Kabinet Rutte

Fake-News van EenVandaag: CU Minister ‘Bio-Maffia-Industrie- Schouten’ geniet meeste vertrouwen van de kiezers.

(door ‘EenVandaag& Riool-Showbizz-Trek-Eend’ en bewerkt door onze waarheidscommissie)

 

AMSTERDAM-NOIR-Vlak voor het idiote en geldverslindend ‘Feodale-Hoedjes-Taxfree-Shell-Graai-King-Willem-Prinsjesdag’ worden de corrupte, laffe en gewetenloze Ministers van ‘Taxfree-Shell Rutte’ (niet) onder de loep genomen door ‘dr. Goebbels- Staats- EenVandaag’. Wie vertrouwen we en wie juist niet bralt EenVandaag? Wie is zo dom en gek om nog überhaupt vertrouwen te hebben in een corrupte en laffe ‘Rat in pak- minister’ van ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Nou, laten wij er een paar noemen: Dat is de Staats-NPO(een miljard subsidie(= smeergeld) per jaar van Rutte3(Video)) en de ‘EenVandaag- subsidievreters’. Het geloof in de ‘Incest-Bijbel-Belt –bewindspersonen’(Video) van de ‘Duivelse-komedianten’ van de ChristenUnie is het grootst volgens EenVandaag. De ‘VVD-misdaadgroep’ Ministers wekken duidelijk het minste vertrouwen, maar behouwen nog wel het zelfde aantal stemmen van de Ratten in pak(Video) zoals altijd.

Gruwelijke undercoverbeelden laten zien hoe jonge eenden worden mishandeld door ‘Christelijke’ Fokkers(Video) van Minister Schouten.

Kansloze Kinderen uit de Laagste Klasse geen geld voor Laptop en schoolreisje en vaak niet voor eten(Video), maar wel tenminste 25 miljoen voor de Moordende Baardmannen in Syrië met dank aan ‘CU Pooier-Ari Slob’ en 10 miljoen voor de ‘Fake -White Helmenst’ van de Moordende en altijd liegende CIA en MI6 en de AIVD van  D66 ‘DDR Minister -Jonkvrouw-Bliderberg-Ollongren’.

OM meet weer met twee maten: Syriëgangers vervolgt en hun Bontgenoot ‘Rutte 2 en 3’ niet(Video) .
EenVandaag durft niet te vermelden dat de D66 ‘DDR66 –PLO-Minister Kaag-Annis- al Qaq ‘de traditie gaat doorbreken dat op Prinsjesdag ieder bewindspersoon met zijn echtgenoot en/of partner zal komen ‘Hoedjes-Showen aan hun King Willem.Haar ‘PLO-Fatah- echtgenoot Anis- al Qag’ moet thuis blijven in zijn peperdure  Penthouse in New York en valt onder Staatsgeheim en de CIA. Net als dat de ‘PvdA -Eunuch Koenders’ onder Rutte 2 jaren lang tot en met Rutte3 stiekem 25 miljoen steun moest geven van de “Deep-State”- CIA (maar in werkelijkheid een veelvoud) aan de ‘(Pedo)-Baardmannen-Terroristen’ (nee, niet die van de ‘Pedo-Crime-Royal-Elite-Maffia-Boss’ de Paus(Video) en/of de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist-Demmink’ en zijn Minerva –Bende(Video))die Massa-moorden en vrouwen, kinderen, baby’s en mannen verkrachten in Syrië.

Congresswoman & Hero & Surfer Gabbard slammed Trump and his ‘Puppet-Shell- Rutte’ or Protecting &Helping Al-Qaeda in Syria(Video).

De extreem misdadige ‘Bio–Industrie’ ‘CU-Maffia-Boss Schouten’ scoorde het meeste vertrouwen en dat is natuurlijk omdat onder haar verantwoordelijkheid haar  Incest-Bijbelbelt Nederland vergift met o.a. eieren en de Christelijk Duivelse boeren met het dagelijks zwaar mishandelen van de dieren de meeste miljonairs van Nederland zijn geworden in 2017. Ook  de ‘CU–Pooier-Ari Slob’ scoort hoog en dat is natuurlijk omdat hij Christelijk Duivels zorgt dat de kinderen uit de Laagste Klasse hun opleiding nooit kunnen afmaken(zie de Stem van de Straat/Salto TV vanavond om 23.00), amper te eten hebben en dan vaak in handen o.a. van de Loverboy’s (Video) vallen.

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een”Metoo-relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

Dr Goebbels Staats- Bron:’Fake-Onderzoek ‘van EenVandaag met de ‘Riool-Showbizz-eend’ onder 20.931 bejaarde en lichtelijk dementerende Kijkers van EenVandaag. Het vertrouwen in de corrupte ministers is daarin gemeten. Dat wordt vergeleken met hun vertrouwensscore bij het aantreden van het  ‘Omgekeerde-VVD- Robin Hood Rutte-kabinet’(Video).

Aasgier &Racist Blok’ ontmaskert met miljoenen steun aan ‘Moordende & Verkrachtende Jihadisten & Misdaadgroep-Shell’(Video).
Bij de VVD- minister ‘Elite-Gangster- Aasgier& Racist Blok”(Buitenlandse Corrupte-Doofpot-Zaken)is dit een vergelijking met een meting afgelopen zomer omdat hij later in het ‘ Pluk de armen, zieken en bejaarden Kabinet Rutte3’ kwam.Hij verving de afgetreden aartsleugenaar & anti- Rusland-Oorlogshitser -VVD minister ‘Elite-Gangster Zijlstra’.

 

3 antwoorden »

  1. Ik heb nog nooit van deze CU-dame gehoord, mij is niks gevraagd.

    Tuurlijk is het niet fake, net zo echt als die miljarden verslindende gouden volkswagen die morgen wordt voorgetrokken door 8 paarden en 6 lakeien op het Binnenhof.

    Oranje boven ! Leve de Koning, de Keizer en de Admiraal !

    Morgen gezellig meezwaaien naar de Zijne Majesteit en zijn entourage en dan weer haring happen in Scheveningen en bakken in de zon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.