Kabinet Rutte

‘VVD- staatssecretaris’ onmenselijke ‘Harber & echtgenoot Bart’ duiken onder in een Darkroom tijdens de zaak Lili en Howick.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem en zijn Raad van State ‘Monster Deporatie-Rechter Ettekoven’ maken zich schuldig aan Kindermishandeling tegen Lili en Howick (Video).
Riool-Showbizz-time’ van de VVD-Misdaadgroep met in de hoofdrol de valse ‘Gay-Lord-Harbes’ en echtgenoot Bart Rövekamp. De verantwoordelijk corrupte staatssecretaris ‘Laffe & onmenselijke Mark Harbers’ (VVD-misdaadgroep)is zo ernstig bedreigd in de zaak van Lili en Howick, dat hij afgelopen week heeft moeten onderduiken(kuch).Opmerkelijk is dat de hoogste Bestuur’s Rechter Ettekoven die de uitzetting mogelijk heeft gemaakt geen enkele bedreiging aan zijn adres heeft gehad en gewoon doodleuk iedere dag op straat wandelend soms in gezelschap van de Top VVD-er ex OM Boss ‘Pedo-Rapist-Demmink’ met een (illegaal) te jong Schandknaapje(Video) is waar te nemen.

Het extreem corrupte Mnisterie van Justitie Klasse en Veiligheid voor de Rijken van de Minister ‘VVD-Gangster Dekker’ en de CDA Minister ‘Gestapo Grapperhaus’ merkte al langer dat er ’onfrisse’ berichten binnenkwamen die gericht waren tegen  de valse ‘Gaylord-bewindsman Harbes van de VVD-misdaadgroep.En dan bedoelde het corrupte en onmenselijke ‘CDA&VVD-Ministerie van Klasse Justitie’ niet de artikelen die Volksnieuws uit Amsterdam-Noir over hem en zijn (Pedo &’ #Metoo-Ten Broeke- Doeners’ )-misdaadgroep publiceerde. Afgelopen week, toen de VVD Gangster & valse ‘Gay-Lord-Harbers’ nog aangaf de geplande onmenselijke ‘deporatie-uitzetting’ voort te zetten werden de bedreigingen kennelijk zo serieus dat zijn corrupte ‘Politie-beveiligers’ besloten dat het beter was de staatssecretaris en zijn partner Bart elders onder te brengen in een luxe hotel met één van de beruchtste (pedo)-Darkrooms in de kelder. Zo melden Haagse bronnen. Over de aard van de bedreigingen worden geen mededelingen gedaan, noch uit welke hoek ze afkomstig zijn. Maar iedereen weet dat het uit de koker komt van die groepen die opkomen voor de kinderrechten(Video) en dat er alleen maar sprake was van stevig protest. Met klem wordt weersproken dat de bedreigingen zijn onmenselijke deportatie besluit hebben beïnvloed om ter elfder ure de uitzetting van twee arme sloebers compleet vernederlandste kinderen naar de Hel van Armenië toch niet door te zetten. ‘Mediageile  Peter R. de Vries’ pikte ook nog een graantje ‘Riool-Showbizz-publiciteit mee en bood de gevluchte kinderen hijgend onderdak aan in zijn ‘Alles-Neuk-Hok’ en bralde er huilend schande van dat volgens hem de ‘Vinger-politie’ een klopjacht maakte op de kinderen. Wat ook weer bizarre is, want diezelfde politie werkte wel weer mee aan o.a. zijn geflopte ‘Judas-Raadkamer’(Video).

Daarnaast is het ronduit bizarre dat De Vries dat aanbod deed, want als het hem uitkomt schreeuwt hij weer van de Daken dat hij ook bedreigd wordt door zijn voormalige ‘Volks-Onderwereld boss-Willem Holleede’r. Dus als dat laatse waar zou zijn dan brengt de ‘Geilneef Peter R. de Vries’(Video) de kinderen met zijn aanbod bij hem te komen ‘slapen’ (is op zich ook niet geheel ontbloot van gevaar voor de kinderen) in levensgevaar, niet dan? Maar het wordt nog gekker: De Vries heeft zich zelf inmiddels alweer benoemd als de woordvoerder van de Kinderen Lili en Howick,zodat alle  Staatsomroep ‘Bral-Talkshows’ hem kunnen inhuren a rasion van 2500,- euro per keer(Video). Wie hem bestelt voor de Familie Verstappen en/of Pedo Rapist Demmink krijgt met korting de kinderen Lili en Howick erbij.

VVD Griezel-Teeven’ Boss bij Jeugdzorg-Maffia & Homo&Poetin-haat(Schokkende beelden Video)

Vanouds is de corrupte en onmenselijke staatssecretaris voor arme sloebers Asielzaken de ‘Nazi-kop van Jut’, zeker wanneer uitzetting dreigt voor kinderen die markant hun hele leven in Nederland hebben gewoond. Van VVD’er ‘Griezel-Teeven’ is bekend dat hij persoonsbeveiliging kreeg (ook als hij naar de Hoeren ging), maar dat was omdat hij één van de Witwassers was( is?) van de Onderwereld(Video) en niet eens toen hij een terminaal kind willens en wetens de dood in stuurde.Voor dat laatste misdadige feit is hij trouwens nadien beloont met een Zakkenvullers baan als corrupt Bestuur ‘s Voorzitter van de grootse ‘Maffia-Jeugd Zorg-Koepel’ van Amsterdam.

14 antwoorden »

 1. En er komen nog meer aan de beurt !

  S television giant CBS announced Sunday the immediate departure of CEO Leslie Moonves, one of the biggest scalps in the #MeToo era, following a slew of escalating sexual misconduct allegations.

  Like

 2. Homo Guus Hiddink kijkt uit naar zijn avontuur als trainer van China onder 23 jaar. De 71-jarige Achterhoeker realiseert zich wel dat het een hels karwei wordt om zich met die ploeg voor de Spelen van 2020 in Tokio te plaatsen.

  Like

 3. Schaf de rechterlijke macht maar meteen af die zijn finaal in hun hemd gezet na 9 keer deze misselijke familie in het ongelijk te hebben gesteld !
  En nu komt die lelijke uitgeteerde tyfushoer ook nog hier naar toe om lekker te profiteren van een uitkering en allerlei toeslagen !
  Ik hoop dat ze voor de tijd snel de pijp uitgaat die vuile doordrijver die hier niks te zoeken heeft !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.