VVD

Weer een VVD Bendelid ‘Doener-Anne-Wil Duthler’ betrapt op een misdaad. Rutte het is Oké!

( van onze (Pedo)- VVD-misdaadgroep in samenwerking met onze ‘VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Bij de ‘Mega-Freaude-deal van de ex VVD-voorzitter ‘Doener- Henry Keizer’ speelden nog twee door de wolgeverfde Top- VVD-bendeleden een criminele rol: de extreem corrupte oud-VVD-minister ‘Doener-Loek Hermans’ en de corrupte senator ‘Doener- Anne Wil Duthler’. Beiden waren ‘Blinde” commissaris bij De Facultatieve, het uitvaartbedrijf waarmee de ‘Bolle-Lijkenverbrander Keizer’ een Fraude van 40 miljoen pleegde en nog steeds vrij rond loopt waggelt’.Een slager die zijn eigen vlees keurt is een VVD-Bendelid op het lijf geschreven. Zo smijt de ‘VVD-Godfather Rutte’ miljarden naar zijn ‘Elite-Maffia-bazen’ bij de ‘Taxfree-(Shell)-multinational’. De corrupte Senator Anne-Wil Duthler van de VVD-Misdaadgroep heeft in juli 2014 voor een wetsvoorstel gestemd waarin ‘Vul de eigen zakken-adviezen’ van haar eigen ‘Witwas- misdaad-bedrijf ‘zijn opgenomen. Ze stemde dus in met een  ‘Nep en fop-wet’ waaraan ze zelf had meegeschreven en waaraan ze geld (76.960 euro exclusief btw) had verdiend. Dat blijkt uit onderzoek van Follow the( Black-Blood)-Money. De valse stem van Duthler was cruciaal: zonder haar stem was er in de Eerste Kamer geen meerderheid voor de omstreden Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) 2015, die ‘Laat de arme bejaarden in poep luiers zitten-zorgtaken’ van het Rijk van de ‘Omkeerde-VVD-Robin Hood-Rutte'(Video) overhevelde naar gemeenten.’

‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en No Surrender Captain Henk Kuipers: Wie zijn de echte Gangsters(Video)?

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo (Video)en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”.

Van Leugenaar Zijlstra struikelt de VVD naar Racist & Aasgier Blok op Buitenlandse zaken(Video).
Volgens de deskundigen die Follow the Money raadpleegde is hier een ethische grens overschreden en sprake van grove Rat in pak corruptie. ‘Dit is natuurlijk niet goed en een misdaad,’ zegt Wim Voermans, hoogleraar Staatsrecht aan de Universiteit Leiden. ‘Dit is de (VVD)-slager die zijn eigen vlees keurt,’ concludeert Muel Kaptein, hoogleraar Integriteit aan de Erasmus Universiteit. ‘Dit kán gewoon niet en is om te kotsen wat die VVD-ers alemaal voor misdaden plegen tegen het Volk ’, zegt Karin Ingelse, eigenaar van het bedrijf Integriteits.nl, dat integriteitstraining geeft aan (vaak lokale en corrupte) bestuurders en ambtenaren. ‘Dit is volstrekt fout, die VVd-er zijn Tuig van de Richel.’
De rij VVD-bendeleden die over de  misdaad-grens heen gaan wat ethisch en wettelijk aanvaardbaar is wordt steeds langer en langer. En wie doet ze wat?  ‘Aasgier& Racist Blok’ reageerde direct(Video):”Het is genetisch bepaald”. En  zijn voorganger de ‘aartsleugenaars & Oorlog ‘s Hitser tegen Rusland Zijlstra’ kwam ook vanuit het Luxe Wachtgeld met reactie:”Het is allemaal niet waar onze  Senator Anne-Wil Duthler is net als ik en (Mega -Fraudeur)-Henry Kiezer onschuldig”. Het corrupte VVD Kamerlid Haga was niet bereikbaar voor commentaar, want hij was bezig Huisjes te melken in Amsterdam. En Rutte liet weten pal achter zijn Anne-Wil Duthler te staan: “Zij is nou wat ik noem een echte’VVD-Doender’ “.

5 antwoorden »

  1. Wat wij heden ten dage meemaken is niet eerder vertoond in de geschiedenis. Een Nederlandse regering die volledig in handen is van de Rothschild bankiers. Regeringsleiders die psychopaten geworden zijn. Onze voorouders kenden deze fenomenen niet althans niet op deze schaal. Maar het einde van deze ellende is nog niet in zicht want er komt nog een microchip aan die onderhuids gaat en de wereldregering laat niet lang meer op zich wachten. Met aan het hoofd van de nieuwe wereldregering een verschrikkelijke psychopaat vanzelfsprekend.

    Like

  2. jammer dat ze de boel zo de naar afgrond moet laten lijden he Steve? via al die clubjes ngo ,en wat nog meer voor wat hoor wat }{, mijn broertje is manerger van een groot v.s[ 10 jaar jonger] ha ha valt haast geen contact mee te bereiken , ect ,,, want hij is gepakt .door het geld druk druk wat een walgelijk systeem waar gaat dit in hemels naam naartoe ps dit was mijn broertje he? kan echt wel janken vr groet van paap

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.