Kabinet Rutte3

Studenten woest door Duivels optreden ‘CU-Incest-Bijbelbelt-Boss Segers’.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDSAM-NOIR-Eigen risico gaat onder Rutte III verder omhoog net als het bidden van Segers(Video).
ISO-voorzitter Tom van den Brink :“Segers ’onverklaarbaar en tegenstrijdig’. Is hij compleet bezeten door de Duivel“?
Studenten vinden het onbegrijpelijk dat de Incest ‘Bijbelbelt–Boss Gert-Jan Segers’ (Video)van de’ Nep en Fop-ChristenUnie’ tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen woensdag het opnam voor jongeren met groeiende schulden, terwijl het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’ -waarin de ChristenUnie zit als Judas-partijtje-de rente op studieschulden verhoogt. Segers zendt onverklaarbare en tegenstrijdige signalen uit wat in gewoon Nederlands betekend dat hij keihard liegt alsof hij een Duivel is, stelt het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) in een open brief aan Gert Jan Segers. Woensdag bralde Segers in de Kamer dat de steeds verder stijgende schulden van jongeren zorgwekkend is: ,,Omdat iedere seconde de studieschuld met 55 euro stijgt. Dat wordt in toenemende mate een molensteen om de nek van onze jongste generatie. Wat de ChristenUnie betreft komt dit hoog op de pluk de arme en ziek kaal- agenda van  mijn Kabinet.” Kennelijk is Segers totaal in de ban van de altijd liegende ‘Duivelse Rutte’ en weet hij niet meer het verschil tussen de waarheid en leugens.

Buma &Segers: Huurder met kleine Beurs slachtoffer(Video) is echt Christelijk,Amen & Halleluja !

‘CU-Boss Segers’: Ik bid voor iedereen die zijn Zorgpremie door onze ‘Rutte2&3’ niet kan betalen.
Volgens ISO-voorzitter Tom van den Brink is dat een goed punt van Segers, maar zijn ‘Elite-Rovers-Kabinet-Rutte3 handelt er niet naar ,,Segers heeft het bij het juiste eind. Iedereen voelt aan dat het niet de bedoeling is om een jonge generatie met enorme schulden op te zadelen. Niemand wil dat we een jonge generatie het idee geven dat schulden hebben ‘normaalis en niemand wil dat jongeren excessief lenen met een stijgende’ Wurg-rent’ en toch is hij daar medeplichtig aan  Is hij door de Duivel bezeten?”Tom vervolgt: ,,Het is echter in dit licht onverklaarbaar dat de ‘Duivelse- ChristenUni’e bijdraagt aan excessief ‘Wurg-lenen’ door een maatregel te steunen die 100% tegenstrijdig is met zijn woorden. Want door de rente op studieschulden te verhogen, is ook die partij verantwoordelijk voor de duizenden euro’s aan extra schulden voor studenten uit de  Laagste Klasse en voor een deel uit de onderkant van de midden Klasse. De ChristenUnie zet de deur open voor het nóg sneller laten oplopen van de nationale studieschuld.”De gemiddelde schuld van studenten is 21.000 euro. Door de verhoging op de rente zullen ze 12 euro extra per maand moeten betalen. Tom: ,,Zij mogen er 35 jaar over doen om hun schuld af te lossen, maar vergeet niet dat zij daarmee ook 35 jaar een verhoogde ‘Wurg- rente’ betalen.”

3 antwoorden »

 1. Dit is denk ik het artikel waarnaar Steve verwijst,

  http://www.iso.nl/persbericht/jongerenorganisaties-renteverhoging-op-studieschuld-raakt-schuldengeneratie-onevenredig-hard/

  Den Haag, 17 september 2018

  Studenten bouwen enorme schulden op door het leenstelsel, maar dat is voor Kabinet Rutte-III nog niet genoeg. Om het leenstelsel ‘betaalbaar te houden’ wordt de rente op studieschuld voor studenten die vanaf 2020 gaan studeren namelijk verhoogd, waardoor de maandlasten bij terugbetaling 18 procent hoger worden. Ex-studenten zijn daardoor in de toekomst duizenden euro’s duurder uit.

  hmmmja, zo ken ik mijn gristelijke deugers weer, voor derig zilverlingen tekenen bij het kruisje. De heilige praatjes komen in de verste verte niet overeen met de daden en handtekeningen onder de akkoorden.

  Segers spreekt met gespleten tong evenzoals een slang zou spreken, indien hem dat goddelijke voorrecht gegeven zou zijn. Hoe toepasselijk voor een bijbelbeduimelaar.

  Je vraagt je af wat er nu zo christelijk is aan geld en interest afpersen van jonge Nederlandse kinderen die geen alternatief hebben. En waar gaat dat afgeperste geld dan uiteindelijk naar toe?

  Naar moslim-jihadi’s? Naar vrienden van die moslimhoer Kaag? naar globalisten-jihadi’s (EU/ alde/ adel)? Naar de Romeinse senatoren en adel in Brussel?

  Wat heeft segers er zelf over te melden. Waarom noemt die man zichzelf en zijn club nog Christelijk, wanneer ze in bed met de afgodsaanbidders (islam), de geldwisselaars (vvd) en -hoeren (Kaag/ peggold) liggen.

  Samenspannend in een zwakzinnig en overspelig bed. hmmmja, zo ken ik mijn gristelijke deugers weer.

  God/ power Kosmik/ Universal energy registreert alles. Wegkijken, ontkennen en verdraaien van de waarheid veranderd niks aan de feiten.

  Of de realiteit.

  De realiteit is dat de eerste tempels in feite banken waren (daar waar mensen geld en rente belangrijker vinden dan fatsoen en de liefde). Daarom sloeg Jezus op een gegeven moment ook de geldhoeren uit het gebedshuis.

  Segers is dus geen Jezus, maar een van de geldwisselaars die het huis van God misbruik(t)en voor hun eigen scharminkelige ambities.

  Zijn handtekening als vertegenwoordiger van Christenen in Nederland staat onder dit document en de daden/ gevolgen zijn bekend.

  Dus het is niet anders, hij heeft het contract getekend. De prijs is zijn ziel. Er is geen hiernamaals voor geldaanbidders.

  De hemel (christ), het paradijs (mossel), enlightenment, het hiernamaals of het eeuwige leven bestaan. Je materialisme en slechte daden blokkeren een goede overgang van jouw energie/ (ziel?) naar de volgende staat van zijn.

  Het paradijs bestaat, maar is niet weggelegd voor leugenaars (taqiyaa), slavendrijvers, geldaanbidders, bedriegers, massamoordenaars en hun helpers, Trut en die andere kechs in de regering/ parlement (MH17/ ISIS/ Al Nusra).

  Het is makkelijker voor een kameel door het oog van de naald te kruipen dan voor een rijkaard de poorten van de Hemel door te gaan.

  Het gaat er niet om dat je veel geld hebt, het gaat erom, om dat vele geld te bemachtigen je vaak een zwijn moet zijn. Die acties van je hebzucht doven de connecties die je hebt met andere energie(en). Het sluit de in- en uitgangen van je energie (jij bent zelf ook een onderdeel van het pad/ de Weg. Jouw directe omgeving verdoem je dus ook, hun weg wordt ook afgesloten/ gedoofd). Voor een ziel, lijkt mij gedwongen op aarde te moeten verblijven de definitie van de Hel.

  Die acties voor je liefde voor geld ipv het leven, blokkeren je connecties naar de energie van het universum. The Power Kosmik waaruit wij in feite allemaal voortkomen.

  We noemen het God omdat we geen andere woorden zijn aangeleerd. Geeft niks.

  Like

 2. Stom van die studenten om te gaan studeren met studieschuld bij Rutte en Zalm..

  Als ze nou slim waren, dan verkleden ze zich als Achmed of Alibaba uit Ikke-niebegrijpie-stan, en vragen ze een gratis huurwoning, inrichtingsgeld en zo meer aan.

  Ondertussen kunnen ze dan gratis met subsidie gaan studeren als stagair-expat, in afwachting van een verblijfsvergunning.

  Klaas Dijkhoff, bedankt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.