kabinet-Rutte

OM meet weer met twee maten: Syriëgangers vervolgt en hun Bontgenoot ‘Rutte 2 en 3’ niet.

( van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Aasgier &Racist Blok’ ontmaskert met miljoenen steun aan ‘Moordende & Verkrachtende Jihadisten & Misdaadgroep-Shell’(Video).
Wat het schizofrene en corrupte Openbaar Ministerie van de VVD&CDA Ministers ‘Gangster Dekker’en ‘Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ betreft gaat het vervolgen van de Moordende en Verkrachtende Made in Holland Polderjihadisten gewoon door ook al moordde zij voor en/of samen met Rutte-2 en 3. De schizofrene en corrupte Officier van justitie Haneveld stelde woensdag bij een rechtszaak dat het voor het OM niet uitmaakt of bepaalde rebellen ‘Islam-White Helmets- Baardmannen-groepen’ steun hebben gekregen van zijn bazen de corrupte regering Rutte-2 en 3. De Syriëstrijders Laffe Moordenaars& Verkrachters blijven strafbaar als ze zich bij een criminele organisatie hebben aangesloten( geldt niet voor de ING en RABO Misdaadbanken(Video)). Hij weigerde op de vraag van de advocaten in te gaan waarom hij dan niet de regering Rutte 2 en 3 en de CIA( en AIVD) van  ‘Mad Dog-Trump’ vervolgt, die immers medeplichtig is aan die Moord en Verkrachting partijen van de laffe ‘(CIA)-‘Islam’-Baardmannen‘(Video) in Syrië,Libië en Irak en waarschijnlijk ook in Afrika( Malie)en Afghanistan.

Wat weet Majoor- ‘Rambo-Kroon’ voor Misdaden van Defensie en ‘Regiem-Rutte2,3’(Video).

7 antwoorden »

 1. Praat niet meer met mobiel, google niet meer met mobiel, bankier niet meer met mobiel dan heeft rutte ,beatrix,clone alexander nog een grote probleem niemand meer te controleren !

  Like

 2. Wat een toeval de corporate mainstream media gooit in een gecoördineerde actie politici en mede oorlogsmisdadigers voor de bus om eigen blazoen te zuiveren

  Carla del Ponte, voormalig hoofdaanklager van het Joegoslaviëtribunaal en tot vorig jaar lid van de VN-onderzoekscommissie voor Syrië, is “geschokt” dat Nederland steun leverde aan strijdgroepen waarvan bekend was dat zij mensenrechten schonden. “Alle partijen in het conflict plegen misdaden. Nederland weet dat de oppositie oorlogsmisdaden pleegt.”

  Israel Secretly Armed and Funded 12 Syrian Rebel Groups, Report Says
  https://www.haaretz.com/israel-news/in-syria-israel-secretly-armed-and-funded-12-rebel-groups-1.6462729

  The dragnet is also closing in on Nazi war criminal Benjamin Netanyahu as the Jewish people finally wake up to his satanic criminality. A sign of this came when Israeli newspapers such as Haaretz disclosed that his government has been secretly funding various Syrian anti-government groups guilty of crimes against humanity. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/09/13/full-article-benjamin-fulford-9-10-18-pandemic-scare-brewing-as-cabal-faces-doom/#more-73145

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.