groups get too close to the Tanf base and our friendly troops IS and al-Qaeda-linked groups, who are financial supported by also ‘US-Killer-Elite’ friend Psychopath Royall-Killer-Crown Prince Salman’ (Video).

Duivelse-CDA Minister Bijleveld’ heeft begrip voor ‘Mad Dog-Trump’ als hij Syrië weer bombardeert(video).

There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter(Video)!

In the past, US forces have attacked pro-government militias for getting near Tanf, and have also attacked and killed hundreds of Russian military contractors on one occasion, an incident followed up by US bragging.Though the extremely corrupt Pentagon officials are presenting this as standard operating procedure, it is anything but, particularly since Syria never authorized US troops to be there in the first place. Attacks on Russian troops would be a much bigger deal, and not something casually passed off as “self defense and could start a  ‘Mad Dog Trump-Third World War‘ .”

Opmerking:A.s. maandag om 23.00 uur in de eerste aflevering van de Stem van de Straat/SaltoTv van het winterseizoen o.a. aandacht voor ‘Penhouse-Loberboy Pechtold’ en zijn bizarre ‘Anus-sex’ afwijking en ‘Loverboy-baby-moord’ en dat 1 miljard mensen dagelijks honger leiden(Schokkende beelden),terwijl de 1 procent Ultra-Rijken-Elite-gangsters sinds 2008 30 Triljoen rijker zijn geworden. En is Leo Reawaruw weer eregast en uiteraard zal ook Joke onze Allesdeskundigen net terug van haar ‘all inclusive- Voedselbanken- pakket’ vakantie in het  Sarphatipark weer haar geniale nooit te verwachten commentaar en zwoele blinken geven.

2 antwoorden »

  1. Hier doet zich een tegenstrijdigheid voor want was het niet juist Hillary Clinton die de oorlog met Rusland wilde voeren op het moment dat zij de president van de Verenigde Staten zou zijn geworden. Hoe dan ook, die oorlog met Rusland moet en zal er gaan komen want dit is het streven van de elite die plannen heeft om een wereldregering te installeren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.