kabinet-Rutte

Duivelse Buma geloof meer in het afschaffen van de Dividend belasting dan in de Bijbel.

(van onze Duivelse CDA&VVD redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘Royal-Parasieten-Prinsjesdag’ met Liegende King Willem belooft weer gouden bergen(Video).’Pluk de armen, zieken,  gehandicapten , studenten, schoolkinderen,MKB en bejaarde Kaal -Taxfree-Shell-CoalitieRutte3′ blijft lachen kopt de ‘bejaarde mannen-NSB-Telegraaf‘.

Studenten woest door Duivels optreden ‘CU-Incest-Bijbelbelt-Boss Segers’(Video).
Ook het MKB woedend op hun ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte’ en zijn ‘CDA,D66,VVD, en CU-Judas partijtjes’. En dat terwijl zij massaal op de VVD-misdaadgroep en het ‘Nep en Fop Christelijk -CDA’ en D66 DDR66 en de’ CU Incest Bijbelbelt’ hebben gestemd! Uit de corrupte en gewetenloze coalitie klinkt het inmiddels dat er veel dreig en wanhopige mailtjes binnenkomen van woedende ondernemers over de ‘Pluk de MKB& ZZP-Kaal Taks.’ „Het is echt shit achter de schermen”, bralt een corrupt en laf Kamerlid anoniem van de meedogenloze regeringspartij ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’. Veelzeggend is dat corrupte en laffe en corrupte Kamerleden van CDA en VVD-misdaadgroep donderdag niet wilden reageren op de terechte woede van ondernemers. Deze voorgestelde misdadige maatregelen zijn het zoveelste bewijs dat het kabinet regiem Rutte en zijn CDA loopjongen de zieke’ Krokodillen-schoenen-Fetisj -Hugo de Jonge’ weigeren om zich hard te maken voor de Mkb’ers &Zzp’ers. En hun de rekening van het Rutte cadeau van 2 miljard aan zijn ‘Elite-Maffia-Bazen’ de ‘Taxfree-multinationals’ laat betalen: de corrupte gluiperige coalitieleden hadden tijdens de begrotingsonderhandelingen naar verluidt wel door wat de structurele gevolgen zouden zijn van de MKB-taks-namelijk een heffing van ’slechts’ 50 miljoen euro per jaar – maar realiseerden zich niet wat voor gigantisch effect er op korte termijn zou zijn(kuch). Om de hoogste tarieven die in de toekomst komen te ontlopen zullen de kleine en keihard werkende ondernemers volgend jaar al gaan schuiven met geld waardoor ze in één klap 1,8 miljard euro belasting zullen moeten betalen, is de verwachting. En dat doet extreem pijn.

VVD-VOC-BV-NL’ van Rutte vult zijn zakken over de rug van ‘Jan met de Pet’(Video)Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).

Het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’ zou er beter aan doen om die  2 miljard dat nu naar de ‘Bloedzuigers ‘Buitenlandse’-Panama Papers- aandeelhouders’ van het ‘Ultra-Rijke- Elite Elite-Gangster’ Type’s gaat a la ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ Video)van de misdadige ‘Taxfree-multinationals’ gaat te gebruiken voor de verlaging van sociale lasten van werkgevers en werknemers. Dan profiteren werkenden omdat zij netto meer over houden van hun karige brutosalaris. Maar niks van dat alles. Rutte en zijn ‘Nep en Fop Christelijke’-Judas Buma’ geloven Heilig in het afschaffen van de Dividend Belasting.Buma bralde Duivels tijdens de Algemene beschouwingen zelfs dat hij meer gelooft in het afschaffen van de Dividend  Belasting dan in de Bijbel.

 

3 antwoorden »

  1. Het verlagen van belasting voor multinationals, wordt inderdaad afgewenteld op MKB en de rest van de bevolking.

    Dit is dezelfde truc dat bankiers miljardenwinsten in hun zak steken, maar als het misgaat, de maatschappij de verliezen kan ophoesten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.