Media-Maffia

‘Kwaadaardige -Fantast-Ratje Sol Bouzamour ‘schrijft in zijn boek dat hij werkte voor Steve Brown toen hij kleuter was.

(Door ing Steve Brown)

Open brief

Aan: Directie BNNVARA, redactie Pauw en Jeroen Pauw,Uitgeverij Hollandsdiep (info@hollandsdiep.nl),Sol Bouzamour en Uitgeverij Overamstel ( info@overamstel.com)

Amsterdam 22 september 2018

T.a.v. directie BNNVARA ,Jeroen Pauw, Robbert Ammerlaan, Cees Wessels en Sol Bauzamour,

D.d. 21 september 2018 heb ik o.a. u en Pauw gemaild ter zake de onrechtmatige uitlatingen van Pauw aan mijn adres in vereniging  met uw auteur ‘Fantast & Bruine Ratje-Sol Bouzamour’.( zie: VARABNN-Pauw’ en fantast-Bouzamour plegen Smaad en Laster jegens Steve Brown om zijn ‘Prul-Fantasie-Boekie’ te promoten(Video). Nadien heb ik kennis genomen van hoofdstuk 1 (op het internet) van het door mij bij deze gelaakte alinea’s en pagina’s in boek: “Narcissus”, alwaar alles over mij van A tot Z opzettelijke smadelijk en lasterlijk is gelogen door Sol Bouzamour. Een paar van zijn wartaal leugens: Zo stelt hij bijv. dat ik een hekel zou hebben aan Marokkanen, dit terwijl ik en The Happy family  juist uitgesproken stonden( en staan)voor Multicultureel. En beweert de kwaadaardige ‘Fantast-Ratje Bouzamoeur’ dat ik met hem ben gearresteerd voor een Mega Lading hasj  in the Happy Famely en ik hem toen verraden heb aan de politie. Er is nooit een Mega lading hasj door de politie bij één van The Happy Family’s in beslag genomen en ik ben nooit voor een lading hasj gearresteerd (wel als verdachte van Moord en lid van de Misdaadgroep Jocic, 3 maanden alle beperkingen en nadien ontslagen van alle rechtsvervolging met een schade vergoeding van 85.000,- gld.), los van het feit dat Bouzamour tegen de 3-4 jaar zou zijn geweest in die tijd.

 

Zelden heb ik zoveel kwaadaardige en lasterlijke leugens over mij gelezen, dat gelijk staat aan een maatschappelijk ‘Moordaanslag met de pen’ op mij en de mijne door u en Sol Bouzamour. En ik ben toch wel wat gewend als aartsvijand de ‘Misdaadgroep van Peter R. de Vries’&‘Moordenaar-Marin Kok’&’Hoerenjong -Bruine Rat Bas Hout’  die ook van de ‘Fantasie-War-verhalen’ bralde, dat hij  als kleuter op de Wallen met zijn Hoerenmoeder opgroeide en de zelfde onware vuiligheid over mij verspreidde in zijn ‘Pepi en koki-boek’: “De Erven Bruinsma” dat middels een Kortgeding door mij aangespannen van de markt moest worden gehaald. Het zou ons niet verbazen gezien de identieke Infantiele War-taal die Sol Bouzamour bezigt in zijn boek dat de kwade genius achter dat wan-product Bas van Hout is.

Patroon van de gesubsidieerde ‘Grachtengordel-Maffia’& ‘BNNVARA-Subsidie-Miljonair-Jaknikker- Pauw en Het  Parool  om mij te criminaliseren middels onrechtmatige en strafwaardige uitlatingen bij Pauw en in het boek:“Narcissus”” van ‘Fantast& Bruine Ratje- Bouzamour’. Ik heb uw auteur Sol Bouzamour nog nooit ontmoet en ik ben nog nooit voor enige drugsdelict veroordeeld. Onlangs moest Het Parool nog ter zake een vergelijkbare smaad en laster artikel rectificeren ( Video)  en mij schadevergoeding betalen. Er loopt nog een aangifte wegens smaad en laster tegen Het Parool in deze.

Dat is een.

Patroon:

Ten tweede: Kleine Willem heeft ook zijn ‘bral-Boek’ met kwaadaardige leugens over mij verspreid in zijn ‘Pepi en Kokkie-boek’ en mocht dat toen ook bij Pauw promoten over mijn rug. Nadien heeft hij en zijn Uitgeverij gerectificeerd ( video)  en publiekelijk gesteld dat hij het met mij heeft ‘geregeld’.

Eén ander is zo geframed in het door mij gelaakte boek dat iedere lezers in Nederland mij herkent als ‘Bruine Steven de Rat’ die ‘misdaadjournalist’ een schop onder zijn corrupte kont geeft. In het ‘Kleuterboek’ noemt Sol Bouzamour dat vechten maar goed dat terzijde. En mocht er nog een Nederlander twijfelen dat ik het ben heeft u en uw geestelijk gestoorde  kwaadaardige fantast Sol Bouzamour in verenging met Pauw mij als de ‘Bruine Steven’ neergezet op TV voor 800 duizend kijkers. Ik eis dan ook per omgaande dat u en Pauw vandaag nog een Persverklaring maar uiterlijk mandag doet uitgaan dat uw (geestelijk gestoorde)acteur Sol Bouzamour van A tot Z  in Hoofdstuk 1 o.a. in de  pagina’s 9, 10, 15, 16, 17, 21 kinderlijk  in een ‘Pepi & Kokkie – wartaal- stijl’ gelogen heeft m.b.t. hetgeen hij stelt over mij, behalve dan dat ik De Vries een schop onder zijn corrupte laffe reet heb verkocht. En dat Pauw en u en uw auteur Sol Bauzamour daarvoor excuses maken aan mij en u het boek van de markt haalt met een persverklaring waarin u rectificeert.

Ik wijs u er op dat ik slechts tot pagina 31 heb kunnen controleren of ik voorkwam in het door mij gelaakte boek dat op internet staat. Uw auteur beschrijft daar o.a. dat hij voor mij heeft gewerkt ten tijde van de Coffeeshops “The Happy Family”, die medio 1986 op hield te bestaan. Ik ben geboren in 1954 en dus 63 jaar uw auteur is geboren in 1982 en dus 36 jaar. The Happy Family is gesloten medio ’86 van de vorige eeuw. (Zie : “Greetings from Steve Brown….)
M.a.w. uw kwaadaardige geestelijk gestoorde auteur Sol Bouzamour was dus  3 a 4 jaar toen hij volgens eigen zeggen voor mij werkte. En dat had ook Pauw en/of zijn redactie en u als uitgeverij kunnen weten door even een onderzoekje van een minuut (google) te doen alvorens mij publiekelijk met een’ Pepi & Kokkie-Boek’ en bij Pauw mij aan de schandpaal te nagelen. Zowel u als Pauw hebben mij geen wederhoor gegeven en dat is op zich in dit verband onrechtmatig gezien het feit dat u mij met aantoonbare leugens smadelijk en laster neerzet.

Ik wijs u er op dat ik toen mijn vriend Tony Hijzelendoorn beestachtig was vermoord  dat voor mij de reden was om in 1991 stoppen met mijn leven als  Hasj Handelaar’ en Wereldreigers en toen was uw ‘auteur’ Sol Bouzamour dus 9 jaar oud.

Eén en ander wringt des te meer, aangezien u het door mij gelaakte boek kwalificeert als een roman en dus fictie, maar uw auteur Sol Bouzamour stelde bij Pauw dat zijn relaas gebaseerd is op zijn leven en dit non fictie is ten einde het boek te promoten over mijn rug en dat van de mijne ( familie). En dat is wel te begrijpen van uw kant, want nadat ik gedwongen was  het eerste hoofdstuk 1 tot pagina 31 te lezen dat online staat heb ik geconstateerd  dat zijn ‘schrijf’-stijl als rond uit liederlijke bagger van een geestelijk gehandicapte ‘Kleuter-Ratje’ is te kwalificeren die thuis hoort in een gesloten ‘Psychiatrische-Kliniek’.

Ik sommeer u per omgaande hoofdstuk 1 en overig pagina’s te rectificeren, alwaar ik wordt opgevoerd als ‘ Bruine Steven’  metde uitleg dat die onrechtmatig en onwaar zijn jegens mij en de mijne.

 

Tot Slot:
U en Sol Bouzamour maken zich bovendien ook nog schuldig aan onrechtvaardigde verrijking (6:212 BW),hetgeen een onrechtmatige daad op zich is en extra verzwarend in deze met opzettelijk smaad en laster jegens mij en de mijne, hetgeen ook nog een strafbaar is. Waarom? En voor wie of wat?
In het licht van het voorgaande betaalt u en/of uw ‘auteur’ Sol Bouzamour mij per omgaande 25.000,- euro schadevergoeding. De voorwaarde van de betaling  stel ik voor bij u op kantoor en/of voor uw kantoor op straat en/of bij u thuis te bepreken. En ik verzoek u dan ook in deze dat uw ‘auteur’ Sol Bouzamour daarbij  ook aanwezig is, zodat hij aan mij kan uitleggen (bekennen) voor wie of wat hij mijn naam zo heeft smadelijk en lasterlijk misbruikt.

Alle rechten voorbehouden,

Ing  S.K. A Brown

CC: BNNVARA, t.a.v. directie Pauw en t.a.v. van de Jeroen Pauw, directie Overamstel Uitgevers en Hollands Diep Uitgever,

CC: Mr.P.van der Laar

2 antwoorden »

  1. onder tussen wil Rutte kijken of Nederland niet vol ga geraken
    terwijl elke dag negertje per 10.000den dood dienen te gaan
    om Unilever en Shell winst te laten maken .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.