Kabinet Rutte3

Kuzu DENKt soms wel na:Rede Kuzu Algemene Beschouwingen pakt ‘Roversbende Rutte’ aan.

(van onze niet corrupte Haagse parlementaire redactie)

AMSTERDAM- NOIRIngezonden VVD-advertentie:”Rutte:” ‘Oil-Dollar- &Pedo-Fugitives’ come to my ‘VOC-Holland’ and get a completely furnished House and rape our ‘White- Girls’( and Boy’s) form the Lower Class just like we do(Video)”.
Wij zijn regelmatig  zeer kritisch inzake DENK.niet -na.Vooral over het feit dat zij zich zo omlaag halen met hun duistere banden(Video)met ‘Politie-Informant& Psychopaat Peter R. de Vries’ die recentelijk weer betrapt was als Hitsige en verwilderde Junkie op straat Cocaïne/Crack te scoren(video). En de volgende dag met hese ‘Coke & drank & doorgesnoven – grafstem’ een ‘geïntegreerde’ Afghaanse verkrachter van een gehandicapt meisjes stond te verdedigden bij zijn ‘Thuis-Neuk-BN-Hoertjes& Snuif -Honk- Riool-RTL Boulevard’(Video) .

Maar de Algemene Beschouwing ‘s rede van Kuzo kwam wat ons betreft voor grote delen van de” Stem van de Straat-Amsterdam-Noir. Dus dit keer drie keer Hoera, Hoera, Hoera en niet voor ‘Taxfree—Shell- Graai- King Willem’(Video)in de ‘Parasieten-Ridderzaal’ maar voor’DENKt- soms wel na- Kuzu’.

 

Opmerking: De  Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV geeft a.s. maandag met ziijn zijn nieuwe rubriek  “Flits Knock Out News tegen corrupte ‘Graai en Naai Elite’”uitgebreid aandacht aan de wartaal van de ‘Insluip -Junkie Geilneef Peter R. de Vries’ en de Gouden Bergen Algemene beschouwing van Rutte & Co en‘Subsidievreter& Maffia-Grachtengordel -Priet- Braller- Lubach’ met zijn lijkbleke, gluiperige Gladde Alen afgetrokken Pan van het extreem corrupte D66DR66  Elite-echtpaar Ollongren wilde achterbaks Glennis Grace onderuit halen. De ‘Gladde VPRO &D66- Aal’ gunt een ras Amsterdamse meisje uit het Volk die haar roots niet verloochend niet een zeldzaam Wereld Succes in de ‘Plastic Fantastic-Entertaiment– Riool- Showbizz- Wereld’.  En  de corruptie van de Gerechtelijke macht met Melder van Misstanden en bijzonder Hoogleraar in de “Zwarte Tuig in Toga “ Nico van den Ham  die ‘Jan met de Pet’ terroriseert  en zelfs tot zelfmoord drijft.En nog veel meer Straat-News dat u nergens ander ziet.

 

11 antwoorden »

 1. Van der Valk heeft iets tegen zwarte
  nadat ze hun vrouw hebben laten verdwijnen
  zijn ze op curaçao 1 ware tiranniek bewind gaan uit voeren
  van kwaad spreken en corruptie
  welke politieke groep niet met ze wil werken en de VVD
  justitie tegen ze krijgen al daar in Curaçao

  Like

   • Ik woon in centrum Den Haag, kom regelmatig op dit terras op de Grote Markt, en kan garanderen dat dit alleen in het weekeinde plaatsvindt.

    Het is immers hard werken om aan Steve dagelijks weer nieuwe onderwerpen voor het blog te leveren!

    Like

   • Ik woon in centrum Den Haag, kom regelmatig op dit terras op de Grote Markt, en kan garanderen dat dit alleen in het weekeinde plaatsvindt.

    Het is immers hard werken om aan Steve dagelijks weer nieuwe onderwerpen voor het blog te leveren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.