Kabinet Rutte3

‘VVD-VOC-BV-NL’ van Rutte vult zijn zakken over de rug van ‘Jan met de Pet’.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-U vraag zich af waarom de ‘VVD-Misdaadgroep’ van ‘Godfather Rutte’ ondanks de reeks van (Pedo)-“#Metoo-schandalen en Misdaden(Video) die de corrupte bende bijna dagelijks teistert zij altijd rond de 30 zetels (15 tot 20 procent)blijven schommelen? Nou, het antwoord daarop leest u hierna: De ‘Rat in pak economie’(Video) van de ‘Omgekeerde VVD-Robin Hood-Rutte’ en zijn ‘CDA,D66 en CU Judas- bende‘ bloeide in 2017, 3% erbij. Maar waar is die ‘Bloed-groei’ gebleven? Niet in de koopkracht van ‘Jan met de Pet’, die steeg met slechts een half procentje en de ‘Honger-uitkeringen’(AOW, Bijstand,WIA) gingen zelfs 1 tot 3  procent omlaag.Tel daarbij nog eens op dat 3 miljoen eerlijk hardwerkende mensen op het randje van de financiële afgrond leven en hun kinderen kansloos zijn(Video) en zie het misdadige beleid van het ‘Taxfree-Shell- regiem Rutte’&Co. „Best raadselachtig”, liegt de laffe en corrupte Peter Hein van Mulligen, ‘Nep en fop-hoofdeconoom ‘bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (stemt ook op de VVD en weet precies wat de oorzaak is )over deze misdadige cijfers van structurele ongelijkheid die het Staatsbureau vandaag naar buiten brengt, maar liever onder de ‘’Rutte–Doofpot-Pet’ had gehouden.Kijk dat zooitje Tuig van de ‘VVD-VOC-BV-NL’(Video) zal het een worst zijn dat hun partij corrupt tot op het bot  is en liederlijk, ziek pervers (Video), want de goede van de ‘VOC-BV-NL ‘niet te na gesproken zijn ook allemaal corrupt tot op het bot en hebben net als hun Misdaad-partij maar één motto:” Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)” !

De Trots van Rutte is een Moordende ‘Christelijke-VOC-VVD-D66-CU-Shell-Machine’ die niet onder doet voor ‘Islam’-ISIS(Video).

 

 

6 antwoorden »

 1. op curacao slaven haven wisten ze drommels goed dat de duivel bestaat men kon horen hoe de slaven geesten hun kettingen slepen kom alex kom hun zeggen in hun gezicht , wat je zoekt bea ga je krijgen !

  Like

 2. Praat niet over VOC niks te maken met wit nederland hoor dat is niet jullie verdiensten geloof me daarom houden rutte clone alexander je dom hoor dat vinden ze leuk !

  Als iedereen niet homo’s want, wat jullie tegenwoordig hebben is een stel perverse homo’s waar zijn de mannen van wit nederland !

  En durf durf ons te komen zeggen alexander niet achter de schermen maar gewoon in ons gezicht zal je zien wat er met gebeurd we wachten hoor ! een beetje dom

  Like

 3. Onze vriend, de corrupte mega-huisjesmelker en branchegenoot van Pr. Bernard Junior Van Vollenhoven, VVD-kamerlid Wybren, van Haga mag sinds vandaag nog meer zaakjes gaan regelen voor de VVD binnen het woordvoerderschap van Buitenlandse zwendel en Ontwikkelingscorruptie.

  https://www.nu.nl/politiek/5460554/omstreden-vvd-kamerlid-van-haga-krijgt-zwaardere-portefeuille.html

  Dat worden straks weer mooie tijden voor de wapenhandel en Afrikaanse dictators !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.