Elitaire Misdaad

‘Mad Dog Trump’ Spends a Record $433 Billion in One Month as Deficit Explodes.

( van onze Internationale ‘Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- China slaat terug: VS van ‘Mad Dog Trump’ nog maar iets kredietwaardiger dan KazachstanTrump’s Tariffs on China make’s China’s Trade Surplus With US Hits Record High.
Tekortkomingen in de huidige Amerikaanse ‘Rat in pak-politieke-ecologie’ ”en een ‘hogelijk schuldgedreven’ nationale economie voor de Ultra-Rijken ‘gabbers in crime’  en ‘Elite-Maffia-bazen’ van ‘Puppet-Trump’. Dat zijn twee van de redenen die de Chinese kredietbeoordelaar Dagong noemt als reden voor de afwaardering van de Amerikaanse staatsschuld die het heeft doorgevoerd. De rating van de Verenigde Staten gaat van A- naar BBB+.Dagong, de Chinese tegenhanger van de corrupte Amerikaanse agentschappen Moody’s en Standard & Poor’s, zegt rekening te houden met verdere afwaarderingen in de toekomst. „De (Amerikaanse) ‘Crazy-Witte Huis’ van ‘Mad Dog Trump’ heeft na de ‘Jan met de Pet-crisis’ niet ontdekt dat het de door schuld gedreven manier van de ‘Rat in pak- economische- ontwikkeling'(Video) is, die het land heeft verhinderd de eindjes aan elkaar te knopen”, aldus Dagong. „Het gaat door met het zoeken naar kredietexpansie door de directe uitgifte van bijna waardeloze  dollars, en loopt zo op de verkeerde baan die afbuigt van de logica.”De stap volgt op een kritische noot die  het eveneens corrupte Dagong op plaatste bij de belastinghervormingen ten behoeve van de Ultra-Rijken van de Amerikaanse president Mad Dog-Trump. Volgens het Chinese agentschap is die hervorming een poging om de economie te stimuleren met belastingverlagingen voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters'( Net als in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co(Video),’) maar verslechtert daarmee de solvabiliteit van de federale overheid.

Amerikaans schuldpapier in Chinese handen:. In the USA 1 in 6 children may not know where they will get their next meal.
Vorige week ontkende China berichten dat het zijn bezit van Amerikaanse staatsschuld, waarin het grootschalig heeft belegd, zou overwegen terug te dringen. China heeft, volgens opgave van het Amerikaanse ministerie van Financiën, 1.189 miljard dollar aan dergelijk schuldpapier in bezit, maar ik werkelijk veel meer. Het is daarmee de grootste buitenlandse ‘schuldeiser’ van de Verenigde Staten, vlak voor Japan (1.093,9 miljard dollar).

De USA  van ‘Mad dog Trump’ is al failliet en wordt alleen nog overeind gehouden door de maandelijkse miljarden lenigen van Keizer Xi Jinping en Japan.
Als Keizer Xi Jinping de stekker(Video) er uit trekt omdat zij Trump met zijn  ‘Afpers-tariffs’ zat zijn dan is het einde verhaal voor de USA burgers en ontstaat er een Derde Wereld land met o.a. interne oorlogen om te overleven.Two days ago we previewed the the US budget deficit for the first 11 months of fiscal 2018, which according to CBO data, hit $895 billion, up $222 billion or 39% from the same period last year. Additionally, we noted that according to CBO calculations, the US would hit a $1 trillion deficit in calendar 2019, one year sooner than the previous forecast of 2020. En ondertussen krijgen 1 op de 6 kinderen in de USA niet of nauwelijks een normale maaltijd per dag en hetzelfde geldt voor 500 duizend kinderen in Nederland, die ook nog eens amper hun school kunnen afmaken met dank aan de‘ Incest – Bijbelbelt-CU Minister- Slob(Video).

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.