Kabinet Rutte

Beteuterde Jongeren CDA: student gaat erop achteruit en dat is Duivels.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIRDuivelse Buma geloof meer in het afschaffen van de Dividend belasting dan in de Bijbel(Video). ‘
Pluk de armen, zieken ‘studenten, werklozen’ gehandicapten MKB-ers&ZZP-ers  en bejaarden kaal-Coalite-Rute3 , blijft (het Volk uit)-lachen kopt de ‘bejaarde-mannen NSB- Telegraaf‘ :Zelf komen de corrupte coalitiepartijen met extra misdadige wensen, die ze van elkaar ook zullen gaan steunen en dus met een meerderheid van 1 zetel zullen halen. Zo krijgt de  ‘dr. Goebbels- NPO’ veertig miljoen cadeau(video) met steun van de VVD-misdaadgroep. De VVD-misdaadgroep wilden gisteren geen toelichting geven op deze opmerkelijke stap, maar dat doen wij wel voor ze. De NPO is de Staats-Outlet om de roof en plunder de massa praktijken van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’  goed te brallen. En dat mag best een miljard per jaar kosten. Wrang is dat de massa die zelf voor die  ‘dr. Goebbels-NPO Hersenspoeling’ moet betalen, want dat miljard is gedwongen opgehoest middels belasting door ‘Jan met de Pet’.

Studenten woest door Duivels optreden ‘CU-Incest-Bijbelbelt-Boss Segers’(Video).

Het kabinet  liegt dat alle groepen er komend jaar op vooruitgaan, want dat klopt niet. De koopkracht van studenten, MKB-er ZZP-ers en de Laagste Klasse en vele andere burgers  daalt namelijk fors.Dat stelt het CDJA, de jongerenorganisatie van het CDA beteuterd, op basis van eigen onderzoek. En het CDA is pijnlijk genoeg één van de  corrupte regeringspartijen die nu, met steun van het  ‘dr. Goebbels Staats-Centraal Planbureau’ (CPB) liegen dat vrijwel iedereen erop vooruit zal gaan.De jongerenorganisatie heeft onderzoek uitgevoerd naar de koopkracht van met name de studenten uit de laagste  Klasse en de onderkant van de midden Klasse. Op die groep focust het  ‘dr. Goebbels-CPB’ en de ‘Staats-NPO’ zich niet specifiek en de goed gelovige ( domme) christendemocratische jongeren wilden wel weten wat de kabinet ‘s snode plannen nou echt voor de reeds kaal geplukte jeugd uit de Laagste en midden Klasse  betekenen. Uit hun onderzoek blijkt dat een universiteitsstudent er met maar liefst 2,37 procent op achteruitgaat en een HBO-student bijna 2 procent. De koopkrachtdaling komt volgens het CDJA vooral door de btw-verhoging, de stijgende huren in steden en de verhoging van het collegegeld en de rente. „Het verhaal van dit kabinet is een groot ‘Gouden Bergen- Fake News-verhaal’(Video)  , maar helaas blijkt het voor jongeren en veel andere burgers niet te kloppen”, aldus een beteuterde CDJA-voorzitter Lotte Schipper die direct daarna met zijn ‘CDA-neus’ de Bijbel in dook.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.