Koningin Maxima

Propaganda ‘Queen Exotica Máxima ‘valt in duigen door ellende van wanhopige en ‘dwaze’ Moeder.

(van onze ‘Royal-VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VIP Embraer Lineage 1000 van 38 miljoen pond cadeau voor King Willem en Queen Maxima(Video).
Queen Exotica  Máxima’ uit Wonderland( Staats-uitkering van 300 miljoen euro Taxfree per jaar(Video)) kwam donderdagmorgen met de schrik vrij toen aan het einde van een bezoek aan YETS Foundation zich plotseling een wanhopige en radeloze moeder losmaakte en zwaaide met een ‘Wit-zakdoekje’ uit het ‘Klapvee-publiek’ en naar haar toe rende en haar wees op de dagelijks ellende die moeders met kinderen moeten ondergaan. Dat stond niet in het ‘Oranje Boven-propaganda –script’: “Juichen en zwaaien met witte zakdoekjes met Queen Exotica Máxima en de Dwaze Moeders(Video). ‘Queen Exotica Maxima’ in haar peperdure designers outfit( kosten ten miste  45.000,- euro(Video))had zich net omgedraaid, om te bedanken voor het ‘Nep en Fop-applaus ‘van de van de van te voren geselecteerde ‘Klap-vee-deelnemers’ aan het met een Appeltje van Oranje – ‘dr. Goebbels- Oranje Boven- bekroonde-programma  propaganda’. De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden of die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen als ‘slaven’ in de bikkelharde ‘Pluk de armen kaal maatschappij’ van ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’.Het ‘Nep en Fop thema’ is elk jaar anders, maar één thema is elk jaar hetzelfde: Kijk ons Oranjes eens goede gewone mensen zijn, die meeleven met ons Volk ‘Klootjesvolk’. Alle winnaars van een Appeltje van Oranje krijgen een onooglijk bronzen beeldje, gemaakt door ‘Prinses Shell-Beatrix’, en een geldbedragje van 15.000,- euro. Jaarlijks reikt ‘Queen  Exotica  Máxima’ de  miezerige geldprijzen uit, die uiteraard niet uit haar eigen zak komen.Hoe durft die ‘Taxfree- Royal Parasiet’ met veel  ‘SBS-Tokkie-Theater’ zo’n miezerige bedragje uit te keren, terwijl de Ultra-rijken-Elite-Gangsters waaronder zij en haar Dutch Melkkoe de bolle niksnut King Willem in 10 jaar 30 triljoen rijker zijn geworden.De wanhopige vrouw wilde de Queen Exotica Maxima een Brandbrief overhandigen waarin ze nogmaals om aandacht vroeg voor de mensonterende schoolproblemen van haar zoon. „Hij zit al elf maanden thuis met dank aan die vuile ‘Hofnar’ van uw CU Minister  Ari Slob(Video)”, riep ze, terwijl de laffe en corrupte ‘Special Politie-beveiligers’ haar hardhandig op afstand hielden van hun ‘Queen Exotica  Máxima’. „We zullen de brief (niet) doorgeven en nu wegwezen Labbenkakken ”,snauwde de persoonlijk adviseur Hofnar van de Queen Exotica Maxima ,terwijl Maxima en haar laffe,slaafse bodyguards haastig en angstig doorrende naar haar gereedstaande peperdure ‘Royal-Bolide’.

Gerechtigheid, Poch vrij gesproken: Poch geruild voor Zorreguieta& Queen Maxima(Video).

 

Maar dat was geen troost voor de wanhopige en radeloze  moeder zo vertelde ze, totdat laffe en corrupte ‘Special- politie-beveiligers’ haar hardhandig de mond hadden gesnoerd.En ‘Queen Exotica Maxima’ met piepende banden als een ‘Royal -angsthaas’ was vertrokken. Ze gooide nog wel wat Appeltjes uit haar bolide, ‘hier Labbenkakken’. De Queen is gewoon niet gewend om persoonlijk contact te hebben met het gewone Volk, wat voor haar natuurlijk verafschuwd Plebs is waar ze op haar ‘Royal -Studentenvereniging LSV Minerva’ (Video) wel raad mee weten.De moeder had al eerder tevergeefs geschreven aan Maxima en King Willem en het  corrupte en onmenselijke ‘Taxfree-Shell-Kabinet ‘van de Koning had ook geantwoord met een kluitje in het riet,maar voor haar zoon was er nog steeds geen oplossing. Vandaar ook de wanhopige poging van de moeder om Máxima nu rechtstreeks te benaderen bij haar ‘SBS-Tokkie-Riool-Showbizz’ bezoek aan Schiedam. Maxima was van de schrik gelijk weer alleen op Jet-Set-Privé-Vakantie gegaan en het is niet bekend wanneer zij weer terug komt tot groot verdriet van haar Melkkoe ‘Bolle-King Willem’.

Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown(Video) legt in de videoreportage hierna uit dat de Koninklijke Familie al eeuwen de succesvolste Misdaadgroep van Nederland is, die zijn misdaden straffeloos mag plegen.

 

Categorieën:Koningin Maxima

Getagd als:, ,

1 antwoord »

  1. Ze was in tranen in Schiedam om de voor geselecteerde kinderen.Ze is niet in tranen om de kindertjes uit Argentinië die hun ouders uit vliegtuigen zijn gegooid nadat eerst hun buiken open gesneden waren…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.