Elite -Pedofielen

‘Pedo-Jeugdwerk’:Groepsleider annex Pooier joeg labiele minderjarige meisjes in Prostitutie vanuit instelling.

( van onze ‘Elite-Pedo-aanrading’s’ redactie i.s.m. onze ‘VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie) 

 

AMSTERDAM-NOIR- Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).
Een geestelijk gestoorde groepsleider annex Pooier van ‘Maffa-jeugdinstelling’ De Hoenderloo Groep in Apeldoorn heeft kwetsbare en minderjarige meisjes van die instelling te hebben aangezet om de prostitutie in te gaan en buitte ze daarna uit tot op het bot, komt voorlopig niet vrij. De rechtbank in Arnhem wil eerst meer getuigen horen, maar niet de klanten. „De kans op herhaling van deze ‘Jeugdwerk-Pooier’blijft aanwezig en de ( domme) Rechtbank begrijpt niet hoe deze labiele, geestelijk gestoorde Pooier is aangenomen”, aldus de Arnhemse Rechtbank.Het voor met merendeel corrupte  Openbaar Ministerie van ‘CDA Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ en de ‘VVD-Elite-Gangster Dekker’ verdenkt de ‘oud-medewerker-Kinder-pooier ‘ervan – behalve een minderjarige –ook andere meisjes van de instelling te hebben gedwongen hun ’lichaampjes te verkopen aan met name de notabele,oudere ‘(Pedo)-Heren en Dames’ uit de omgeving(Video).’

Schokkend: Staatskinderen in de klauwen van Jeugdzorg & Goede Doelen Maffia(Video).

De ‘Hoenderloo- Kinderen-(pedo)-sexs-handel- Groep’ is een tehuis voor jongeren met complexe gedragsproblemen in hoofdzaak uit de Laagste Klasse. In het verleden vergreep gratis alleen het voltallige personeel (pedo)-Priesters en Nonnen) en de notabel uit de omgeving  zich aan de kinderen(Video)’. Dat voorgaande  gebeurde vooral extreem veel in tehuizen die gerund werden door ‘Christelijke(CDA,CU ,SGP)’ instellingen. „Er zitten vooral kwetsbare ‘Witte” meisjes uit de Laagste, die geen uitweg meer zien in het meedogenloze land van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘CDA,CU en D66 Judas-partijtjes’ tegen de Laagste Klasse en soms zelfs zelfmoordpogingen doen. Het zijn heel makkelijke slachtoffers”, stelt het Openbaar Ministerie.

Dreig- Pooier Appje’ met bloed was de Leiding van De ‘Hoenderloo-Kinder-Bordeel-Groep’ ook niet opgevallen(kuch).
Volgens de Officier van Justitie heeft de groepsleider Pooier op grove wijze misbruik gemaakt van zijn positie bij de Hoenderloo Groep en daar heeft hij gelijk in. „Labiele meisjes uit de Laagste Klasse  waren door hem makkelijk te hersenspoelen. Zij kénden hem immers als medewerker en daarom was er geen enkel wantrouwen die die vuile ‘Kinder-Pooier’. Door zijn praatjes leek de prostitutie de meisjes een lucratieve bezigheid in hun uitzichtloze situatie in het land van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep.” De Officier laat zich niet uit over de Duistere rol van de corrupte dagelijks ‘Blinde leiding’ en het Bestuur, die toch de eind verantwoordelijkheid hebben van deze  ‘Staats-Kinder-Callgirl-Bordeel’. „Op die manier heeft deze man hen de prostitutie in gedwongen en zichzelf ermee verrijkt. Zodra een meisje aangaf niet langer voor hem te willen werken als Slaaf, ontving ze via de app een foto van een bebloede hand met de tekst ’deze kant ken je nog niet mij…” aldus de Officier van Justitie.

Verdachte Pooier: ’Ze wilden zelf graag zoals ‘Insluip- Junkie-Geilneef Peter R de Vries’(Video) ook beweert(zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto van deze week(Video)) . ’
Advocaat Sidney Smeets van de ‘Groepsleider-pooier’ is van mening dat de minderjarig meisjes zélf voor het (pedo)-sekswerk gekozen hebben net als dat zoals bijv. .die D66 ‘DDDR66 –hoertjes’ dat voor ‘Penthouse &Loverboy Pechthold’ doen. Hij ontkent alle beschuldigingen van (Pedo)- kinderhandel en uitbuiting en stelt dat hij de ‘PvdA- Koppelbaas’ van gehandicapten Tweede Kamerlid Moorlag als zijn grote voorbeeld zag. „Ze hebben hem zelf benaderd om als prostituee aan de slag te gaan, want anders laten zij zich toch maar gratis  aanranden door bijv. ‘Afghaanse-Oliedollar-Vluchtelingen’, zoals mijn ‘SBS-Held  Peter R. de Vries’ laatst beweerde bij zijn Thuis-Neuk-Honk-RTL-Riool-Boulevard(Video).Hij wilde hen helpen uit de problemen te komen net als die PvdA-er Moorlag , aldus de ‘Groepsleider-pooier’. Van dwang is nooit sprake geweest en dat weet mijn leiding ook . Ook heeft hij hen niet onder druk gezet om als ‘Kinder-lustobject’ te gaan werken voor de plaatselijke Elite.  De meisjes vonden het makkelijk: want hij regelde hun ‘(Pedo)- Notabel – klanten, drugs, drank, vervoer en eten. En ze hielden vijftig procent over van hun verdiensten. Ze wilden zelfs graag met hem werken. Ik was een goede Pooier.” Volgens het laffe en corrupte ‘CDA&VVD-Openbaar Ministerie’ komt het in de Kinderhandel vaker voor dat aanstaande slachtoffers erg vatbaar zijn voor mooie praatjes en beloftes over veel geld en drugs. „Helemaal natuurlijk als een medewerker van hun eigen instelling die walgelijke praatjes verkondigt. ’Beter vijftig procent verdienen dan helemaal niets’, denken die zwakbegaafde kinderen”, aldus de brallende Officier van Justitie. De corrupte Officier van Justitie zwijgt angstvallig als het gaat om de ‘Elite-Cliënten’ van de meisjes die zich allemaal stuk voor stuk schuldig hebben gemaakt aan het aanraden van zwakbegaafde minderjarig meisjes. Is dat ‘VVD&CDA-Klasse Justitie’? Wat denkt u zelf!

Opmerking:  Deze week komt  de De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV met een nieuw rubriek “Flits Knock Out News tegen corrupte ‘Graai en Naai Elite’”.Uitgebreid aandacht aan de wartaal van de ‘Insluip -Junkie Geilneef Peter R. de Vries’ en de Gouden Bergen Algemene beschouwing van Rutte & Co en‘ Subsidievreter & Maffia-Grachtengordel -Prietpraat- Braller- Lubach’ met zijn lijkbleke, gluiperige Gladde Alen afgetrokken Pan wilde achterbaks Glennis Grace onderuit halen. De ‘Gladde VPRO &D66- Aal’ gunt een ras Amsterdamse meisje uit het Volk die haar roots niet verloochend niet een zeldzaam Wereld Succes in de ‘Plastic Fantastic-Entertaiment– Riool- Showbizz- Wereld’. En de corruptie van de Gerechtelijke macht met Melder van Misstanden en bijzonder Hoogleraar in de “Zwarte Tuig in Toga “ Nico van den Ham die ‘Jan met de Pet’ terroriseert en zelfs tot zelfmoord drijft.En nog veel meer Straat-News dat u nergens ander ziet.

4 antwoorden »

  1. LS…

    De overheid ziet het als haar taak om uitwassen, misstanden, uitbuiting, pedofilie en de aanleidingen voor moord, roof en doodslag in stand te houden om derhalve verzekerd te zijn van de noodzaak van die zelfde overheid !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.