Elitaire Misdaad

Trump&May & Macron & Rutte&MSM: Ook de Orkanen en alle natuurrampen zijn de schuld van de Russen.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘NRC-Fake News’ :Russische spionnen gepakt in Den Haag door ‘James Bond Rutte’(Video).
Het Neofascistische Liberale beleid  waarvan Rutte een grote fan is,is compleet failliet. Met ‘Mad Dog Trump’ gratis verwarming en openlucht zwembaden voor de massa!
 Het Neofascistische Liberale misdadige beleid brengt nu zelfs regelrechte onopgeleide psychopathische Ultra-rijken a La ‘Kruizengrijper Trump’ aan de macht in de US. Wilde Hillary en haar EU aanhang een Derde Wereld Oorlog tegen Poetin beginnen en past de Mad Dog voordat hij zelfs al President is al de tactiek der verschroeiende aarde toe tegen de arme massa. Die hebben straks geen kachel meer nodig en kunnen gratis zwemmen. Tja, beste mensen, wij publiceerde het al: Zoek het verschil tussen’ Mad Dog Trump en de ‘Queen of Corruptie Hillary”. De US burgers konden kiezen of zij door een psychopatische kat of de hond zouden worden gebeten en de Wereld had geen keus.

De Westerse  Wereldleider ‘Mad Dog Trump ‘heeft gesteld dat Klimaatverandering niet bestaat en heeft zich terug getrokken uit het Parijs- Klimaat Verdrag.

De Waanzin ten Top in Davos: Duizend privéjets van de Ultra-Rijken en hun corrupte Puppets Politici zijn geland in Davos om te debatteren over Klimaatveranderingen(Video)

Dus wie zit er dan achter al die ‘Super-orkanen,extreem langdurige droogtes en water gebrek en de ‘Mega-natuur-Branden’ met o.a. massale hongerdood tot gevolg, die nu meer dan ooit en heviger dan ooit de Wereld teisteren en het smelten van de ijskap volgens Trump en zijn loopjongens ‘Liar-May’ ,‘Boy-Macron’ en hun ‘Little- Dutch- Gay lord Rutte’ en hun dr. Goebbels MSM CNN CIA en zijn EU Oulets de ‘dr. Goebbels- Staats BBC en NOS'(Video)? Nou dat is simpel: dat zijn natuurlijk de Russen, want die krijgen als bliksemafleider van het steeds meer faalende Fascistische- Massa moordende & Mega-Milieu vervuilende Groot Kapittel overal de schuld van, Heil Trump, Heil het Groot Kapitaal!

Maak Kennis met de Russen zoals u het nooit ziet in het’ ‘corporate-crime MSM’ met Talking Heads als Jeroen Pauw(Video).

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.