Media-Maffia

LOL:‘Hitsige-Junkie-Peter R. de Vries’ stijf van de cocaïne betrapt op heterdaad met zijn vaste ‘Cocaïne-scooter-dealertje.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ’Nu publiceren wij al tijden lang dat ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries‘ zwaar aan de cocaïne en de (BN)-hoertjes(Video) is.
Hij moet wel als lelijke en domme man op leeftijd met zijn geflopte ‘Riool- Programma’s’ a La de ‘SBS-Judas-Raadkamer’(Video)om de ‘BN)-Junkie-Hoertjes’ nog in zijn ‘KakkerlakkenJudas-bed’ te krijgen.De bejaarde ‘Geilneef-Peter R. de Vries’ werd in het weekend in Hilversum stijf van de cocaïne en/of crack op heterdaad betrapt dat zijn vaste ‘Cocaïne- scootertje-dealertje’  hem op straat wat versnede grammetjes ‘cocaïne- crack’ kwam brengen. Waar was de politie?

Hitsige De Vries zat waarneembaar op hete kolen en hij stond al waarneembaar stijf van de cocaïne en geiligheid net als die keer dat hij bij een getrouwde vrouw met kind in Hoorn naar binnengeslopen en door haar man op Heterdaad werd betrapt(Video). Bronnen( buren)rond zijn ‘Neuk-appartement’ op het beschermde Golfterrein lieten ons weten dat zij die avond weer eens twee eerste klas ‘Junkie-Slettebakken’ naar binnen hadden zien sluipen. En dat er daarna een kabaal van gewelste   losbrak in zijn beruchte ‘Neuk-Crack-Hok’. Dierlijke kreten als :“Meer, meer, meer oude geile Beer” was niet van de lucht. Kennelijk was de cocaïne op. De buren hebben al vaker de politie gebeld, maar die irriteren zich dood want zo wordt in Hilversum gefluisterd dat de politie van ‘Hoger-Bolhaar-hand (video) nooit mag  ingrijpen in het ‘Neuk-Crack-Hol’ van de luidruchtige ‘Junkie-Peter R. de Vries’. Ook hebben de buren menigmaal domme ‘Boter- geile- Barbara den Uijl'(Video) van de corrupte Raad van rechtspraak en ‘BN-Hoertje–Miljuschka’(Video)(dochter ‘Judas-Hoer-Astrid Holleeder’)van’ RTL-Riool –Boulevard’ stijf van de drugs naar binnen zien sluipen en weer na een hele nacht naar buiten zien kruipen.Terwijl De Vries dan met waanzinnige uitpuilende ogen in een zwarte leren twee maten te kleine Speedo met een gat in het Kruis van het balkon brulde:” De Beeeeeer was weer los vannacht” !

Het louche en verlopen advocatenkantoor ‘Denk-Niet-na- De Vries &Kasem  waar Peter de Vries directeur(Video) van is heeft iedereen gedreigd met een Kortgeding op grond van smaad en Laster  die over De Vries zijn ‘cocaïne –scooter-dealertje’ en ‘(BN)-Junkie-Hoeren’ publiceert.

 

1 antwoord »

 1. Nu we het toch over showbizz hebben, niet alles is zo schijnheilig en verdorven als peter ‘taqiyya is mijn ding’ de vries.

  http://www.dumpert.nl/mediabase/7516457/1c5f4490/peter_r_over_verkrachtingsafghaan.html
   
  Absoluut niet. Er is ook nog (ik denk onschuld) moois en hoop in de nieuwe generatie tv-makers te vinden.  

  Ik kwam er laatst eentje tegen. En wauw, of Woef.

  Ontzettend knap, lieflijk, oprecht en charmant. Ik zal niet zeggen dat ik verliefd ben, maar dat komt (hoogstwaarschijnlijk) nog wel. Ik ken mijzelf.  

  Ik mag altijd graag en snel verliefd worden op vrouwen, jongedames, volwassen meisjes? (Ik weet nooit goed hoe ik ze moet benoemen)

  Maar als je veel met de realiteit te maken hebt, de realiteit accepteert voor wat het werkelijk is, dan kan je heel snel een cynische klootzak worden. Nergens voor nodig, altijd blijven lachen Bassie.

  Vlinders in je buik counteren de negativiteit die een volwassen leven/ gedegenereerde maatschappij nu eenmaal met zich meebrengen.
  .
  Kijk, als je verliefd bent dan begint de wereld weer te stralen, het leven weer te schijnen. Elke dag je nest uitkomen en aan de slag gaan wordt een stuk aantrekkelijker wanneer je een tikkie verliefd bent. Of het nu kansloos is of kansrijk, in stilte of luid, het maakt in zoverre niks uit.

  Je hoeft er niks mee te doen, alleen ervan genieten.

  En trouwens van een afwijzing lig ik ook echt niet wakker. Er zijn 3 miljard chicks wereldwijd, dus wil je niet, next, Ja toch.

  Anyways, not in love but I truly am smitten. 

  Smitten, is de legale term en correcte omschrijving.

  En ik vind haar een kanjer. Dat heb ik haar al meerdere keren gemeld en telkens moest ze heel hard lachen. ‘k Geloof niet dat ze mij ah uitlachen was, daar is ze denk ik te beschaafd voor. Wat ik meekreeg was dat ze verbluft was van mijn enthousiasme, (de schat). 

  Cheryl heet ze,

  (Ik weet niet of ze het goed vind dat ik over haar praat in publiek, dus hou het anoniem), en ze werkt bij RTL (oeps te laat). Ze is zelfs op tv volgens mij. Zo kwamen we ook aan de praat.

  Ik zag haar lopen in een parkeergarage, met een collega of vriendin. En ik was niet eens ah loeren, maar van 30, 40 mtr afstand kon ik al zien dat het een kanjer was.
   
  Ze had denk ik net een opdracht gedaan en dat zag er ontzettend smakelijk uit. Ik zal het rustig en met respect beschrijven wat ik zag. Lang blond stralend haar bevallig lopend op zwartgelakte hele hoge stilleto-heels. Puur natuur.

  Hele lange benen, en een hele strakke zwarte spijkerbroek eromheen. En zelfs van 30 mtr afstand kon je zien dat ze echt een heel goed gevormde achterwerkje had.

  Sommige vrouwen hebben geen kont, maar een bipsje. Hehehe ja, ik kan er ook niks anders van maken. Maar het stond haar allemaal fantastisch. 

  Dus ik denk bij mijn eigen; ik hoop dat ik die straks nog even tegen kom, kan ik ‘r iig een complimentje maken. Kijken wat er gebeurt, je kent me. ‘Vrij en onvervaard’.  

  En wat gebeurd er, ik kom haar binnen weer tegen. En ze staat alleen,  soms lacht het leven en geluk je gewoon toe. Dus ik kijk naar haar, nu wat aandachtiger (ze is heel knap maar op een onschuldige manier). Was even ah uitvogelen wat de approach moest worden,  doe het niet zo vaak meer.

  Wat wordt het. Laag invliegen en hoog eindigen of gewoon op cruise-snelheid de zone invliegen en de payload droppen, en kijken wat er gebeurd. Ben vandaag de dag met totaal andere dingen bezig, dan meisjes ontmoeten. Helaas kan ik wel zeggen, want wat zien die vrouwen er tegenwoordig goed uit.

  Dus ik ben al los, ik loop haar kant al op, niks abort mission, deze was ouder dan 11, dus ik mag en ik ga. En hoe ik op haar afloop herken ik haar gezicht.

  Mooi, bombs away dan maar.

  Dus ik zeg ” hey, ken ik jou niet ergens van, van tv ofzo? 

  -Ja zegt ze, heel verrast en enthousiast.  

  (Ik heb al jong geleerd dat je je niet druk hoeft te maken over originele openingszinnen. Gewoon -hoi zeggen, en kijken wat er gebeurt. Die vrouw weet binnen een seconde al of je interessant voor haar bent of niet. Dat weet ze al voordat je begint te rappen. Dus het maakt niet zoveel uit wat je zegt, je hebt een connect/ vibe, of niet. Anders, next.)

  Dus ik begin te praten en ze reageert echt heel erg spontaan terug. Ik vertel haar over mijn bezigheden met informatie-delen en websites, en zij over haar ambities. En daar zat een overlapping in, fijn. Overlappen mag ik graag en vaak doen, wink wink.

  Anyways.

  Hoe zij verbaasd was over mijn enthousiasme voor haar,  was ik echt heel erg verbaasd over haar openheid en  behulpzaamheid richting mij. Die heeft echt eerlijke ambities om wat van haar tv carriere te maken. Maar op een gezonde en volwassen manier. (ze is geen golddigger volgens mij, maar wil er hard voor werken).

  Blijkt dus dat ze van alles heeft gestudeerd mbt het maken van tv/ nieuws: editten, productie, film etc. en met zo’n uitstraling zal het haar voor de camera ook wel goed bevallen. Of iig, het zal de kijkbuiskinderen heel erg bevallen.

  Had ik al verteld dat ze er heel goed en charmant uitzag? Bij dezen.

  Ik had helaas geen andere kaartjes bij mij dus heb haar het kaartje van mijn website/ blog gegeven. Met de nadrukkelijke waarschuwing de hysterische teksten niet op mijn persoon te laten slaan. In persoon ben ik heel erg schappelijk, dat beaamden zij en haar vriendin daar terplekke (hihi, giechel giechel).

  Het ging mij te ver om uit te leggen dat er een reden is voor mijn hysterische/ zware teksten. Ik beschrijf de realiteit en de waarheid. En de Waarheid is niet altijd maar iemands mening, soms is de Waarheid ook de realiteit. Vandaar dat de teksten zwaar zijn. De vorm wordt bepaald doordat ik ‘tracers’ in de informatie zet. Ik ben zeer geinteresseerd in hoe informatie de wereld overgaat. Over welke schijven en via welke kanalen. Dat analyseer ik mbv die tracers.

  Zoals in elke oorlog/ information-war zijn samenwerking/ communicatie, bewapening en logistiek kritieke factoren. De oorlog die wij winnen, laat dat duidelijk zijn.

  Dus ik hoop dat ze niet te hard (af)geschrokken is, als ze de site al bezocht heeft. Hoe dan ook, ik dacht altijd dat Hilversum/ Hollywood compleet gedegenereerd was. Top to bottom, maar er lopen daar dus ook nog fatsoenlijke mensen rond. Er is nog hoop voor de msm dus, en je weet wat ze zeggen;

  Hoop doet leven.

  Deze is dan ook voor Cheryl, bless.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.