Maatschappij.

‘VVD-Bendelid-Staatssecretaris Visser’ van Defensie op het matje om geen winterkleding soldaten.

(door  Underground Presentator  Steve Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV 

(voormalig) Generaal-Majoor Leen Noordzij eert stok oude Veteranen.

AMSTERDAM-NOIR- Onze nationale call-girl Yab-Yum defensie-Hennis aka 3 x dood door schuld(Video) is nog niet weg met een paaldans-graaibaan in Irak, of de volgende tut-hola Vissre van de VVD-misdaadgroep brengt weer nieuwe problemen mee voor ‘onze’ nationale verdediging.Gisteren waren wij voor opnames op de erebegraafplaatsen de Duitse militaire begraafplaats Ysselsteyn en (KNIL)-Nationaal Herdenkingspark Roermond met voormalig Generaal-Majoor Leen Noordzij & ex militair en ‘KNIL & Molukkers vertegenwoordiger Leo Reawaruw’ om een reportage te maken over gesneuvelde soldaten, die steeds meer vergruisd worden door  bijv. ‘Dolgedraaide –VPRO-Grafschenner’ a la de ‘Psychopaat Graaf’.(Video).

Congresswoman & Hero & Surfer Gabbard slammed Trump and his ‘Puppet-Shell- Rutte’ or Protecting &Helping Al-Qaeda in Syria(Video).
En en passant luchtte de Generaal zijn hart hoe beroerd zijn Leger er voor staat qua uitrusting en kleding. De reportage is zeer aanrijpend en indrukwekkend geworden en heeft mij aangezet tot diep nadenken en nederigheid:  Duitse Moeders eren nog dagelijks o.a. middels een Carillon hun in de Tweede Wereld Oorlog gesneuvelde zonen vanaf 14 jaar. De reportage wordt a.s maandag uitgezonden.Maar vandaag wordt Leen Noordzij op het punt dat Leger er belabberd voor staat qua uitrusting en kleding in het gelijk gesteld. Staatssecretaris Visser (‘In de Kou-kaal geplukte Defensie’ &VVD-bende ) moest vandaag het vragenuur in de Tweede Kamer opheldering verschaffen over de winterkleding die personeel van de landmacht zelf moet kopen voor een NAVO-oefening in Noorwegen tegen Rusland. De Kamer staat op z’n achterste benen voor de Show, want ieder die wat met Defensie te maken heeft weet dat dat al jaren zo is. De ‘VVD-misdaadgroep’ heeft Visser voor de Show naar de Kamer geroepen. Kamerlid  ‘VVD-bendelid Bosman'(Video) is zogenaamd verbaasd dat de kleding voor een oefening die ruim van tevoren is gepland niet op tijd beschikbaar is. “Het geld is er én de kleding is beschikbaar op de ‘Strijkstok-markt. Nu moet de individuele toch al onderbetaalde militair zelf in actie komen voor de aanschaf. Dat kan niet de bedoeling zijn.,hahahahhahhahah”, aldus de een VVD Boef ‘. Het is natuurlijk absurd”, reageert PVV-Kamerlid Popken meer dan terecht. „Het lijkt wel alsof ze bij defensie willen dat er nog meer militairen de krijgsmacht verlaten.”Het is een kwestie van prioriteiten, zegt Popken. „Dit Taxfree-Shel-kabinet-Rutte3′ gooit liever geld aan ‘Syrische- Baardman- (CIA)-terroristen als de White Helmets dan aan kledij voor onze militairen. Ik zou me kapot schamen als ik Rutte en zijn ‘VVD-Hoertje -Visser’ was.”„Een bizarre gang van zaken”, vindt CDA-kamerlid Bruins Slot. „Met zulke kou lopen militairen echt grote risico’s op kouletsel als de kleding niet goed genoeg is. Waarom lukt het mij en onze regering niet om zoiets op tijd te regelen, terwijl wel er verantwoordelijk voor zijn?”

Kamerlid Balhaj van D66 DDR66  wijst erop dat er al een jaar geleden bekend was dat de NAVO-oefening Trident Juncture zou plaatsvinden en dat zij er als regering s partij er ook niets aangedaan hebben. „Er ligt 1,2 miljard op de ‘strijkstok-plank’, en dan geen jassen regelen, maar wel huizen voor de Oliedollar- vluchteling + 10,000 euro inrichtingskosten ?” „Een absurde situatie”, bralt  GroenLinks Rechts -Kamerlid Diks. „Defensie hoort gewoon goed voor haar personeel te zorgen(kuch, kuch).” Het is geld is ervoor beschikbaar, dus daar kan het niet aan liggen, denkt Diks. „Ik verwacht dat de staatssecretaris dit per ommegaande dit weer niet regelt.”

Ook de SP wil opheldering van de staatssecretaris: „Komen er miljarden bij voor Defensie, laten we onze mensen in de kou staan. Ongelooflijk. Het gaat hier niet om een oefening in het Caribisch gebied waarbij je tegen je mensen zegt: ’Misschien heb je een uurtje over om te zwemmen, koop even een Speedo.” De CU en de SGP hebben laten weten dat zij altijd in dit soort gevallen voor de Militairen bidden dat zij direct naar de Hemel gaan als zij zijn dood gevroren of geschoten. Opperbevelen King Willem(Video) gaf niet thuis en dat  is wel te begrijpen, want die vangt 300 miljoen euro Taxfree per jaar en daar kan het hele leger ‘Top –Fit’ van worden aangekleed.

Geen 4 mei Dodenherdenking op de Dam met Koning Willem-Alexander zonder 9 mei Victory day Russen(Video).

 

8 antwoorden »

 1. Nou, ons leger staat straks te bibberen in hun onderbroek aan het Oostfront als zogenaamd Poetin met zijn Russische hypermoderne tankleger onze oostgrens bij Winterswijk passeert.
  Ons leger heeft verder ook geen kogels en ook geen camouflage-gevechtstenue.

  Iedere Nederlandse soldaat wordt geacht zijn munitie, gevechtstenue en uitrusting zelf bij de kringloopwinkel te regelen.

  Onze nationale call-girl Yab-Yum defensie-Hennis is nog niet weg met een paaldans-graaibaan in Irak, of de volgende tut-hola van de VVD brengt weer nieuwe problemen mee voor onze nationale verdediging.

  Like

 2. keuning wimpie is niet anders gewend om zn klootjesvolk in de kou te laten staan. 700.000 huishoudens zitten inmiddels zonder winterjas op de noordpool. Dat is maarliefst 10% van wat ze zeggen maar het ligt natuurlijk hoger. Iedereen die voor een baas werkt en 10% foutmarge heeft die wordt er per direct uitgetrapt. Ben je ondernemer en je verprutst maarliefst 10% dan haal je geen opdracht meer binnen. BEHALVE als je heaumeau politicus bent. Dan dien je de kroon en is het klootjesvolk ondergeschikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.