Kabinet Rutte3

‘Nep en Fop -Tweede Kamer’ met ‘Shell-loopjongen Rutte’ lachen Baudet en het Volk uit.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ingezonden VVD-advertentie:” Rutte::” ‘Oil-Dollar- &Pedo-Fugitives’ come to my ‘VOC-Holland’ and get a completely furnished House and rape our ‘White- Girls’( and Boy’s) form the Lower Class just like we do(Video)”.’
Boy-Baudet, de ‘Uber-leider’ van Forum voor geen Democratie(Video)  is uitgelachen door corrupte Gevestigde obscure splinterpartijtjes van de ‘Nep en Fop-Tweede Kamer’ en de altijd liegende & giechelende Rutte, toen hij o.a. terecht zei dat de  ‘Fake-News-debatten’ in het voor het merendeel corrupte en laffe parlement beneden zijn ‘naakte’- waardigheid zijn. Om half negen ’s avonds, nadat hij zich op dag twee van de ‘Algemene -Priet-Bral- beschouwingen’ nog niet één keer had laten horen, zei Baudet: „In het wedstrijdje vliegen afvangen heb ik me vandaag wat afzijdig gehouden.” Van gedachte-uitwisseling is geen sprake, klaagde Baudet terecht. Alle (misdaad)-plannen zijn dichtgetimmerd in het ‘Pluk de armen,studenten,scholieren, zieken,gehandicapten en bejaarden Kaal- regeerakkoord’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘CDA,CU,D66 Judas-partijtjes’.

Boy Klaver’ verdiende stiekem meer dan 20.000 euro bij en ‘VVD-Huisjesmelker Haga’ 2 miljoen(Video).

Na kritiek hierop van GroenLinks Rechts –leider ‘Yes, We can Boy Jesse Klaver’, die Baudet verweet zijn werk als volksvertegenwoordiger te verzaken, noemde de Forum-voorman het ’beneden mijn waardigheid’ om aan dergelijke ‘Nep en Fop-debatten’ mee te doen. En stelde Baudet moet u wat zeggen:“U staat in een gesubsidieerde ‘GroenLinks- ranzige-  Docu’ in uw onderbroek om ‘Justin Bieber- Pubermeisje’ te lokken”.

Duivelse Buma’ geloof meer in het afschaffen van de Dividend belasting dan in de Bijbel(Video).

Beteuterde Jongeren CDA: student gaat erop achteruit en dat is Duivels(Video).
Het leidde tot hoongelach van de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA,CU, PvdA, VVD, D66, GroenLinks en SGP van de ‘Nep en Fop-Kamer’.  De ‘Nep en Fop Christelijke’- CDA Leider- ‘Censuur Lord- Buma’ vond het ’niet eerlijk naar de kiezer’ dat Baudet zich met belastinggeld laat betalen als Kamerlid, maar niet het werk van een Kamerlid doet als een oud trillend en stotterend mannetje die bralt als een beginnende dementerende die op zoek is naar zijn overleden moeder. „Heel veel van wat hier gebeurt is flauwekul”, stelde Baudet en daar heeft hij feitelijk gelijk in,die zijn tijd liever besteedde aan het uitbouwen van zijn ‘Uber-beweging’ en de voorbereiding op de provinciale statenverkiezingen. ‘VVD Gangster DijkHoff’ haalde het privé  leven van Baudet erbij daar waar gisteren nog de corrupte Gevestigde Orde partijtjes vielen over Wilders toen hij terecht wees op het corrupte en ziekelijke perverse leven van ‘Penthouse&Loverboy Pechtold.  Baudet stelt net als ex Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij de “Ping Pong- Democratie”(Video) ter sprake en dat was tegen het zere been van het corrupte gedeelte van de ‘Nep en Fop Tweede Kamer’.

Maar volgens VVD-misdaadgroep fractievoorzitter “Two Face”-Dijkhoff(Video) deed Baudet gisteren tijdens het Kamerdebat iets anders met zijn(privé) tijd. „Ik gun u uw wijntje en snuifje cocaïne en ‘Onnoe Hoes &Rose Pedo- Ed Nijpels- schandknaapje’(Video), want daar houden wij en onze ‘gabber in crime’ D66 ‘DDR66 Leider Pechthold’ (Video) ook desnoods in de wandelgangen, maar had u die tijd niet veel beter kunnen besteden aan duidelijk maken wat u eigenlijk wilt veranderen, want daar vegen wij onze gat mee af,hahahahahahaaah?” Dijfhoff voegde daaraan lachen toe: „We hebben het nu over u, misschien is dat uw favoriete onderwerp, maar was het niet nuttiger geweest om deze tijd inhoudelijker te besteden met liegen en bedriegen en het door ons kaal gelukte Volk uitlachen zoals wij al jaren doen”.

Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).

Baudet zei met zijn partij aan te sturen op een ’systeemverandering’ van de ‘Nep en Fop-Democratie’, en dat was precies de reden waarom de corrupte Gevestigde orde partijtes in de Nep en fop- Kamer hem zo de maat nam, zei hij. „Men is voor de bühne alleen maar de eigen stokpaardjes( en/of Schandknapen en te jonge Hoertjes )aan het berijden.”

Later op de avond las de altijd liegende&  giechelende premier ‘Omgekeerde VVD-Robin Hood- Rutte’ Baudet de les toen deze wilde weten of de minister-president zich überhaupt wel door argumenten in het debat liet beïnvloeden. Alsof hij tegen een kind sprak, bood hij aan om ’met de camera’s uit’ uit te leggen hoe het in de Kamer werkt. Rutte bralde  dat hij wel degelijk de Kamer gedurende het debat op punten tegemoet was gekomen wat een halve sluwe ‘VVD-Leugen’ is, want hij was uitsluitend zijn coalitie partijtjes  te gemoed gekomen wat ook al van te voren was afgesproken . „Als u er vandaag geweest was, had u het gezien.”

Dividendbelasting- Rutte cadeau’  over de rug van het Gewone Volk.
De gehele oppositie keerde zich tijdens het ‘Nep en Fop-debat’ tegen de afschaffing van de dividendbelasting. De partijen dienden een gezamenlijke motie in waarin ze het ‘Shell- kabinet’ oproepen af te zien van het schrappen van de taks op winstuitkering voor (buitenlandse) aandeelhouders. Het ‘Taxfree-Shell- Rutte kabinet’ leunt met deze maatregel dus louter op de coalitie, die maar een meerderheid heeft van één zetel. Ook de Godsdienstwaanzinnige SGP’ers, op wiens steun het kabinet nog wel eens hoopt, komen in verzet en willen dat het kabinet met alternatieve plannen komt.

Kuzu DENKt soms wel na:Rede Kuzu Algemene Beschouwingen pakt ‘Roversbende Rutte’ aan(Video).

De corrupte ‘Taxfree-Multinationals-Judas-coalitie-Rutte’ zal de motie alleen niet steunen. Daardoor is het verzet van de oppositie nu kansloos en krijgt Baudet gelijk . „Dit is niet afgelopen”, waarschuwde GroenLinks Rechts -voorman ‘Boy  Klaver’ echter voor de Show. Het ‘Rovers- kabinet’ kan het in de Eerste Kamer wel eens moeilijker krijgen op dit punt(kuch).

Opmerking: De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV geeft a.s. maandag met ziijn zijn nieuwe rubriek  “Flits Knock Out News tegen corrupte ‘Graai en Naai Elite’”uitgebreid aandacht aan de wartaal van de ‘Insluip -Junkie Geilneef Peter R. de Vries’ en de Gouden Bergen Algemene beschouwing van Rutte & Co en‘Subsidievreter& Maffia-Grachtengordel -Priet- Braller- Lubach’ met zijn lijkbleke, gluiperige Gladde Alen afgetrokken Pan van het extreem corrupte D66DR66  Elite-echtpaar Ollongren wilde achterbaks Glennis Grace onderuit halen. De ‘Gladde VPRO &D66- Aal’ gunt een ras Amsterdamse meisje uit het Volk die haar roots niet verloochend niet een zeldzaam Wereld Succes in de ‘Plastic Fantastic-Entertaiment– Riool- Showbizz- Wereld’.  En  de corruptie van de Gerechtelijke macht met Melder van Misstanden en bijzonder Hoogleraar in de “Zwarte Tuig in Toga “ Nico van den Ham  die ‘Jan met de Pet’ terroriseert en zelfs tot zelfmoord drijft.En nog veel meer Straat-News dat u nergens ander ziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 antwoorden »

 1. Lees dit dan, via FTM. vvd-er Duthler cashed miljoenen belastinggeld via illegale aanbestedingsregels (‘tijdgebrek’ wordt zelfs eenmaal opgevoerd als reden).

  75.000 euro belastinggeld is zeg maar het standaardtarief voor een rapportje. Een rapportje aangaande een wet waar zijzelf dan later in de eerste kamer over moet stemmen. (overheveling zorg naar gemeenten ipv het Rijk, we weten allemaal wat een fIasco dat is geworden).

  In 2004 8,9 miljoen om de Belastingdienst te automatiseren. En we weten allemaal hoe geweldig dat is verlopen. Vraag het anders Wiebes, niet de bonnetjes want die hebben FTM, maar wat voor een succesverhaal het allemaal geworden is. Dat is belastinggeld goed besteed.

  Ik wist dat de corruptie van onze democratie erg was, ik wist dat het belastinggeldroven erg was. Maar zo erg.

  https://www.ftm.nl/artikelen/duthler-advies-wmo?utm_medium=social&utm_campaign=sharebuttonnietleden&utm_source=twitter

  Like

 2. Rutte geeft het grootkapitaal vrij baan, door de dividend belasting af te schaffen, een `cadeautje’ van 2 miljard Euro per jaar. Dat moet ergens vandaan komen natuurlijk. De Financiele Telegraaf heeft de nitty gritty details : 22 sep. Financieel Dossier: Waarom de dga-taks zo slecht valt “[ … ] Duizenden kleinere ondernemers met een eigen bv krijgen een extra belastingaanslag. De directeur-grootaandeelhouder (dga) die meer dan €500.000 leent bij het eigen bedrijf gaat met de ‘dga-taks’ de staatskas met €1,8 miljard spekken. Ondernemers zijn verrast en woedend. Hoe kon dit gebeuren? [ … ]”
  De VVD laat haar eigen mkb achterban volkomen kapot draaien. Waarom? De eerst volgende verkiezzingen krijgt de VVD een electorale klap die het niet meer te boven komt. Maar dat dacht iedereen in 2017 ook, enkel de PvdA kreeg toen verkiezings klappen. Niemand die dit tot op de dan van vandaag begrijpt …

  Like

 3. Klaas Dijkhoff (VVD) wil criminelen in probleemwijken dubbel zo hard gaan straffen in vergelijking met gewone woonwijken.

  Op zich een interessant idee.

  Corrupte, liegende en graaiende politici zoals Henry Keizer, Halbe Zijlstra, Gerrit Zalm, Annemarie Jorritsma en Yab-Yum Hennis van politieke probleempartijen kunnen dan in dit verhaal, in geval van geconstateerde criminaliteit, dan ook dubbel zo hard gestraft worden.

  Like

  • Like

 4. Dit is wat de schepper er over had verleiding naar geld van papier van je schepper en de duivel bestaat echt dit doen de Koninklijke Huis van europa ,Regering, BN’s van tv en de verenigingen
  kliek bilderberg

  het is hun religie om in macht positie te blijven triest en nog eens triest !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.