Koning Willem Alexander

Het‘Royal-Parasieten-Prinsjesdag’ met Liegende King Willem belooft weer gouden bergen.

(van onze ‘Royal-VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vandaag is al het ‘Elite-Parasieten-Criminele -Tuig’ van Nederland bijeen in de Ridderzaal om te vieren  dat zij weer het komende jaar de massa gaan bestelen tot op het bot(Video). De ‘Oranje Boven Staat-NOS’ zorgt ervoor dat de ‘Tokkie-massa’ deze jaarlijkse ‘Leugen-boodschap’ weer als zoete koek slikt. De King bralt zoals ieder jaar dat zijn ‘Taxfree-Shell-Rutte-regering’ alle maatschappelijke problemen voor het gewone Volk gaat oplossen, die hij en zijn corrupte Lieg en Bedrieg regering Rutte,1,2,3  zelf heeft veroorzaakt en al eeuwen in stand houdt. Pikant: Zo melde wij als enige (Video) voor het eerst de Traditie doorbroken ging worden dat iedere bewindspersoon zich laat vergezellen van zijn echtgenoot en/of partner. De D66′ DDR66 Minister Kaag -Anis al-Qaq’ was als enige niet met haar ‘PLO-echtgenoot Anis al-Qaq’. Zij had wel voor de afleiding haar dochter meegenomen, die daar voor speciaal uit New York First Class was komen aanvliegen op kosten van de Staat( u dus). De King, die inmiddels van zijn Leugens zweette als een Otter kondigde aan alle grote criminelen te gaan aanpakken in NL en dat is bizar, want alle grote ‘Rat in pak- Criminelen'(Video) zitten allemaal voor hem in de zaal. En hij  en zijn ‘Taxfree-Shell-familie’ zijn zelf de facto de grootse misdaadgroep NL. Ook bralde de King dat de Oververhitting op de Woningmarkt een groot probleem is en vergeet maar even voor het gemak dat zijn bloedeigen broer Prins Bernhard Jr. & de VVD- Maffia -Vastgoed Boss Haga ( zatten ook beide in de zaal voor hem) daar debet aan is.

ing Steve Brown legt hierna o.a.  uit dat de Koninklijke familie& de succesvolste  en oudste misdaadgroep van NL is(Video)

8 antwoorden »

 1. Ohm namo narai !

  Over gouden bergen en gouden koetsen enzo…

  Als Mabel er de volgende Prinsjesdag gewoon op haar gouden fiets achteraan rijd,
  [Desnoods met George S. achterop ] ,kunnen ze de rijksbegroting op de beurs en het kinderdagverblijf weer sluitende maken !
  Als dan de baas van de Motorclub er lachende op zijn gouden motorfiets aan voorbij is gescheurd hebben ze ons deze keer toch zeker niet in de maling genomen !
  We moeten dan allemaal nog wel even weten dat er in de buurt van Zwolle nog een gouden Cadillac staat en ergens in Amerika wel 5 gouden Rolls-Royces .
  Maar die jongens rukken voor zo’n staatsbegrotinkje natuurlijk niet uit, voor hen is dat kruimelwerk.

  Dit alles om wat meer transparantie te betrachtten in de politiek !

  De Groetnn
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Like

 2. Maxima eerde alle nieuwkomers (21/3/2017:NL 17 miljoen;nu 17.250.000, exclusief illegalen en niet-geregistreerden) met ’n schotelantenne op haar hoofd. Da’s ’n 1/4 miljoen erbij in 1,5 jaar, >NL’s 5de stad,EHV. Rutte poogt de 20 miljoen aan te tikken tegen 2020 in ’n moordend tempo.

  Like

  • De teller staat nu al ver boven de 20 miljoen all-in, exclusief illegalen, inclusief gedoogden.

   Onvoorstelbaar hoe vol de steden, de stations, de treinen en de wegen zijn anno 2018.

   Afrika op weg naar 4 miljard. Vermenigvuldigen is een feest.

   Like

 3. De Koning, onze Willie kan er niks aan doen. Hij moet voorlezen wat Rukke en Pechneuker hebben opgeschreven met de zegen van Nep-christen ChristenUnie en met fop-zaligverklaring van het CDA.

  Man, man, man …. hoe krijgen ze het voor elkaar met die Gotspe hosana troonrede.
  Het land staat op instorten van de VVD-corruptie, overbevolking, pedo-terreur, gelukszoekers die woningnood veroorzaken, ellende, criminaliteit, files, overbelaste politie en verlies aan normen en waarden, voedselbanken maken overuren en de bejaarden stikken in hun ontlasting en de kinderen krijgen geen fatsoenlijk onderwijs meer.

  Commentaar van Rukke: “Den Konincklijcke Olieën van Shell, heb ik altied ghe-eerdt !”

  Like

 4. Trix je heb alle ouwe foto’s weg laten halen weer ben je te laat !

  laat je ze allemaal slapen voor geld geen wonder had je vader gezegd heeft hij kan je niet uitstaan want, je denk dat je meer ben dan iedereen terwijl iedereen handjes en voetjes heeft en dat hij een monster van jou heeft gemaakt dat wist hij .

  Je heb niks in vergelijking met je moeder mevrouw ridder !

  Like

 5. Het gaat goed met Nederland. Maar meer burgers moeten dat concreet gaan merken(meer belasting betalen). „Mensen moeten ook weer voelen dat de nep politiek er voor iedereen is.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.