Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Vanavond in de Stem van de Straat:’Allesdeskundige Joke‘ geïnfiltreerd in Levensgevaarlijke Studentenvereniging LSV Minerva! &’ UWV-Mafia’ martelt Cliënt.  

(van onze niet gesubsidieerde(Video) Stem van de Straat Amsterdam-Noir–SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vanavond in de Stem van de Straat-SaltoTV om 23.00:”Rutte berooft van de Armen en geeft het aan de Rijken & ‘UWV-Maffia’ : Levensbedreigend:Onze extreem moedige Allesdeskundige-Joke ‘is geïnfiltreerd in de psychopathische, perverse ‘Royal-Pedo-Elite-Studentenvereniging LSV Minerva(Video) vermomd als een ‘Royal-dispuut-bendelid’ en zal haar schokkende ontdekking over twee weken bekend maken in een groot ‘Uur-Special’(Video): Schokkend: UWV-Maffia trekt alle tanden van client en bezorgt hem migraine en zet hem 8 maanden brodeloos zodat hij zijn huis verliest en nog veel meer onbeschrijfelijk ellende die ieder ‘gezond’ mens tot zelfmoord zou drijven. En Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan ‘CU-Incesnt -Bijbelbelt- Minister Slob’ en vallen in handen van Loverboy’s(Video) in het verschroeide land van de ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte’ en zijn ‘Judas- CDA,D66 en CU-bende’ .

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.