Media-Maffia

‘VARABNN-Pauw’ en fantast-Bouzamour plegen Smaad en Laster jegens S. Brown om Prul-Boekie’ te promoten.

(Door ing S.K.A.Brown)

Aan: Directie BNNVARA, redactie Pauw en J.Pauw,Uitgeverij Hollandsdiep (info@hollandsdiep.nl),Sol Bouzamour

Openbrief

Amsterdam, 21 september 2018

Inzake, uw( Pauw) onware, onrechtmatige uitlating jegens ondergetekende ing S.K.A. Brown tijdens de uitzending d.d.  20 september 2018.( zie: https://pauw.bnnvara.nl/media/409806)

T.a.v. van de Directie,J. Pauw, Uitgeverij Hollandsdiep, Sol Bauzamour,

Ik ben vandaag door diverse mensen gebeld waaronder een aantal verontwaardigen familieleden, vrienden en redactieleden en veel kijkers van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV waar ik zoals u weet( maar u nooit zal vermelden) al 3 jaar de Underground Presentator van ben wat n.b het beste bekeken Tv-programma in Amsterdam is en dat ik 7 boeken heb geschreven, waarvan 3 Bestsellers(Video)! Dat u stelt dat ik veroordeeld ben vanwege mishandeling van de aarst lafaard en ‘beroepsleugenaar &Politie-Informant -Junkie Peter R. de Vries'(Video)voor het schopje onder zijn corrupte laffe kont. Dat is onwaar en dus onrechtmatig en lasterlijk en smadelijk jegens mij en de mijne. Ik ben daar nooit voor veroordeeld.

Bovendien heb ik uw gast Sol Bouzamour nooit ontmoet en ken hem niet, dus ik begrijp niet goed waarom ik in zijn ‘Prul-boek’ sta en uitgerekend door u (Pauw) als enige personen bij naam en toenaam wordt aangehaald uit dat boekje en door u als Boef (‘geen Lieve jongen in tegenwoordige tijd) wordt weggezet. En kennelijk word ik door uw gast Bouzamour een Rat genoemd in zijn ‘Prul- fantasie-sensatie-boekje’. En als dat waar is zal ik en/of de mijne hem en zijn Uitgeverij Hollandsdiep ook om opheldering gaan vragen in deze. En als hij mij een Rat(dan is hij in de war met Peter R. de Vries en Pauw en met zich zelf)heeft genoemd zal ik ook van hem eisen dat hij en/of zijn Uitgeverij dat rectificeert en een schadevergoeding van 5000,- euro betaald  in deze en recht zet dat ik hen nooit ontmoet heb(dat voorgaande moet ook vermeld worden in de rectificatie in de uitzending van Pauw vermeld worden).

Vooralsnog acht ik Pauw en de VARABNN hoofdelijk aansprakelijk in deze en eis per omgaande 5000,- euro schadevergoeding en dat u in u eerst volgende uitzending uw onware en onrechtmatige uitlating dat ik veroordeeld ben voor het schopje onder (uw regelmatig betaalde ‘Judas-gast (1780-per optreden) Peter R. de Vries’ rectificeert.

Pauw maakt Russia Memory Parade WO II van miljoenen nabestaanden belachelijk(Video).

Mocht u niet voldoen aan mij eisen in deze dan staat het mij en de mijne vrij uw buitenrechtelijk, almede in rechte te betrekken. En overweeg ik ter zake aangifte te gaan doen bij uw corrupte ‘vrienden van Justitie Amsterdam  tegen BNNVARA en Pauw in deze op grond van opzettelijke smaad en laster jegens mij en de mijne.

Alle rechten voorbehouden,

ing S.K.A. Brown

CC: Mr. P van der Laar

Opmerking: De  Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV geeft a.s. maandag met ziijn zijn nieuwe rubriek: “Flits Knock Out News tegen corrupte ‘Graai en Naai Elite’”uitgebreid aandacht aan de wartaal van de ‘Insluip -Junkie Geilneef Peter R. de Vries’ en de Gouden Bergen Algemene beschouwing van Rutte & Co en‘Subsidievreter& Maffia-Grachtengordel -Priet- Braller- Lubach’ met zijn lijkbleke, gluiperige Gladde Alen afgetrokken Pan van het extreem corrupte D66DR66  Elite-echtpaar Ollongren wilde achterbaks Glennis Grace onderuit halen. De ‘Gladde VPRO &D66- Aal’ gunt een ras Amsterdamse meisje uit het Volk die haar roots niet verloochend niet een zeldzaam Wereld Succes in de ‘Plastic Fantastic-Entertaiment– Riool- Showbizz- Wereld’.  En  de corruptie van de Gerechtelijke macht met Melder van Misstanden en bijzonder Hoogleraar in de “Zwarte Tuig in Toga “ Nico van den Ham  die ‘Jan met de Pet’ terroriseert  en zelfs tot zelfmoord drijft.En nog veel meer Straat-News dat u nergens ander ziet.

 

2 antwoorden »

 1. Pruik en provo van Willem Brand ken je zo herdrukken en de namen van de
  bankroete intellectuelen veranderen .en zal niemand verbazen
  ook zouden bepaalden schrijvers die zo armoedig denkers waren nu programma makers zijn
  van tv en radio .

  De stagnatie van de intellectuele denk vermogen is niet alleen in de lectuur te bemerken
  nee in de politieke en de scholen is 1 ware bankroete gedachte bij de 1ste zin al te merken
  sedert 1966 heeft de heer Willem Brand dat al op gemerkt

  de subsidie gelden die verdeel worden in donkere kamertjes die stinken
  van de sperma en de stront geur is mede verantwoordelijk
  dat we met zijn alleen Arnon Grunberg 1 grote schrijver moeten vinden en hij
  de koninkrijk der Nederlanden tot 1 volk van labiele denkers maak .
  in Amerika.

  zijn er wel denkers in Nederland die universeel kunnen denken
  en uiten en 1 boek kunnen schrijven of en toneel stukje

  zonder de platvloers seks en homofiele troep erbij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.