Fake-News

‘NRC-Fake News’ :Russische spionnen gepakt in Den Haag door ‘James Bond Rutte’.

( door de ‘NATO-NRC’ en bewerkt door onze waarheidscommissie )

AMSTERDAM-NOIREr komt geen einde aan de Russofobie van de corrupte ‘Gevestigde Orde -Elite-Killers-kliek’ en hun ‘dr. Goebbels- propaganda- Pers’.
Dit voorjaar zijn twee Russische spionnen aangehouden in Den Haag(kuch) door ‘James Bond Rutte’. En dat is hoogstwaarschijnlijk weer zo’n ‘Fake-News- Loch-Ness-Onderzeeboot- verhaal’.  Ze waren op weg naar het Spiez laboratorium in Zwitserland, dat de gifgasaanval op Landverraders (nee, geen PvdA-ers of D66-ers) Sergej Skripal en zijn dochter (niet naar behoren) onderzocht, net als de gifgasaanvallen in Syrië van de ‘(CIA)-Islam’-Baardmannen &The White Helmets- Bondgenoten ‘(Video) van ‘James Bond Rutte’& ‘CDA,CU, D66 -Judas-bende’. Dat meldt het bejaarde Vod ‘NATO-NRC’ van de laffe en extreem corrupte  NSB- Hoofdredacteur Peter Vandermeersch(Video) in weer eens een anti- Rusland ‘Fake-Zijlstra- News’ verhaal.

Tweede Telegraaf ‘HOAX-luchtramp- Russen’ na ramp met Russische ‘Onderzeeboot van Loch Ness’(Video).

Russen verjagen gammele ‘NL-onderzeeër’ in Middellandse Zee. D66 DDR66 ‘Draaikont Sjoersma boos’.(Video)
Bij de aanhouding werkten verschillende corrupte inlichtingendiensten samen, waaronder de Nederlandse MIVD, die weer in dienst staat van de “Deep State”- CIA. (Video).Volgens de altijd liegende ‘VVD-Halbe Zijlstra-bronnen’ hadden de Russische spionnen (speelgoed en Ski)-apparatuur bij zich om de computersystemen van het laboratorium te hacken. Ze zouden werken voor de inlichtingendienst GROe(kuch, kuch). Destijds werd niets over het ‘Fake News-voorval’ gemeld. Wel bralde de altijd liegende  premier de ‘Omgekeerde -VVD Robin-Hood-Rutte‘(Video) op 26 maart dat er twee ’Russische inlichtingenmedewerkers die op de Russische ambassade werken’ het land zijn uitgezet. Of het om dezelfde twee gaat, is niet duidelijk volgens de ‘NATO-NRC’ en wat maakt het ook uit of wel of niet iets duidelijk is als het gaat om anti-Rusland propaganda van de ‘NATO-NRC’ en zijn Held the ‘Gay in de kast’ ‘James Bond -Rutte’ Het gaat overigens niet om de verdachten die recentelijk een interview met RT gaven dat zij niet met de aanslag te maken hebben volgens de NATO-NRC. Zij zouden de personen zijn die de hysterische en oorlogszuchtige  Britse Killer-Elite’ met hun Puppet ‘Liar- May ‘op veiligheidscamera’s hebben vastgelegd in Salisbury rond de aanslag op Skripal.

AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten( spionnen)  op onze loonlijst”.Is het nieuws over de AIVD hack FAKE NEWS(Video).

‘Fake-news & Staatspropaganda NPO’ beloont met 40 miljoen extra van Rutte &Co.(Video) 
De eveneens extreem corrupte en altijd liegende  ‘Zwitserse- Witwas- inlichtingendiensten’ bevestigen de aanhouding van de twee spionnen in Den Haag en hinten erop dat het om dezelfde personen gaat die in april werden uitgezet(Kuch). Naar de twee wordt al meer dan een jaar strafrechtelijk onderzoek gedaan door het ‘Doofpot-OM’ in Bern(kuch). Laat het corrupte OM in Bern eens onderzoek gaan doen naar al die zwarte Bloed-Triloenen(Video) die de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en zelfs nog van de oude Nazi’s en NSB-er( gestolen van de  vermoorde Joden en de Russen) in Zwitserland Taxfree hebben verstopt zodat er geen 15 miljoen kinderen per jaar van de honger sterven en een miljard mensen ieder dag met honger naar bed gaan (zie Stem van de Straat/Salto TV van deze week. Maar los van het bovengenoemde werken alle corrupte en laffe buitenland correspondenten(Video) van de bejaarde lezers van de corrupte ‘dr. Goebbels-Gevestigde Orde Kranten’ ‘NATO-NRC’, ‘NSB-Telegraaf’, enz. en van de Staatsomroepen de NPO, etc. zwart voor de AIVD van  D66 DDR66-‘Jonkvrouw-Bilderberg-Ollongren’ en haar ‘Elite-Maffia-Boss’ ‘James Bond Rutte’ en daar horen wij de ‘NATO-NRC’ en de ‘NSB-Telegraaf’ nooit over.

14 antwoorden »

 1. Er is op zich niks mis met astrologie en ook niet met magie en Kabbalah.
  Het is gereedschap en kennis, die je nuttig kunt gebruiken, maar ook kunt misbruiken.
  Het moeilijkst is de kennis er van opdoen en het leren toepassen.

  Waarschuwing en advies: niet mee spelen ! Het is levensgevaarlijk speelgoed.

  Mensen die het snel willen benutten voor eigen gewin, macht, roofzucht, prestige, eerzucht, lust en misdaad kiezen dus de snelle makkelijke variant: satanisme, d.w.z. in dienst staan van de duivel en zijn demonen-trawanten.

  Satanisme is een zwarte high-tech variant van het toepassen van de Kabbalah.

  En inderdaad, bloedoffers (mensen en dieren) met een rituele occulte achtergrond, kunnen daar een onderdeel van zijn. Kindermisbruik en pedo-akrobatiek zijn ook onderdelen van Satanisme.

  Een belangrijk voorbeeld van bloedoffers in Nederland was de moord op Pim Fortuyn, of de aanslag in Apeldoorn op 30 april 2009, maar ook het slachten van duizenden koeien en varkens in 2001 bij de MKZ crisis.

  De lezer zij dringend gewaarschuwd met deze post, om zich niet in te laten met deze goedkope occulte bezigheden.

  Like

  • Ongeloofelijk!
   gaat het zo erg . een gesprek in een gesticht?
   Wat een gek met een trollen kop en twee ja knikkers,
   Of zal ik nu ook worden bedreigd door zijn vriendjes?
   Wat een vertoning en voor ingenomen gedachte.
   Iemand beoordeling hoe die goede reporter er uit ziet is FOUT.
   Zie jou dicht bij elkaar staande ogen!
   Ben jij dan minder of niet betrouwbaar?

   Like

 2. Van Raak, SP, heeft de handschoenen ook uit gedaan. Die is “deallesgoedvoormekaar-show” , het liegen en lekken van dit kabinet ook zat. Meer dan zat en dat begrijpt heel Nederland.

  Eerst de Euro ontwaarden, pensioenen afstaan aan BXL, moslim-terroristen wereldwijd financieren, bejaarden in de pis en de btw-verhogingen/ AOW-verhoging en dan nu het zoet.

  Iedereen 1,5% erbij, of 1000,- of geen cent naar Griekenland.

  Rutte en regering zijn de Taqiyya-brigade al Hollandi.

  Like

  • Hehehe, ik zie het nou pas. Peggold die na zijn hypocriete gedram heel dramatisch wegloopt. De held..

   Trouwens, is Kadhia Arib ah lijnen geslagen? Mag ik mij dat afvragen, of heeft dat niks met politiek te maken. hmmm.. daar ga ik nogeens over nadenken. Misschien ook niet, als het niks uitmaakt.

   Maar eerst peggold, wat een kanjer. Je blijft gieren van verbazing over zoveel achterlijkheid en degeneratie. Zo recht voor je neus. Die kerel kan je zo in een medisch boek zetten. Daar kan je geesteswetenschap over geven, de pathologische geestesziektes. Dat had ik niet hoeven vermelden, want dat sprak voor zich.

   Je zou haast denken dat die Deugende plaat van voor zijn kop van minimaal 12 cm gecertificeerd Eikelhout is gemaakt. Of kurk.

   Maar er zit helemaal geen plaat meer voor z’n kop. Hij weet dat hij een scharminkel is. Dat besef is ook tot hem doorgedrongen. Iedereen om hem heen weet ook dat bijna heel Nederland hem als een scharminkel ziet. Hij is geworden tot wat ze noemden; een blaaskaak.

   Een miezerige blaaskaak, is de legale term en correcte omschrijving.

   Wat de medische term is moeten ze maar op de universiteit uitzoeken. Dan kunnen ze daar ook nog gieren vh lachen. Die gozer is gewoon goud waard qua hypocrisie en hilariteit.

   En nu helemaal, alles is in duigen gevallen en de degeneratie ligt gewoon op straat. Daar waar het nu juist net niet had moeten liggen.

   Justitie loert, belasting loert, de bedrogene loert, de pers loert. En Trump loert, en de patriotten aanschouwen het met een verdiende grijns, een rechtvaardige grijns.

   Die kan geen schijnheilige kant meer op. Wat ie ook doet, ’t is nooit goed.

   Go Swabber, go!

   Like

 3. “ze Russians did it”
  Collusion? fake news, russians bots? Vladimir Putin in een kleine, donkere rukbunker de hele dag Europese verkiezingen saboteren?

  Nee. Gewoon valsspelen van het Partijkartel, EU-wijd. Globalisten/ Groenen zijn wereldwijd en doen in elke trots land hun corrumperende werk. Valsspelen en liegen zijn gewoon instrumenten van het partijkartel (vv’66, cda, pvda en gristelijk grut).

  Taqiyya is niet alleen een moslimding. Alde/ Adel doet precies hetzelfde (en beschuldigt voor dat ze ontdekt worden eerst de tegenpartij).

  En dat beinvloeden en corrumperen van de verkiezingen wordt hier, in Nederland, ook gedaan. Wij Nederlanders zijn met elkaar redelijk zwakzinnig, en dat is fijn. Maar vvd de grootste partij? na al die schandalen, corruptie en beroving bejaarden (capo Keijzer, demmink, MH17).

  Dat gelooft niemand toch serieus. Onze Schaduw-Minister president Ka$ha Ollongren (a.k.a. Grafgren) woont Mark nog steeds uit. Je hoort weinig meer van haar de laatste tijd, raar. Maar zij, Grafgren, heeft aanscherping van onze stembusgang geblokeerd.

  Er viel anders weinig meer te valsspelen. Ik zie hier een schone taak voor alle patriotten en het GeenPeil-leger om de democratie/ regering dan maar zelf te controleren.

  Want van die 130 slaapkoppen in ons Nationale parlement hoeven we het ook niet te verwachten.

  Sliep uit!

  Like

  • Oh ja, en over dat graf (gren)…

   “Oh, what beautiful shoes for dancing,” the soldier says.

   “Never come off when you dance,”

   he tells the shoes, and he taps the sole of each with his hand. After church, Kajsa cannot resist taking a few dance steps, and off she goes, as though the shoes controlled her, but she finally manages to take them off.

   One day, after her adoptive mother becomes ill, Karen leaves her alone and goes off to a ball in town in her red shoes. She begins to dance, but this time the shoes won’t come off. They continue to dance, night and day, rain or shine, through fields and meadows, and through brambles and briers that tear at Karen’s limbs.

   She can’t even attend her adoptive mother’s funeral. An angel appears to her, bearing a sword, and condemns her to dance even after she dies, as a warning to vain children everywhere.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Alexander_Ollongren

   Ollongren ‘Visiting Staff Member and Lecturer’ in het Research Center of Celestial Mechanics van de Yale-universiteit (1965-67).

   Het zijn Satanisten. Astrologie/ occultisme/ numerology worden allemaal gebruikt ter aanbidding van Baal/ Satan en nog wat andere zwakzinnige onderwerpen.

   Ke$ha wordt door de deepstate/ schaduwmacht uit de wind gehouden terwijl Alexswabber opgeofferd wordt. Gaat niet lukken, met dat miserabele offer zal je de toorn van de goden niet afwenden.

   Dans Kajsa, dans..

   Like

  • Globalisten/ EU-kalifaataanhangers zijn Satanisten. Allemaal aanbidden ze geld en de duivel. Ook daar bij de pvda, vergis je niet. Dat zijn ook globalisten en lilliane ploumen is zo’n satanisch doorgefokt wijf. Ze krijgt zelf prijzen van de goddeloze paus fransiscus omdat ze abortus/ moord op baby’s zo goed en wereldwijd promoot. sad.

   Maar terugkomend op onze schaduw-Minister President. Die alde/ adel gelooft in zeer zwakzinnige shit. Pre-Christian shit voor de duidelijkheid. Toen Ba’al werd aanbeden en kinderen werden geofferd. Dat is nooit opgehouden, die kinderoffers. Het aanbidden van geld en de duivel ook niet.

   Nu hebben ze er een leuk en kek joods sausje overgegoten en noemen ze het Kah ba’al la(h).

   In dat woord vind je Kahb, zwarte steen in saudie arabia.
   In dat woord vind je ba’al, oftewel de mensenvlees etende duivel van voor christelijke tijden. (vandaar altijd maar weer die oorlogen, het monster moet gevoed worden).
   In dat woord vind je allah, maangod van pre-islamitische tijden.

   Nu weet je ook waarom het partijkartel; kech Kaag/ kesha/ Trut etc etc islam niks in de weg leggen.
   Het zijn goddeloze hoeren. islamieten.

   Hieronder de zwakzinnige shit waar kesha’s vader zich mee bezig hield. Astrologie, magie en nummers. Nu weet je ook waarom Kasja zo’n zielloze en harteloze muppet is geworden. De kinderen van satanisten/ globalisten/ industrieelen worden zeer zwaar misbruikt.
   Sociopathie moet er anaal ingeramt worden volgens Luceferians. Zo ziek en laf tegen kleine kinderen zijn ze wel. Daar is meer dan genoeg bewijs van en voor.

   En nu weet je ook waarom Min president Ke$ha Ollongren haar hele leven al in therapie is. (en zo gestoord als een bos uien is).

   Dans Kajsa, dans… je kan nu niet meer stoppen. Dans tot ver voorbij het ochtendgloren, dans..

   Like

   • Dans Kajsa dans..

    A peasant girl named Karin is adopted by a rich old lady after her mother’s death and grows up vain and spoiled.

    now she has her adoptive mother buy her a pair of red shoes fit for a princess.

    Karin is so enamored of her new shoes that she wears them to church, but the old lady scolds her: it’s highly improper and she must only wear black shoes in church from now on.

    One day, after her adoptive mother becomes ill, Karin leaves her alone and goes off to a ball in town in her red shoes. She begins to dance, but this time the shoes won’t come off. They continue to dance, night and day, rain or shine, through fields and meadows, and through brambles and briers that tear at Karen’s limbs.

    An angel appears to her, bearing a sword, and condemns her to dance even after she dies, as a warning to vain children everywhere. Karin begs for mercy but the red shoes take her away before she hears the angel’s reply.

    Kajsa finds an executioner and asks him to chop off her feet.

    The executioner gives her a pair of wooden feet and crutches, and teaches her the criminals’ psalm (presumably, Psalm 50/51 Miserere). Thinking that she has suffered enough for the red shoes, Karen decides to go to church so people can see her.

    Yet her amputated feet, still in the red shoes, dance before her, barring the way. (je verdorven geschiedenis zal je toekomstig pad zijn. Time is 1, all is known en je kan je misdaden uit het verleden niet meer ontvluchten).

    Wegrennen (voor je volk- en landverraad) met behulp van de msm gaat niet meer, dus

    Dans Kajsa, dans..

    Like

   • — Dans Kajsa, dans… je kan nu niet meer stoppen. Dans tot ver voorbij het ochtendgloren

    .. dans Kajsa dans.

    tot ver voorbij de volgende ochtend, dans Karin dans, tot ver voorbij de morgen

    .. dans Kasja dans.

    tot ver voorbij de nacht,
    met al haar zorgen,

    dans.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.