MH17

Serial numbers of missile that downed MH17 show it was owned by ‘Ukraine-Nazi”: Doofpot Rutte nu FF stil”

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda  redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- NRC-Fake News’:Russische spionnen gepakt in Den Haag door ‘James Bond Rutte’.(VIDEO)
De Russen zijn met bewijs gekomen dat de Buk-Raket die volgens de ‘MH17-Doofpot-Task- Force’ van de Russen was niet waar is. Buk-Raket is van de “Deep State” -CIA Zetboss- Porosjenko .

Buk-raket uit Neonazi-Oekraïne: Neonazi–Hooligans’ van President Porosjenko mishandelen Ajax-fans:‘Dood aan de Joden’(Video).
Het Russische ministerie van Defensie stelde in de persconferentie dat de Buk-raket waarmee vlucht MH17 is neergehaald niet meer in Russische handen was op het moment van de ramp. Op een persconferentie meldde een woordvoerder dat de raket in Nazi-Oekraïense handen was gekomen na de ontbinding van de Sovjet-Unie.Na het zien van de bewijzen blijft’ MH17-Doofpot-Task- Force’ van de altijd liegende ‘VVD-Godfather-Rutte’ bij monde van een beroepsleugenaar op de Staats-Nos op zijn standpunt dat de Bulk-Raket van de Russen was! Ook de Staats-NOS doet er nog een ‘dr. Goebbels -Halbe Zijlstra-schepje’ bovenop: “Men probeert opnieuw de schuld in de schoenen van Oekraïne te schuiven”, concludeert de schaamteloze ‘dr. Goebbels- correspondent&AIVD-agent-Geert Groot Koerkamp'(Video). Rusland zegt dat het de informatie over de raket naar het JIT in Den Haag heeft gestuurd en die heggen het gelijk in de ‘Mh17-Doofpot’  gesmeten voordat de nabetaal van de MH17 eindelijk eens wakker worden.

Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte(Video).

 

6 antwoorden »

  • 198 + 3 Nederlandse burgers en het geluk van hun nabestaanden was wisselgeld voor Rutte’s ambities. Het regime Rutte is schuldig aan de massamoord op meer dan 300 mensen die in dat vliegtuig zaten.

   Rutte weet hoe de vork in de steel zit, was niet op tijd geinformeerd maar 100% medeplichtig en de beloning beloofd.

   Rutte en medeplichtigen moeten voor het tribunaal in d-haag gesleept worden. Voor het ribunaal en berecht worden voor de dood van 198 + 3 Nederlandse staatsburgers.

   En waar blijven die tapverslagen van Min. kech el Kaag van haar gesprek met team Trump. Wat vonden zij van het Muslim-brotherhood lidmaatschap van kech el Kaag. En wat doet die moslimhoer nog in ons parlement en regering.

   Release the memo’s van wat daar besproken is. Hoogverradende bluthoer. Moordenaars.

   Like

   • Ja Steve, idd. Wat zijn ze stil die MH17 moordenaars.

    MH17 was Hoogverraad aan Nederland door de zittende regering/ Schaduwmacht. Het financieren van de CIA black-op ISIS/ Jahbat al Nusra voor massamoorden in het Midden-Oosten is verraad aan de menselijkheid en aan alle fatsoenlijke moslims.

    Rutte en regime hebben hun Gristelijke stoottroepen ingezet, kannonenvoer is een betere omschrijving. Want ze zijn al kapot.

    Segers heeft zijn kruit al verschoten en durft niet nog meer exposure aan (*). Hij weet dat hij door de mand valt als hij nog harder voor Rutte’s beroving van Nederland gaat staan.

    Joel voor de wind? redeneerde als een echte Luceferian verkeerd om, hij stond laatst op tv 3 keer (**) te vertellen dat de moslim-nazi’s (mocro’s) die terug willen komen niet vervolgd behoren te worden omdat het regime Rutte III de misdaden tegen de menselijkheid zelf financierden. boehoe.

    Neehh Joel, je verdraait de boel over de rug van zwakzinnige marokaanse nazi’s om dit (moslim)fascistische regime niet voor het tribunaal te laten krijgen.

    Geen straf voor de marokaanse nazi’s betekend ook geen straf voor het regime Rutte III voor het financieren van die nazi’s in het midden-oosten. How convenient.

    En hoe Christelijk,
    nadat er een genocide op Arabische Christenen is gepleegd door ISIS/ Al Nusra, nu de andere wang toekeren en die moslimSS-ers zonder straf/ doodstraf terughalen en weer loslaten in de Nederlandse maatschapij.

    Zodat ze hier hun goddeloze werk tegen het Christendom/ Nederland kunnen voortzetten?

    Nee dus. Die mocro’s en gebroed daar laten, en daar laten bestraffen voor hun oorlogsmisdaden. Dan de Nederlandse regering controleren en voor het tribunaal brengen wegens hulp aan de vijand. Wegens medeplichtigheid aan misdaden tegen de menselijkheid en wegens Hoogverraad.

    Niet iedereen in verwarring laten ontsnappen en wachten tot het de volgende keer weer gebeurd Joel, nee. Als je nu uit gemakzucht/ lafheid iedereen laat ontsnappen dan verdoem je de volgende generaties Nederlanders/ Christenen.

    Iedereen berechten (militaire rechtbank) en bij Hoogverraad de strop. Opdat deze degeneratie en dit verraad aan Nederland nooit meer kan, en zal gebeuren.

    Traitors Hang!
    En wat zijn ze stil met hun Deugende hypocriete rotbekken. Koekoek.

    (*) Het kabinet valt wanneer een kado’tje van evt 10 miljard (regeringsperiode) aan buitenlandse oligarchen niet doorgaat. Een kado’tje wat in geen enkel regereerakkoord stond, of in het programmaboekje van FvD!

    Segers, doe je verdomde Christelijke plicht en slinger dit kabinet naar de hel. Bescherm de zwakkeren en armlastigen in Nederland. Sta op voor de minderbedeelden, de zieken en blinden.

    Zwijg anders de rest van je decadente en het Woord-verloochende leven.

    (**)Matthew 26:69-75 Joel voor de Wind?

    Hij verloochende de waarheid/ Mens driemaal.

    Maar hij loochende het voor allen, zeggende: Ik weet niet, wat gij zegt.

    En als hij naar de voorpoort uitging, zag hem een andere dienstmaagd, en zeide tot degenen, die aldaar waren: Deze was ook met Jezus den Nazarener. En hij loochende het wederom met een eed, zeggende: Ik ken den Mens/ Waarheid niet.

    En een weinig daarna, die er stonden, bijkomende, zeiden tot Petrus: Waarlijk, gij zijt ook van die, want ook uw spraak maakt u openbaar. Toen begon hij zich te vervloeken, en te zweren: Ik ken den Mens/ Waarheid niet.

    En terstond kraaide de haan; en Petrus werd indachtig het woord van Jezus, Die tot hem gezegd had:

    Eer de haan gekraaid zal hebben, zult gij Mij (de Waarheid) driemaal verloochenen. En naar buiten gaande, weende hij bitterlijk.

    Like

   • Johannes 14

    Thomas zeide tot Hem: Heere, wij weten niet, waar Gij heengaat; en hoe kunnen wij den weg weten?

    Jezus zeide tot hem:

    Ik ben de Weg, en de Waarheid, en het Leven. Niemand komt tot den Vader, dan door Mij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.