Elite -Pedofielen

‘Pedo-Crime-Royal-Elite-Maffia-Boss-Paus Franciscus’ tegen ‘Volks-Maffia’:’Broeders en zusters, stop met criminaliteit en wordt ook ‘Elite-Pedo’ ‘.

( van onze Internationale’ Royal-Pedo-Elite-Gangster’ redactie) 

 

AMSTERDAM-NOIRHet zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).
‘Pedo-Crime-Royal-Elite-Maffia-Boss Paus Franciscus’ heeft gisteren  in Palermo een Duivelse ‘Bral-toespraak’ gehouden waarin hij de ‘Volks-Maffia’ oproept te stoppen met criminaliteit en om ook Pedo te worden. Maar zweeg  weer over zijn eigen wereldwijde ‘Royal-Elite-Pedo-Misdaadbende’ en o.a. massale baby moorden ’. Hij was in Palermo om ‘Pedo-priester Pino Puglisi’ te herdenken, die in 1993 werd doodgeschoten door de Volks-maffia in Italië, omdat hij zich net als zoveel andere collega ‘Gabbers in crime’ ‘Pedo-Priesters’ had vergrepen aan kinderen van arbeiders en wezen(Video).

‘Royal-Elite- Pedo-Crime-Maffia-Boss Pope Francis’ lectures us on global warming and the ‘Taxfree-Killer-Elite-capitalism'(Video). But he can’t clean up the Pedo-corruption in his own church. Randy Engel discusses her book, The Rite of Sodomy: Homosexuality& Rapits- Pedo’s and the Roman Catholic Church. She names the names. She takes the inquiry way beyond the results of the Oscar-winning film “Spotlight,” based on the Boston Globe investigations of pedophile priests and cover-ups in Boston.

Stem van de Straat SaltoTV:”De Staats-Kinderen” van de ‘Elite& Pedo-Maffia -Industrie” & ‘Goede-Doelen-Maffia’-praktijken  van John de Mol&Zn(Video).

 

6 antwoorden »

  • Ik heb nu ook een ban van het judeo-fascistische kreng aan mijn broek!
   Iets met George van Houts (lekker komplotten met de hele familie) en alles wat je niet mag weten ofzo.
   Het zal allemaal wel en sterkte met je “moeheid” Boudine!

   Like

 1. Binnen de kringen van D’66 wordt de komende maanden heftig beraadslaagd hoe men het beste Alexander Pechneuker op rituele wijze kan gaan offeren. De verkiezingen van 2021 naderen, en hij wil maar niet opzouten, ondanks alle gefabriceerde en alle echte schandalen.

  De houdbaarheidsdatum van Alexander is al jaren verstreken en nergens in Lutjebroek wil men hem als toekomstig burgemeester.

  Een ski-ongeval in Oostenrijk is te doorzichtig en afgezaagd sedert Friso’s vertrek naar Zuid-Amerika.

  Een spontane hartaanval, al dan niet in scene gezet, op het damestoilet in de 2e kamer tijdens het kamerdebat is een veilige optie misschien, aldus een zwaargewicht DDR’66-insider.

  Like

 2. Geloof de grootste volksverlakkerij sinds mensenheugenis, en a.s. dinsdag staan de gehersenspoelde koek wauzen weer met een vlaggetje te zwaaien naar die miljoenen verslindende vakantiegangers en mispunten die ze levenslang op moeten sluiten met hun gestolen en opgelicht geld !
  Opsluiten en alles afpakken dan na hun straf naar de voedselbank met dat gajes !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.