Kabinet Rutte3

’Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s.

( van onze Wordt Wakker  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wanhopige Ouders onder ‘Minister Slob- druk’ om laptops te kopen en schoolreisjes& ouder bijdrage te betalen(Video).
Blanke meisjes ( maar ook de jongens) van laagopgeleide en extreem door Rutte &Co kaalgeplukte ouders(door de VVD-misdaadgroep “Labbenkakken” genoemd)  stromen niet door naar de hogere niveaus in het middelbaar beroepsonderwijs of naar normaal betaalde banen. Ze komen terecht in het circuit van de ‘Penthouse- Pechthold’ Loverboy’s(Video) en van de zwaar onderbetaalde  bijbaantjes van 3,- euro per uur van supermarkt- tot schoonmaakwerk of raken ‘#Metoo -zwanger’. Dat blijkt uit onderzoek van Talitha Stam, verbonden aan de Rotterdamse Erasmus universiteit en dat wisten wij al jaren. „Ik vroeg me af waar deze  kansloze meisjes na het halen van hun startkwalificaties op mbo-2 niveau terechtkwamen. Want ze komen niet voor in de cijfers van voortijdig schoolverlaters zonder diploma, maar staan ook niet geregistreerd bij de groep jeugdwerklozen en ik had helaas niet “Volksnieuws uit Amsterdam –Noir” gelezen en/of gekeken naar de Stem van de Straat/Salto TV, anders had ik het al jaren geleden zonder onderzoek geweten .”Stam keek naar de – zoals zij ze noemt – ’Witte’ meisjes van Nederlandse komaf met laagopgeleide en uitgebuite en vernederende ouders op multi-etnische scholen en die op het mbo een richting in de zorg kozen: „Want het verhaal over de uitval van jongens op het mbo, en dan met name met een migratie-achtergrond, kennen we allemaal inmiddels wel. Wat de meisjes tegenhoudt om door te stromen naar niveau 3 is het feit dat er vanaf dan collegegeld en boekengeld moet worden betaald van die smerige ‘CU-Incest-Bijbelbelt Minister Slob’(Video) Ze komen uit gezinnen waar geen geld is, geen centje te makke en dat zal tot aan hun dood ook zo blijven, wat ze ook Doen!” Ze vervolgt: „Daarnaast zijn mbo’s niet superhappig op het doorstromen van niveau 2 naar 3. De focus ligt vooral op het halen van de startkwalificatie op niveau twee, waarmee jongeren in theorie de ‘uitbuit-arbeidsmarkt’ op kunnen als  zwaar onderbetaalde ’helpende in de ‘Maffia-zorg’ van de ‘VVD Griezel-Teeven’(Video).

Want de mbo’s worden afgerekend op het behalen van die startkwalificaties. En er zijn natuurlijk ook meisjes die niveau 3 gewoon niet aan kunnen, omdat zij nu eenmaal nu die steun hebben zoals kinderen uit de Hoger Klasse, waar desnoods een diploma ‘gekocht’ wordt op een peperdure ‘Drop out- privé school’ . Zo klapt hun droom toekomstperspectief als een kauwgombal uit elkaar en staan ze in feite met lege handen.”Uit het onderzoek van Stam blijkt dat het 9 op de 10 meisjes niet lukt om tot het beroep van hun dromen te komen, werk te vinden of economisch zelfstandig te worden. Slechts 1 op 10 stroomde door van het mbo niveau 2 naar niveau 3, een vereiste om in de zorg onderbetaald te mogen werken.

King Willem&Co:” Goede Jacht op de arme bejaarden, zieken en Labbenkakken mijn ‘Omgekeerde-Robin-Hood-Rutte & Bende(Video).

Ouders uit de “Straf de arme maatschappij” van Rutte&co zijn ook te murf om te stemmen(Video) en zo blijft alles bij het oude.
De meisjes die niet doorstromen zijn allemaal meisjes van laagopgeleide ’witte’ ouders die al decennia lag worden kaalgeplukt  door de corrupte  Gevestigde Orde met Puppets van het gewetenloze en altijd liegende laffe type Rutt&Co.Die kansloze achtergrond helpt ze niet om verder te komen. De ouders werken vaak niet en zitten in de ‘Honger-bijstand’ en zijn aangewezen om om te komen van de honger bij die mensonterende ‘PvdA -Kapo-Klijnsma-Voedselbanken’  en kunnen en weten niet hoe ze hun kinderen moeten helpen. Zij vanaf hun geboorte Kansloos! Ook speelt er door alle  dagelijkse ellende en uitzichtloosheid veel binnen deze straat arme en onopgeleide gezinnen, zoals ziekte door de gebrekkige en voor hen niet te betalen verzekering ( Zorgmijders) en huiselijk geweld. Voor sommige meisjes is de overgang vanuit een ’witte’, weliswaar ’straatarme’ Volkswijk, naar een multicultureel groot mbo een grote schok. Zo zei een meisje dat ze zich net een afgezogen pepermuntje in een zakje dropjes voelde.” Het is niet voor niets dat de “Deep State”-GroenLinks Rechts- Burgemeester Halsema als een raket haar kinderen van een “Zwarte-school’ haalde.

De Stem v d Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV: Maria Mosterd ontmaskert Loverboy Peter R. de Vries(Video).

 

Stam verdedigt haar proefschrift ’Wat een meisje wil’ op 22 september en wij staan 100 procent achter haar stelling: “De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video)!”

8 antwoorden »

  1. burgemeester is samen voor zaken o.a met Ollgen en kornuiten op een soort cursus geweest ,voor een aantal weken ,, lang, voordat zij weer in de pilaren ging staan . raar hoor….[ als een democratisch gekozen burgervrouw ] Bilderberg achtig groepje? misschien heel misschien waren jij en ik niet bij de telling geweest .tja zou zomaar eens gebeuren ..Het volk kiest toch? maar wie tellen dan de stemmen? tel me ! , en waren jij en ik er bij ? nee nee en nog eens nee .laat de hele geld graaiende inpak en uitneem oorlog maar escaleren . kom maar op wat een leuke fijne volksvertegenwoorders zijn we toch rijk voor alle goede mensen welkom op deze prachtige mooie wereld met alle prachtige bomen dieren, behalve de de zogezegde mens boven mens en het dom gehouden volk . maar die weten dan ook niet beter .Jammer maar de echte eerlijke tijd op internet word nu behoorlijk gecensureerd hoe zou dat toch komen? ps sommige mensen werden te wijs,, en dat mag niet . Ik zou iedereen wel achter zijn robot achtige gebeuren vandaan willen trappen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.