VVD

“Two Face-Dijkhoff” & ‘Pedo-Verlinde’ schrijven zich uit bij de Katholieke kerk.

(van onze ‘Pedo-VVD-Misdaadgroep’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pedo-Crime-Royal-Elite-Maffia-Boss-Paus Franciscus’ tegen ‘Volks-Maffia’:’Broeders en zusters, stop met criminaliteit en wordt ook ‘Elite-Pedo’ (Video).
In navolging van ‘VVD-Misdaadgroep’ fractievoorzitter in de Tweede Kamer “Two Face -Dijkhoff’, heeft ook ‘VVD –bendelid’ ‘Pedo-Albert Verlinde besloten zich definitief uit te schrijven uit de ‘Pedo-Rooms-Katholieke Kerk’. De ‘Riool-Showbizz-Tokkie- musicaldirecteur’ (met subsidie) hakte live in de uitzending bij de subsidievreter ‘Miljonair-Ja-Knikker-Pauw’ (stemt ook stiekem op de VVD) de knoop door. Je kon de ‘Onno-Hoes- schandknapen’ op de achtergrond cocaïne horen snuiven(Video),terwijl de ‘VVD- Relnicht &Pedo Verlinde’ aan het brallen was bij de laffe en corrupte Pauw.

‘Fake-News van EenVandaag’: CU Minister ‘Bio-Maffia-Industrie- Schouten’ geniet meeste vertrouwen van de kiezers(Video).
De ‘Elite-Pedo-kardinaal’ uitte dit weekeinde stevige kritiek op de corrupte VVD’er, die op een partijcongres bralde  dat de Kerken een toontje lager moeten zingen. Eijk vindt dat ’kleinzielig en extreem hypocriet’ en vindt dat een ’hyperindividualist –Groot-Kapitalist-Gangster ’als Dijkhoff meer oog zou moeten hebben voor de sociale functie van Kerken, die de massale doffe maatschappelijke ellende die de ‘VVD-misdaadgroep’ veroorzaken proberen te verzachten. De ‘VVD-Elite-Gangster Dijkhoff’ slaat nu terug in een gekruid bericht aan het adres van Eijk op zijn ‘Fake-News- Facebookpagina’ met in hoofdzaak betaalde ‘Robot-Trollen’ als volgers. Hij laat weten dat de woorden van de aartsbisschop hem het laatste zetje hebben gegeven om zich officieel uit te schrijven bij de ‘Katholieke Pedo-kerk’, want de ‘VVD-misdaadgroep’ heeft zelf meer dan genoeg ‘Demmink & Nijpels& Royal-Elite Podo’s ‘(Video). Het was wel opvallend dat hij geen woord van kritiek uitte op CU-‘Incest-Bijbel-Belt–Kerken’ en ook het ‘Nep en fop-Christelijke- CDA’ niet noemde die samen met Dijkkhoff verantwoordelijk zijn voor de extreem misdadige ‘Bio-Industrie’ .

Volgens de altijd liegende “Two Face”- Dijkhoff heeft Eijk zijn eerdere woorden compleet verdraaid, maar waar hij zich het meest aan stoort is dat de katholieke kerk naar zijn mening zich blind staart op regels, te weinig luistert naar de daadwerkelijke behoefte van mensen en behoorlijk veel mensen buitensluit, zoals onze  (‘Rose Pedo-Ed Nijpel’& Demmink’s)- & Pedo’s & homo’s en ongetrouwde liefdeskoppels(kuch, kuch). Je moet maar durven als de fractievoorzitter bent van een misdaadpartij, die al sinds zijn bestaan zich blind staart op regels( om de massa uit te buiten), te weinig luistert naar de daadwerkelijke behoefte van mensen en behoorlijk veel mensen buiten sluit( ten minste 30 procent ) en die ook nog voor Labbenkakken(Video) uitscheld.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

 

VVD-VOC-BV-NL’ van Rutte vult zijn zakken over de rug van ‘Jan met de Pet’ (Video).

De psychopaat “Two Face”-Dijkhoff voelt zich vervreemd. „U en uw kerk, die eens de mijne was met wereldwijd met honderdduizend  Pedofielen als Priester en gelovigen als ik, etc., waardoor onze Demmink’s, heeft zich de afgelopen decennia gespecialiseerd in het verjagen van veel goed, liefhebbend en sociaal volk”. Wederom je moet maar durven als VVD Elite-Gangster. Hij verwijt letterlijk de Kerk wat een op een door de VVD-misdaadgroep van de’ Omgekeerde- VVD- Robin Hood –Rutte’ al jaren zelf gedaan wordt.

Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).

Heeft u er ooit aan gedacht dat die lieve mensen als ze ten minste op mijn VVD stemmen er meer behoefte aan hadden dat u de noden van de levende mensen had gesteld boven de letterlijkheid van dode woorden van Jezus?” Nou, zijn bruutheid en brutaliteit kent geen grenzen:3 miljoen mensen leven mede dankzij Dijkhoff op het randje van financieel omvallen. 500.000 kinderen krijgen niet een normale maaltijd per dag en kinderen uit de laagste Klasse zijn kansloos om hun positie te verbeteren middels het onderwijs, enz. enz.. De ‘VVD-Gangster Dijkhoff’ was al afgedreven van de ‘katholieke Pedo-kerk’, maar vond de stap naar een officiële uitschrijving tot dusverre te verregaand omdat hij ook rekening moet houden met zijn Duivelse ‘Gabbers in crime’ het CU en het CDA , omschrijft hij. Het interview van Eijk was de druppel. De altijd Liegende Dijkhoff „Ik wil daarom deze brief aan u afsluiten met een welgemeende ‘Nep en Fop-dankbetuiging’. U heeft het irrationele verzet tegen met officieel uitschrijven gebroken en dat is heus niet omdat ik hem als kind ook in de ‘Anusje’ (Video)heb gehad van mijn toentertijd ‘Mentor-Priester’ . Geeft u mij gerust de schuld van een gesloten kerk, ik zal definitief niet terugkeren en altijd trouw blijven aan de Duivelse ‘VVD-misdaadgroep’. Ik kies voor de liefde en de mensen de ‘Bloed-poen’  over de rug van de massa in plaats van de beperkingen en de kerk. In de naam van de moeder, de dochter en de heilige liefde  Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’),Amen(Video).”

 

 

5 antwoorden »

  1. Wat een afgang voor Klaas Dijkhoff.

    Gaat de Katholiek Kerk een hak zetten net voor Prinsjesdag. Kan het nog huichelachtiger ?

    Jezus, nog an toe ! (Dit is geen vloek, maar wel een uiting van respect voor J.C.)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.