Klasse justitie

Prinsjesdag: ‘Islam’-Verkrachter moest en zou ‘Munie-verblijfsvergunning & huis ‘behouden van ‘D66-Pedo-Rechter’.

(van onze ‘Royal-Pedo- VVD&-D66-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR Ingezonden VVD-advertentie:” Rutte::” ‘Oil-Dollar- &Pedo-Fugitives’ come to my ‘VOC-Holland’ and get a completely furnished House and rape our ‘White- Girls’( and Boy’s) form the Lower Class just like we do(Video)”.
Gisteren was het ‘Royal- Parasieten Prinsjesdag zonder de PLO-echtgenoot van de D66′ DDR66 Minister Kaag-Anis al-Qaq’(Video)  die ook regelmatig met een tasje van ‘Islam’- Munie in de rondte sjouwt, maar nooit met haar ‘PLO echtgenoot Anis al-Qaq’. Waarom?  En wie prijsde gisteren het ‘dr. Goebbels- Fake-News-NOS-journaal’ de Hemel in naast uiteraard King Willem en zijn Hofnar ‘Taxfree-Shell Rutte’? Dat was de ‘Mega-Fraudeur & illegale Slaven-Naai-atelier-Houder &de lieveling van de ‘Royal- Parasieten’ de ‘Gelukzoeker-Tasje- Islam-Omar Munie’. Het NOS-journaal gaf bijna 3 minuten sluikreclame tijd aan de algemeen bekende beruchte ‘Mega- Fraudeur Munie’(Video) dat hij zo een Geslaagde ‘Oliedollar- Vluchteling’ is die zich inzet met zijn ‘Nep en fop armbandjes’ voor de mensheid, terwijl hij feitelijk thuis hoort in de cel, Leve ‘Taxfree-Shell-King Willem’,Leve ‘Penthouse&Loverboy Pechthold’, Leve de Munie’s!  Het corrupte ‘dr. Goebbels-Oranje & Munie Boven-Fake-News-NOS-journaal'(Video) weet net als wij dat er o.a. vragen zijn gesteld in de Gemeenteraad Den Haag waarom de ‘VVD-Oplichtsters-Burgemeester Krikke’ haar ‘Tasjes-Dief-Munie’ een Kapitaal Rijkspand 1 miljoen euro onder de taxatie waarde onderhands in strijd met wet en regelgeving  heeft ‘verkocht’.

‘Junkie Peter R. de Vries’ net betrapt met zijn ‘Coke-scooterdealertje’  of hij neemt het nu al weer op voor Afghaanse-Verkrachter in zijn ‘BN-Hoeren-Thuishonk- RTL-Riool-Boulevard’.

Bizarder dan Bizar: ‘Junkie- (Rapist-(Pedo?)-Peter R. de Vries’ is nog geen enkele dagen geleden stijf van de cocaïne & geilheid op heterdaad betrapt Crack(Video) scorend bij zijn ‘Scooter-Cocaïne-dealertjs op straat of hij neemt nu de Afghaanse verkrachter in bescherming bij zijn thuishonk ‘RTL-Riool-Boulevard‘ net zoals hij dat altijd heeft gedaan voor de Top VVD- er en ‘ex OM Boss-Pedo-Rapist-Demmink’.

GroenLinks ,VVD en D66 vallen zwaar door de Mand als perverse Misdadigers in de Pers(Video).
 ‘Junkie- Hoerenloper-(Pedo?)- Peter R. de Vries'(Video) zijn ‘Pedo-OM-Chauffeur Bakker’ ‘rijdt’ overal naar toe om onschuld Joris Demmink te toeteren(Video).

Twee jaar geleden werd de licht verstandelijk beperkte ‘Witte’ Defia in een winkel beestachtig verkracht door een personeelslid, de verwarde  ‘Islam-Afghaanse vluchteling Zaman S. ‘alsof hij een lid was van de psychopathische, perverse ‘Royal-Pedo-Elite-Studentenvereniging LSV.  Zij was net 18, hij 36. Wat een toeval dat ongeveer de zelfde leeftijd’s verhouding toen de Top- VVD ‘Elite-Gangster-Rose Pedo-Ed Nijpels’ de Oerdomme Linda de Mol  aanrandde(Video) volgens eigen zeggen.

‘Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video).
De ‘Pedo-D66-rechtbank’ veroordeelde de man maar gaf hem een lichtere straf dan de eigen al absurde lichte ‘straf- richtlijnen voor ‘Pedo-Demmink- aanranding’s-zaken’ aangeven, om te voorkomen dat hij zijn verblijfsvergunning zou kwijtraken. „Hier is geen recht gedaan”, vindt vader Sjonnie meer dan terecht. „Dit soort mensen ‘Islam’-beesten  moet je het land uitgooien, maar dat mag niet van Pechtold en zijn ‘Boy Klaver‘. De ‘Doofpot&Lieg&Bedrieg-Pedo-D66-rechtbank’ met corrupte rechters als Bode & J. Kruis(Video)  in Amsterdam heeft een 38-jarige Afghaanse-“Metoo-asielzoeker die in 2016 een licht verstandelijk beperkt ‘Wit-meisje’ van 18 verkrachtte, veroordeeld tot een mildere straf om te voorkomen dat hij zijn ‘Pedo-D66’&’GroenLinksRechts’&‘PvdA-hoertjes’-verblijfsvergunning’ en zijn gratis luxe ingerichte huis kwijtraakt. De man heeft immers al 10.000 ,-euro inrichting ’s kosten gehad van de Gemeente, nieuwe tanden en binnen drie maanden een huis daar waar gewone Amsterdammers 17 jaar moeten wachten voordat zij een sociale huurwoning kunnen krijgen en het ging hier alleen maar om een ‘Wit-meisje ‘uit de Laagste Klasse motiveerde de schaamteloze Rechtbank het ‘Pedo-VVD&D66 & GroenLinks& PvdA- vonnis'(Video).

Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).
Twee jaar geleden werd de licht verstandelijk beperkte Defia in een winkel verkracht door een personeelslid, de Afghaanse vluchteling Zaman S. Zij was 18, hij 36. De rechtbank veroordeelde de man, maar gaf hem een lichtere straf dan de eigen richtlijnen aangeven, om te voorkomen dat hij zijn verblijfsvergunning  zou kwijtraken. „Hier is geen recht gedaan”, vindt vader Sjonnie meer dan terecht . „Dit soort “#Metoo-mensen  moet je het land uitgooien.” Volgens de richtlijn die rechtbanken hanteren, kwam Zaman S. in aanmerking voor twee jaar gevangenisstraf wat op zich al een idiote peulenschil is voor de verkrachting van de 18-jarige Defia. Dat gebeurde in de winkel waar hij ‘werkte’, en waar zij als Wit-meisje uit de Laagste Klasse als klant binnenkwam. De ‘Pedo-D66-Rechtbank’ oordeelde dat de straf niet de vergaande consequentie mag hebben dat Zaman S. kan worden uitgezet. Mogelijk speelt hier een rol dat Zaman S. een White Helmet is geweest, maar dat verzweeg de Rechtbank. Het slachtoffer en haar vader zijn meer dan terecht  boos. „Misschien is dit in zijn middeleeuws- ‘Islam – land’ normaal, maar hier niet had ik altijd gedacht .”Hun advocaat Richard Korver vindt dat „het al of niet verliezen van een ‘D66 & GroenLinks & PvdA- feest en verkracht-verblijfsvergunning’ bij zo’n ernstig misdrijf als verkrachting  van een zwakbegaafd Wit meisje behoort geen overweging  te zijn, maar een must.” Zamman verdedigde zich o.a. met het verwijzen naar “#Metoo& Potloodventer- Johnny de Mol Jr. (Video)die gewoon open en bloot op  TV bekende ‘BN-hoertjes’ van zijn pappie ‘Bagger- Psychopaat John de Mol’ aanrand.

 

 

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.