Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat: D66- #Metoo-leider Pechtold &VVD-Gangster Ten Broeke uit de Broeke & ‘VPRO Grafschenner & Kransen-Dief De Graaff’.

( van onze niet gesubsidieerde (Video)Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vanavond  om 23.00 uur in de eerste aflevering van de Stem van de Straat/SaltoTv van het winterseizoen tot groot verdriet van de Ratten in pak,de BN-Hoeren van ‘Bagger-psychophaat John de Mol'(Video) en de corrupte politici met o.a. aandacht voor ‘Penthouse-Loverboy Pechtold’ en zijn bizarre ‘Anus-sex’ afwijking en ‘Loverboy-baby-moord’ & “#Metoo-VVD -Doener-Ten Broeke uit de Broeke” . En dat 1 miljard mensen dagelijks honger leiden(Schokkende beelden) en 15 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger ,terwijl de 1 procent Ultra-Rijken-Elite-gangsters sinds 2008 30 Triljoen rijker zijn geworden. En is Leo Reawaruw van Maluku4Maluku weer eregast met schokkende beelden van de door de ‘Subsidievreters VPRO’ gesponsorde Grafschenner van Nationale en Internationale militaire  begraafplaatsen & Herdenkings- Kransen-dief de Stalker Arthur de Graaff van de stokoude soldaten. En uiteraard zal ook Joke onze Allesdeskundige net terug van haar ‘all inclusive-Voedselbanken-pakket’ -vakantie in het Sarphatipark’  weer haar geniale nooit te verwachten commentaar en zwoele blikken geven.

Live vanaf 23.00 uur hieronder te zien

6 antwoorden »

  1. let op zijn mond contouren dat kan toch je toch niet deleten dit gozer heeft een heel mooie mond figuur kijk anno NU is gewoon weg net als haary engeland en zoek op waar hij rook toen hij 18 werd aan de zij kant kan je nog zijn mooie mond zien, het is niet de zelfde de gozer van nu ?

    ben altijd al verbaas dat ik dacht is het wel deze gozer hij heeft een te mooie mond dat gaat niet weg (beatrix wat heb je met de gozer gedaan ? )

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.