corruptie

Meteen na Prinsjesdag beslag fiscus op Kapitaal pand Burgemeester Krikke ‘Gelukzoeker & Mega-Fraudeur-Munie’.

(van onze ‘Royal-Pedo- VVD&-D66-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Gelukszoeker Munie’ zijn geluk is op.Zelfs de’ dr. Goebbels-Oranje Boven-Staats –NOS’(Video) kon Munie niet meer redden: “Prinsjesdag: ‘Islam’-Verkrachter moest en zou ‘Munie-verblijfsvergunning & huis ‘behouden van ‘D66-Pedo-Rechter’.”(Video). Zijn ‘Gabber in crime’ de corrupte VVD Burgemeester Krikke(Video)  is in paniek en bralt dat zij haar geheugen kwijt is als het gaat om haar protegé  Munie en ‘altijd naar VVD-eer en geweten heeft gehandeld’ net als de ‘VVD-Witwasser-Griezel Teeven’ altijd bralt als hij weer eens was betrapt op liegen en bedriegen. Op Prinsjesdag prees de Staats-NOS & NOS-journaal nog heel bizar met sluikreclame de ‘Mega-Oplichter Munie’ en zijn Nep en Fop-‘Goede Doelen Maffia-armbandjes & Tasjes de Hemel in(Video).Nog geen twee weken nadat ‘Gelukzoeker-Mega-Fraudeur Omar Munie Mohamed‘ duister en crimineel in bezit kwam van het kapitale pand naast Paleis Noordeinde, 1 miljoen onder de marktwaarde heeft de Belastingdienst executoriaal beslag gelegd op het Kapitale ‘Heren’-Pedo Ed Nijpels& Onno Hoes -Paleisje(Video)’ tot grote woede van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Hulde aan het moedige en eerlijke gedeelte van de Belastingdienst, Hoera, Hoera, Hoera zoals dat ‘Parasieten-Elite Tuig’ bralde in de ridderzaal tijdens de ‘Gouden Bergen-Troonrede’ van van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem'(Video) !

Een van de reden is dat de Haagse ‘Tasjesmaker Dief& Fraudeur Munie’ sinds 2016 geen belasting betaalt en bakken met subsidiegeld vangt van o.a. Burgemeester Krikke. ‘Psychopaat Krikke’ staat al tijden bij ons op de “Top 20+ Criminele Burgemeesters”(Video) en hoort thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting net als  ‘Gelukzoeker Munie’ en zijn bende.

‘Gelukzoeker-Munie’ & VVD-Burgemeester Krikke waren al ontmaskerd als Mega- Fraudeurs door Volksnieuws & Stem van de Straat/Salto TV(Video).

 

‘VVD- Burgemeester Krikke licht het Volk op voor 1 miljoen met ’Munie-Staats-pand’(Video).
De  ‘VVD -Oplichtster Burgemeester Krikke’ heeft het Kapitale Rijks-pand Rijnstroom voor een extreem lage prijs aan ‘Tasjesdief & Fraudeur Munie Mohamed’ ‘cadeau’ gedaan, omdat hij  maatschappelijk dient voor de corrupte Elite, namelijk dat van de ‘geslaagde’ geïntrigeerde ‘Islam-Oliedollar Vluchteling’ die ook nog gay is. Wat wil je nog meer als (pedo)-Royal-‘Graai en Naai Elite’(Video)? Naar nu blijkt heeft Munie de afgelopen jaren ook geen loonheffingen, omzetbelasting en inkomstenbelasting premie volksverzekeringen afgedragen wat wij als enige al hadden gepubliceerd
( ‘Illegaal-Slaven- Naaiatelier). Wij werden daarvoor zelfs nog door één van  Munie’s bendeleden Menno Mulder bedreigd met rechtszaken en advocaten( Zie: Noot) als wij de foto hierna niet zouden verwijderen waar wij hartelijk om hebben gelachen, die Laffe corrupte Flapdrol Menno die ff flink doet achter zijn gesubsidieerde  computer :

Rutte & Kaag zijn dol op de PLO,Toppers, ‘Gelukzoekers-Munie’ en ‘Pulp-Stars’ als Rihanna(Video).
Het gevolg hiervan is dat de Belastingdienst beslag heeft gelegd op het ’Krikkke& Munie-‘Heren’-paleisje’ van de tassenontwerper dief.  Dit kan betekenen dat het pand in het uiterste geval openbaar geveild zal worden. Hart voor Den Haag/Groep De Mos en wij verwijten de VVD ‘Elite-Gangsterin- Burgemeester  Krikke’ en het corrupte gedeelte  van de Gemeenteraad dat geen enkel degelijk onderzoek is gedaan. „De beslaglegging is een pijnlijke episode in deze misdadige ‘Krikkie & Munie’ klucht geworden”, zegt raadslid Ralf Sluijs. „Wij hebben hier ettelijke malen voor gewaarschuwd en daarmee laten zien dat in onze stad niet rechtgepraat kan worden wat krom is. Zo’n ‘VVD Vastgoed -Haga Maffiadeal‘ mag nooit meer plaatsvinden.” De Haagse advocaat Erik Fransen, die optrad voor een andere geïnteresseerde in het pand, stelt dat ’een diepgaand onderzoek door Justitie en/of de politie naar deze duistere ‘Krikke&Munie- Fraude-transactie nu helemaal op z’n plaats is’.

Uitstel door de ‘VVD-Misdaadgroep’ voor Gelukszoeker Munie & Krikke mocht niet baten.
De Corrupte verantwoordelijke VVD-wethouder’ Elite-Gangster Revis’ had het misdadige ‘Krikke & Munie-Witwassen’ kunnen voorkomen als hij – nadat zelfs alle Misdaadbanken financiering weigerden – Munie Mohamed geen maand uitstel had gegeven om alsnog een duistere Witwas- financier(Video) te vinden. Uiteindelijk werd hij nog even gered door De Staats-NOS en door de corrupte particuliere investeerder& Witwasser Jeroen de Wilde. Het is nog niet bekend of Munie hem voor die redding in zijn ‘Penthouse Pechthold -Anusje’(Video)moest nemen van De Wilde en de één of andere hoge ‘Staats-NOS- dr. Goebbels-Boss(Video).

Noot: ‘Hofnar-Fotograaf Mulder’ van ‘Burgemeester Dief Krikke’ & ‘#metoo-Jole’ & ‘Childdief-Borsato’ scheldt Volksnieuws & Brown uit voor Krankzinnig(Video).

email wisseling:

4 juni 16:55 uur
Geachte redactie,
Tot mijn grote verbazing zie ik een artikel op uw website staan met een door Dutch fellow gemaakte foto daarin. Hiervoor is geen toestemming gegeven en ik deel u dan ook mede deze foto direct van uw site af te halen.
Op dit moment is er overleg met onze advocaat waarin naast het verwijderen van de foto advies wordt ingewonnen over een schadevergoeding. Hiervoor zal nog contact met u worden opgenomen.
Creatieve groet,
Menno Mulder
founder

” Geachte heer Brown,

Op uw krankzinnige insinuaties ga ik niet in. Ik sommeer u binnen 24 uur mijn foto geplaatst bij het artikel ”De ‘Elite-Rover Kliek’van de ‘1 miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ staat terug” (groepsfoto mevrouw Krikke, stadhuis Den Haag) te verwijderen. Mocht u hieraan geen gehoor geven dan zal dit dossier doorgestuurd worden naar mijn advocaat en zullen zijn kosten bij u in rekening gebracht worden. Kortom, u doet er verstandig aan het voorbeeld van De Telegraaf te volgen en de foto uiterlijk op 6 juni om 12.00 uur verwijderd te hebben.

Creatieve groet,Menno Mulder
founder”

 

Categorieën:corruptie

Getagd als:, , ,

7 antwoorden »

 1. In Duitsland staat de Merkel coalitie zwaar onder druk. Veiligheidschef Maassen weigerde om Merkel’s stalorders uit te voeren, en houdt hoog en bij laag vol dat een video filmpje in de Chemnitz affaire fake is en niet als bewijs kan worden gebruikt. De SPD Chefin eist vervolgens het ontslag van Maassen. Seehofer zegt U vraagt wij draaien, en ontslaat Maassen, om hem daarna meteen te bevorderen tot Staatssekretär ins Bundesinnenministerium. Duitsland staat op z’n kop. Seehofer is nu AfD held voor alle tijden. voorpagina’s : http://crashrecovery.org/daily/20.09.2018/

  Like

 2. Vandaag las ik in de telegraaf dat het heel slecht gaat met de abnamro waarom dat zo is omdat rijkman was een slechte CEO maar zalm heeft de bank kapot bezuinig dus wat verwacht nederland terwijl allebei met miljoenen naar huis zijn gegaan terwijl dit bedrijf de beste bankier ter wereld heeft voor gebracht , de verkoop van abnamro € 87.000.000.000,00 is verkocht waar is het geld naar toe

  De mannen van de VVD van rukke zijn verantwoordelijk voor is precies aegon en dexia ze stelen waar er bij staat en wie laat het gebeuren het volk van nederland en als het volk niks doet aan deze gasten komen jullie nederlanders van warme kermis thuis !

  Like

  • Rijkman-Groenink kreeg juist kritiek dat hij met ABN niet de risico’s nam die later bij andere banken tot de crisis hebben geleid. Ook zag hij de overname door Fortis niet zitten en hij heeft dit zolang hij kon tegengehouden.

   En bij de redding door de Staat heeft hij meteen gezegd dat er het dubbele aan Fortis was betaald.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.