Elitaire Misdaad

Top ‘ING-Bankier-Gangster Hamers ‘koopt tijd met de Kop van Bendelid Timmermans.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘ING-Misdaadgroep’ wast straffeloos honderden miljoenen Wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt(Video)
De Kop van de tweede man van de ‘ING- Misdaadgroep’ ‘Bankier-Gangster-Timmermans’ moest rollen om Hamers, Wijers aka” de Mega-Zakkkenvuller”(D66 DDR66)en Balkenende aka “de Kuttenvanger”(‘Nep en Fop Christen- CDA’) uit de wind  en de cel te houden. Wat dat voorgaande betreft lijken Hamers, Weijers en Balkenende wel de ‘Mocro Maffia’, die ook af en toe een Kop er af hakt, maar bij lange na niet bedragen van 775 miljoen kan ophoesten om strafvervolging af te kopen. En hoeveel moet de Baas van No Surrender Kuipers(Video) en de Kop van Jut Willem Holleeder betalen aan de ‘CDA&VVD-Justitie’ om hun ‘Riool-Showbizz-vervolging’ af te kopen met afgeperst-poen ?

Top-Bankier-Gangsters Wijers & Balkenende ING schuiven boete 775 miljoen door aan hun ‘MKB- klanten’ en ‘Jan met de Pet’(Video).
Het opofferen van ‘ING-misdaadgroep’ nummer twee Bankier-Gangster Timmermans versterkt de positie van de onder ‘Bloed-beleggers’ van en het ‘Mega-Parasieten type Prinsen Mabel'(Video)populaire Top ‘Bankier-Gangster Ralph Hamers’. Met  de corrupte politieke rugdekking van het ‘Taxfree-Shell-regiem- Rutte3’ zijn de drie Top ‘ING- Bankiers-Gangsters’ Hamers,Wijers en Balkenende nu veilig, terwijl dat hele zooitje psychopaten in de cel en/of een Tbs-inrichting hoort. De ‘Bankier-Gangster Timmermans’ krijgt een grote zak met ‘Witgewassen- bloed-poen’ mee van tegen de 8 miljoen euro als goedmakertje en zwijggeld. En de ‘ING-Misdaadgroep-karavaan’ trekt die ook nog zwart geld door sluist naar o.a. ‘Moordende &Verkrachtende Jihadisten'(Video)in Syrië weer ongestoord en straffeloos(Video) verder in het “Elite-Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree- Shell-King Willem’ en zijn ‘Hofnar- Rutte&Co’.

Wat wel opvallend is in deze ING misdaad-zaak, maar niemand in de corrupte’ Fake-News- MSM’ en hun dr. Goebbels-Leider de Staats-NOS(Video) is opgevallen dat de ‘Alles-woordvoerder & Nep &Fop-deskundige& Alles-Neuker Peter R de Vries’ van de ‘Bral & Priet -Staatsomroepen- programma’s& RTL- Riool- Boulevard zich nog niet heeft opgeworpen als woordvoerder van de ‘ING-Misdaadgroep’. De ‘Geilneef Peter R de Vries’ zit de laatste tijd wel bijna dagelijks bij zijn ‘Gabber in crime’ de laffe en corrupte ‘Ja-Knikker-Pauw’ a raison van 2500,- euro(Video)  als woordvoerder nu in het nieuws zijnde van de bijna gedeporteerde kinderen Lili en Howick(Video).

.

 

 

3 antwoorden »

  1. Dit is toch een lachertje: een bank straffen met een geldboete, een bank die zijn eigen monopolygeld kan drukken en de bevolking verder mag gaan uitbuiten.

    Een bank straf je alleen door bankiers en hun commissarissen een tijd lang een gratis verblijf te geven met gratis brood en water en een mooi uitzicht achter een raam met tralies.

    Like

  2. en ze vermoord jullie ook, stop haar niet laat haar mevrouw trix van der grift de ridder vooral door gaan amalia € 1.500.000,00 staat klaar iemand die niks is gewoon familie van der grift de ridder

    wie is gek zei of jullie die het pikken ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.